Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabaaa arkadaşlarr Nasılsınızz ??? Uuzunn zamandır giremiyodumm Elimden olmayan sebeplerden DoLayıı... Yenipte kaçtıı diyee düşünmeyinn sakınn hep AklımdaydınıZzz... Umarımm Yenen ArkadaşLArr oLmuşturrr... Vee Maleseff Hepimizinn Başı sağoLsunn... = /

mrb canm hoşgeldin ve gittin bundan sonra gelirsin inşallah yenipte burda kalan çok sayılı çok az kişi..yenipte kaçan çoooookkk olduuu gelmek isteyipte gelemiyenlere sözüm yok:26:ama yenipte keyfe bırakanlar sizide esefle KI NI YO RUUUUMMM...

oooofffffff nerde bu milletttt

haberlere bakıyordum kız, Allah geride kalanlara sabır versin, metanet versin.ne zor durum ya daha hayatlarının baharında soldular, analarının ciğeri yanmıştır, şimdi herkes yanlarına kalmayacak diyor neye yarar o kadar ocağa ateş düştükten sonra.

yapıyrm canım ama dün ve bugün çok acıyo.çok zorladım galiba..

canım egzersizlerinde mümkün mertebe emlasız yapamaya özen göster bende ilk zamanlar emlasız ilişkiye giremiyordum inan emlayı bırakınca dahada rahatladım. emla etkisi geçmeye başlayıncada yanma yapıyo. ama emlasız olay bitince ne acı ne yanma var

sorma canım ya..26 anne 26 baba 26 aşk 26 gelecek 26 umut ve 26 ADAM tüm türkiyenin başısagolsunne kalmayacak hep öyle deniyo ama ortada bişey yok..ooooooofff çok acıı ya..

canım emlasız yapmayı bende istyrm ama sanki o bana destek bi nevi onun yardımıyla yapıyomuşum gb his var bende ama bırakmakta istyrm devamlı böyle olmaz.egz biraz daha ilerlettiğimde bırakmak istyrm zatn krem bitincedaha almıcam alışmamak içn.bilmyrm mumada cesaretim yok.çok havalandım başta tmm ya yapıcam diye ama çok tırsıyrm şaka bi yana.moral sıfır.bizde kendi evimize taşındık fırsat bulup egz de yapamıyrm.ancak odamıza çekilip geç sattlerde.allahım kurtar diyorum başka bildiğim yok.aklım beynim durdu.

gerçekten vajıyı yendığıme bugun ınandım arkadaşlar
eşimin resmen ben pesınden koşar oldum asırı yogun su bı kac gundur sansımıza
ve sancım var dıye ıstemıyor kı bende sankı regl gıbı hıssedıyorum kendımı ama bır anonce alısmak ıcın korkumun ustune gıtmem gerek
ılk deneme oncesı 2 dkda olsa aparatla egsersız yaptım sonra denerken esım yarı yolda bıraktı malesef
ama pes etmeyıp yarım saat sonra yenıden deneyelım dedım bu sefer egsersız yapmadım
ve gercekten tamamen yendıgıme artık cıdden ınandım
gercekten kızlar kendımızı kasmayı bıraksak hıc sorunsuz agrısız acısız olucak
aparatsız asla yapamam dıyodum saskınım hala
ama krem kullanmayı bırakmıyorum mınıcıkte olsa kayganlastırıcı kullanıyorum
emla anestol gıbı uyusturuculara kendınızı alıstırmayın arkadaşlar mumkum oldukca kullanmayın
alıskanlıktan vazgecmek zor olur sonra

cnm çok sevindim
tebrik ederim ,allah başka dert vermesin
bu halaylar sana...

cnm seni hiç unutur muyuz,aşkolsun valla
ama artık buradan ayrılma,buraya girmeyince benim motivasyonum düşerdi
burayı okuyup,öyle egzersiz yapardım
hadi canım artık sen de bırakma bizi de,senin de halayını çekelim...

canım benim eskiyi unut tadını çıkar artık

canım benim eskiyi unut tadını çıkar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…