- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.341
aparatı 1.parmakta denedim canım 2 parmağa geçtikten sonra parmakla devam ettim acaba rimel ile denesem mi kalın bir rimelim var :26: ama ben 3 parmağı alabiliyorum sonuçta 3 parmak az deil
aynen canım ben de öyle düşünüyodum ama öle olmuyomuş.aslında sen daha önce başarmışsın rahatlamayı öğrenmemiz lazım herşey kafada.yine yaparsın p..s boyutunda aparat dene sende belki öyle daha kolay olur.
cnm seni hiç unutur muyuz,aşkolsun valla
ama artık buradan ayrılma,buraya girmeyince benim motivasyonum düşerdi
burayı okuyup,öyle egzersiz yapardım
hadi canım artık sen de bırakma bizi de,senin de halayını çekelim...
aslında parmak yerine aparat daha iyi olur galiba canım çünkü parmak sonuçta kendi etimizden aparat kullanırsak yabancı bir cismin girmesi iyi olur yarın ilk iş aparat denicem((
kıslarr ben pazar günü pns denemesi yaptım ve içime alabildim vajyi yendiğimi düşünüoyordum ama sonra 2 kez denedim alamıyorum içime((( 3 parmak egzersizi yaptım dün bayaaa akşamda denedik ama olmadı neden olmuyor halen yenememişim 3 parmağı alabiliyorum ama pns deneynce neden olmuyor
ya kızlar canım çok sıkkın.bugün egzersizimi yaptım 3 parmak 2 boğuma geldim zorlaya zorlaya..bikaç kişi ben ilk 3 parmağa geçince p..s denemesi yap demişti 3 parmaktan sonra yendiklerini söylemişlerdi ben de heveslenip denedim ama canım inanılmaz yandı ve moralim bozuldu.sanki hiç yol katetmemişim gibi ilk günkü acımı aynen hissettim.neden öyle oldu yaa!!!sanırım ben bütün egzersizleri bitirdikten sonra p..s denemesine geçmem lazım.aparatları yavaş yavaş büyütüp öyle mi denemeliyim ne olur yardım edin ben hiç yenemicekmiyim??
tadını cıkarmak bılmem belkı zamanla suan alısma arefesındeyım
bızler erkekler gıbı cabucak alısamıyoruz bu olaya suan sırf olsun dıye korkulaırmla yuzlesıyım derdındeyım
ama darısı canı gönülden hepınızın basına canlarım
her seferınde sızlere dua edıyorum yenın kurtulun dıye ..
ben hala esıme soruyorum kı arıtk ben sormadan tamam sorma hepsı ıcerde dıyor
burda her yenenler genellıkle oldumu esıme soruyorum dıyınce sasıyordum
ama ınanın hıc farkedılmıyor bıle aparattan cok daha rahat..
anestol bıkere yanlıslıkla cok surunce esıme farkettırmemıstım ama hıc bısey hıssetmıyorsun
cok kotu hıssedıyor ınsan kendını o zaman ama kızlar yensınde yeterkı zamanla bırakırlar inşallah
malesef erkek benı ılk egsersıze baslatan o olmustu msn alıp konusmustum ama sonra soruları fazlaca ozeleerkek olarak ondan mı şüpheleniyosunuz??onu pek çok kişi eklemiş msn e
canım ya sen çok fazla egzersiz yapanlardansın.merak ediyorum ben 3 parmak 2 boğumdayım sanki daha fazla genişlemicek gibi geliyo bi de eşimle denememizde de hiç alamadım ilk denediğimizdeki gibi canım yandı.bu sefer moralim bozuldu .sen ne önerirsin ben huni şeklinde hazırlayıp yavaş yavaş kalınlaştırarak alışmayı düşünüyorum.napıcam bilmiyorum ya offf
bnm hazırladığım bi aparat vardı ama yarın yeni bi aparat hazırlicam huni şeklinde giderek kalınlaşan bi aparat.yavaş yavaş alışıcaz ve yapıcaz inşş..pes etmek yok
ucunu alabılıyormusun gırerken kendını kasıyormusn acaba bılınc altında korkunu yenemedın belkıde
canım ıkınızde soyluyorum ben ılk yarım denemede fecı canım yandı 3 4 gun oturamadım falan ama sonra denedıgımzde
aparatı ıcımde tutup bekledım ve kendıme guven telkın ettım sonrası deneyınce oldu
bıraz kullandıgınız aparatı ıcerde bekletın kendınızı kasmayın bacaklarınızı acabıldıgınız kadar acın
ve yenemıcekmıyım dıye dusunmek yokkızlar cıdden ılerde sızde aa bu kadarmıydı dıceksınız
relax sakın olun olumlu dusunun benden daha bılgılı arkadaslar umarım daha yardımcı olur sızlere
ama kesınlıkle kotu dusunmek pes etmek yok kızlar
malesef erkek benı ılk egsersıze baslatan o olmustu msn alıp konusmustum ama sonra soruları fazlaca ozele
vajı resmı ıstıcek kadar ozele kayınca uzaklastım kı baskalarınada acayıp sorular sormus
buda bıze ders olsun herkesın msnsını almıyalım ..
aslında fazla egsersız yapmadım enfazla 10 defa ..
ama basarı oykumu bılıyorsun yesım hanımın recetesı
bende 4 aparat vardı hepsının bası hunı seklınde enden kucuk sona dogru kalınlasıyor
8 cm mesela bası ortası 10 cm gıbı en kalın aparatım bası 12.5 cm govdesı 14 14.5 cm dı
ve onu aldıktan sonra ıcımde bıraz bekletınce hemen sonrası ilişki cok kolay oldu
formul aparatı ıcınde bekletmek ve dedıgn gıbı hunı seklınde yap p.. de ucu enden kucuk cunku
boylece alısır yenersın ama beyıne sureklı telkın et basarıcaksın korkmıcam acı yok dıye..
inş.canım tabiki pes etmek yok sona çok yaklaştık((
canım ben tamamını alabilmiştim pazar günü ama sonraki 2denemem olmadı((kasmıyorum ama girmiyo içine neden bilmiyorum ((
inşallah canım ben zaten korkuyu attım diyorum ya parmaklarımı ittire kaktıra acısa da zorla sokuyorum.ama p..s canımı çok acıttı bu arada sana özelden mesaj attım
bnm hazırladığım bi aparat vardı ama yarın yeni bi aparat hazırlicam huni şeklinde giderek kalınlaşan bi aparat.yavaş yavaş alışıcaz ve yapıcaz inşş..pes etmek yok
inş.canım tabiki pes etmek yok sona çok yaklaştık((
canım ben tamamını alabilmiştim pazar günü ama sonraki 2denemem olmadı((kasmıyorum ama girmiyo içine neden bilmiyorum ((
ya aslında çok motive olmuş durumdayım biliyomusun hani kızlar diyo ya p..s daha kolay oluyo die sonuçta 3 parmak da az buz değil bi denim dedim ama.... ne biliim ya canım sıkıldı bari biraz girseydi canım da çok acıdı uuuffff ya bu sefer korkmaya başladım acaba aparatı kalınlaştırsam bile p..s korkum geçmicek mi die.kafam çok karıştı ya anlatamam
günaydın tşk.ederim canım.egzersize devam ediyorum gayet iyi .çok rahatım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?