Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aparatı 1.parmakta denedim canım 2 parmağa geçtikten sonra parmakla devam ettim acaba rimel ile denesem mi kalın bir rimelim var :26: ama ben 3 parmağı alabiliyorum sonuçta 3 parmak az deil

aynen canım ben de öyle düşünüyodum ama öle olmuyomuş.aslında sen daha önce başarmışsın rahatlamayı öğrenmemiz lazım herşey kafada.yine yaparsın p..s boyutunda aparat dene sende belki öyle daha kolay olur.

aslında parmak yerine aparat daha iyi olur galiba canım çünkü parmak sonuçta kendi etimizden aparat kullanırsak yabancı bir cismin girmesi iyi olur yarın ilk iş aparat denicem ((

ah canım inşallah o gün yakın diye düşünürdüm hep ama sanırım ben yavaş ilerliyorum napalım bi gün olucak inşallah...

aslında parmak yerine aparat daha iyi olur galiba canım çünkü parmak sonuçta kendi etimizden aparat kullanırsak yabancı bir cismin girmesi iyi olur yarın ilk iş aparat denicem ((

bnm hazırladığım bi aparat vardı ama yarın yeni bi aparat hazırlicam huni şeklinde giderek kalınlaşan bi aparat.yavaş yavaş alışıcaz ve yapıcaz inşş..pes etmek yok

ucunu alabılıyormusun gırerken kendını kasıyormusn acaba bılınc altında korkunu yenemedın belkıde

canım ıkınızde soyluyorum ben ılk yarım denemede fecı canım yandı 3 4 gun oturamadım falan ama sonra denedıgımzde
aparatı ıcımde tutup bekledım ve kendıme guven telkın ettım sonrası deneyınce oldu
bıraz kullandıgınız aparatı ıcerde bekletın kendınızı kasmayın bacaklarınızı acabıldıgınız kadar acın
ve yenemıcekmıyım dıye dusunmek yokkızlar cıdden ılerde sızde aa bu kadarmıydı dıceksınız
relax sakın olun olumlu dusunun benden daha bılgılı arkadaslar umarım daha yardımcı olur sızlere
ama kesınlıkle kotu dusunmek pes etmek yok kızlar

canım ya sen çok fazla egzersiz yapanlardansın.merak ediyorum ben 3 parmak 2 boğumdayım sanki daha fazla genişlemicek gibi geliyo bi de eşimle denememizde de hiç alamadım ilk denediğimizdeki gibi canım yandı.bu sefer moralim bozuldu .sen ne önerirsin ben huni şeklinde hazırlayıp yavaş yavaş kalınlaştırarak alışmayı düşünüyorum.napıcam bilmiyorum ya offf

erkek olarak ondan mı şüpheleniyosunuz??onu pek çok kişi eklemiş msn e
malesef erkek benı ılk egsersıze baslatan o olmustu msn alıp konusmustum ama sonra soruları fazlaca ozele
vajı resmı ıstıcek kadar ozele kayınca uzaklastım kı baskalarınada acayıp sorular sormus
buda bıze ders olsun herkesın msnsını almıyalım ..

aslında fazla egsersız yapmadım enfazla 10 defa ..
ama basarı oykumu bılıyorsun yesım hanımın recetesı
bende 4 aparat vardı hepsının bası hunı seklınde enden kucuk sona dogru kalınlasıyor
8 cm mesela bası ortası 10 cm gıbı en kalın aparatım bası 12.5 cm govdesı 14 14.5 cm dı
ve onu aldıktan sonra ıcımde bıraz bekletınce hemen sonrası ilişki cok kolay oldu
formul aparatı ıcınde bekletmek ve dedıgn gıbı hunı seklınde yap p.. de ucu enden kucuk cunku
boylece alısır yenersın ama beyıne sureklı telkın et basarıcaksın korkmıcam acı yok dıye..

bnm hazırladığım bi aparat vardı ama yarın yeni bi aparat hazırlicam huni şeklinde giderek kalınlaşan bi aparat.yavaş yavaş alışıcaz ve yapıcaz inşş..pes etmek yok

inş.canım tabiki pes etmek yok sona çok yaklaştık ((

canım ben tamamını alabilmiştim pazar günü ama sonraki 2denemem olmadı ((kasmıyorum ama girmiyo içine neden bilmiyorum ((

inşallah canım ben zaten korkuyu attım diyorum ya parmaklarımı ittire kaktıra acısa da zorla sokuyorum.ama p..s canımı çok acıttı bu arada sana özelden mesaj attım

iyi geceler hanımlar...

