Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm lar arkadaşlar 25 günlük evliyim ilk günler bizde çok sıkıntılar çektik ilişkiye giremedik yavaş yavaş kendinizi alşıtrdığınızda cesaretlenip oluo gerçekden bende olmuycak die çok korktum ama hiç korkulcak gibi bişi değil zaten denedikçe açılmalar oluyor ilk bir hafta çok az canınız yanıcak sonra hiç bir acınız olmuycak bunu düşünün başka da hiç bişey düşünmeyin ve serbest bırakın kendinizi derin derin nefes alın insan anatomisi böle biz aykırı bir şey yapmıoruz unutmayın aklınıza böle geitrin kendinizi cesartelendiirn

ya kızlar canım çok sıkkın.bugün egzersizimi yaptım 3 parmak 2 boğuma geldim zorlaya zorlaya..bikaç kişi ben ilk 3 parmağa geçince p..s denemesi yap demişti 3 parmaktan sonra yendiklerini söylemişlerdi ben de heveslenip denedim ama canım inanılmaz yandı ve moralim bozuldu.sanki hiç yol katetmemişim gibi ilk günkü acımı aynen hissettim.neden öyle oldu yaa!!!sanırım ben bütün egzersizleri bitirdikten sonra p..s denemesine geçmem lazım.aparatları yavaş yavaş büyütüp öyle mi denemeliyim ne olur yardım edin ben hiç yenemicekmiyim??

ohh inşalah canım sen gıymezsen bız zorla gıydırıp esıne paket yapıcaz senı
topık durgunlastı taze gelın lazım bıze dıgerlerını daha cok azımletıcek :)
kurban sensın

:123: paketmi coşturmak lazım bencede inşallaaaaahhhh açıcam artık duvagıııı...yüz görümlülügü isterimmmm

canım benim aparata geçsen ya..bu arada hergün bir olmuyoki..bu gün olur yarın olmaz geçen benimde öyle oldu normal bi durummuş bu..sende aparata geç ve düzenli yap egzersizlerini ok..yeniceksin tabikide ndn yenmiyesin..egzersize başlamak bile büyük bi başarı devamıda gelicek elbet...

kıslarr ben pazar günü pns denemesi yaptım ve içime alabildim vajyi yendiğimi düşünüoyordum ama sonra 2 kez denedim alamıyorum içime ((( 3 parmak egzersizi yaptım dün bayaaa akşamda denedik ama olmadı neden olmuyor halen yenememişim 3 parmağı alabiliyorum ama pns deneynce neden olmuyor

ya aslında çok motive olmuş durumdayım biliyomusun hani kızlar diyo ya p..s daha kolay oluyo die sonuçta 3 parmak da az buz değil bi denim dedim ama.... ne biliim ya canım sıkıldı bari biraz girseydi canım da çok acıdı uuuffff ya bu sefer korkmaya başladım acaba aparatı kalınlaştırsam bile p..s korkum geçmicek mi die.kafam çok karıştı ya anlatamam

ezom canım..rahat olmalısın..başarmışsn bikere devamıda gelir rahat ol..kasıyomsn acaba napyosn..yenen arkadaşlar yardımcı olur sana..aparatla egzessz yaptınmı hiç..

yok canım ya bak bende pns yarı aldım..pens boyut aparatt yapyorum..bazen olmuyo pnsde aparatta..insan stresli yorgun egzersize falan isteksiz oluncada başarısız oluyo..sonraki gün sakin kafayla denedim oldu..şartlandırma kendini görev gibi düşünme ok.

ezom canım..rahat olmalısın..başarmışsn bikere devamıda gelir rahat ol..kasıyomsn acaba napyosn..yenen arkadaşlar yardımcı olur sana..aparatla egzessz yaptınmı hiç..

aparatı 1.parmakta denedim canım 2 parmağa geçtikten sonra parmakla devam ettim acaba rimel ile denesem mi kalın bir rimelim var :26: ama ben 3 parmağı alabiliyorum sonuçta 3 parmak az deil

ya zaten görev gibi değil de bugün gelişi güzel bi şekilde başladı ön se...şme falan bnm aklıma geldi deneyelim dedim baktım olmadı.şartlamamıştım yani.dediğin gibi aparat yapıcam bi müddet.p..s boyutuna gelmeden de bi daha denemicem moralim bozuluyo yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…