geçen günlerde tanıdığım bir hipnoterapistle konuşurken vajinismusun küçükken olan bir olay veya konuşulan birşeylerin bilinç altını etkileyip ,bu gibi şeylerden kaynaklandığından bahsetti.mesela bebekken ortamda konuşulan veya yaşanan şeyi biz hatırlamıyormuşuz ama bilinç altımız kaydediyormuş;ve korkuyu oluşturuyormuş vs. şimdi sizin konunuzu görünce yazma ihtiyacı duydum nedense.hipnoz seanslarıyla bilinç altından bu korku siline biliyormuş hatta- reglesyon- dedi galiba ,bu korkunun bilinç altını etkilediği ana filan gidiliyormuş... aklımda kalanlar bunlar isterseniz bir araştırın.bir an önce yenmeniz dileğiyle.iyi geceler.

canım ben tamamını alabilmiştim pazar günü ama sonraki 2denemem olmadı ((kasmıyorum ama girmiyo içine neden bilmiyorum ((

canım ınan ne dıcegımı bılemıyorum nursena yada mınelcetın gorup yardımcı olurlar insallah

inşallah canım ben zaten korkuyu attım diyorum ya parmaklarımı ittire kaktıra acısa da zorla sokuyorum.ama p..s canımı çok acıttı bu arada sana özelden mesaj attım

bırazdaha egsersız yapıp aparatı kalınlastırman lazım ozaman dene canım
p. cok esnek kemıksız ınan su vajıyı bır aş kurtul gırdıgını bıle anlamıcan
kızlar bana musade artık yarın görüşürüz pek yardımcı olamadım umarım sızlerıde tam gelın olarak goruruz en kısa zamanda

arkadaşlar acımıycak die bişi yok bi kerede acısn neticede hassas bi nokta ama acıycak die yaklaşırsanız bir arpa boyu gidemezsiniz bi kez aıcıısn sonra acımıycak en fazla bir hafta zaten oda otururken falan sonra gereçkden esneme oluyor siz o anda başka bişi düşünün oraya odaklanmayın bakın nasıl kolay olcak

Aynne öyle hayatım, huni biçimli aparatın avantajı ayn ıanda birkaç farklı boy aparatla egzersiz yapmış gibi oluyosun:)

Şu huni aparatın patentini mi alsama cep yaww

Sevgili ezoom, eğer ilk ilişki sonrası yanman falan var ise canım balayı sistiti diye bir durum var. İlk ilişkiden sonra kadınlar bunu çok yaşarlarmış, ondan dolayı idrar yollarında iltihaba bağlı olarak şişme olmuş olabilir.

Anlattığın olayı ben de yaşamıştım. Ucu girdikten sonra sanki bir duvara çarpıyor gibi olup, ileri gitmiyor gibi hissdebilirsin, her ne kadar kasmasan da. Alışma sürecinde bunu yaşaman normal. O nedenle sana tavsiyem ilk denemelerinde önce birkaç dakika egzersiz yap, sonra p...s denemesine geç. Sonuçta giriş kasların yeni alışıyor ve reflex gösterebilir. Bir de özellikle giriş ve eşinin p..s ine biraz kayganlaştırıcı sür, giriş ne kadar esnek olursa ve tabi iki içerisi, o kadar kolay ilerler.

Canım günaydın, sabah sabah bir sen bir ben varız:)) Egzersilzerin nasıl gidiyor canım, yardımcı olabileceğim birşey var mı sana? Her zamna yardımına hazırım güzelim. :))

Hayatım, 3 parmağı birden sokmaya çalışma. Önce işaret parmagıyla gir, alışınca bu defa hem işaret hem orta parmakla gir, alışınca son olarak 3 parmakla yap. Böyle daha kolay olur:))

günaydın kızlar. inşallah hepiniz en kısa zamanda bu vajinismus belasından kurtulursunuz. bende yaşadım bu sorunu. inanılmaz canım yandı.her denemede acıdan kıvrandım ağladım. hep pes etmek istedim kaçmak istedim birdaha denemem diye. çok üzüldüm bu duruma hep eşimi mutlu edemiyorum diye mutsuz oldum. bi süre sonra yavaş yavaş düzelmeye başladım. en azından ilişkisırasında o eski acılar kalmadı. tamanlamıyla bitti herşey süper diyemem ama eskisinden çok daha iyi. henüz ilişki sırasında ben tam anlamıyla bi zevk alamasamda oda olacak inşallah. ve ben şuan 14 haftalık hamileyim.
rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…