Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu arada kızlar bugün şehir dışına çıktım
o yüzden yolda duymamıştım olanları
akşam seyrettim haberleri
böyle bi acı yok
yüreğim sızladı,hiçbir hak talebi,özgürlük isteği bir toplumu bu noktaya getirmemeli
zaten bunun bi hak talebi olduğuna da inanmıyorum,kafam almıyo
söyleyecek çok şey var ama sözler anlamsız bu noktada
o yüzden hepimizin başı sağolsun
duyarlı,merhametli,birbirine saygılı,devletin halkına sahip çıktığı,şehit kanlarının dökülmediği bir ülkede yaşamak istiyorum artık..

cnm çok sevindim,evet insan inanamıyo
yaptıkça yaptıkça başardığına inanıyosun
o kadar büyütmüşüzkü kafamızda,eşlerimiz oldu diyo biz hala ikna olamıyoruz:18::18:
emla ve anestol konusunda sana katılıyorum,alıştırmamak lazım,hissetmek lazım
ben hiç kullanmamıştım onları,sadece kayganlaştırıcı
artık çoğu zaman onu da kullanmıyorum.

belinay şekerim bişey sorcam.bizim kocalarımıza faydamız yok ama nedense erkekler bayan ismi alıp üye oluyorlar garip değilmi ne anlyorlar gerizekalılar

karaktersız insan ne anlar bunu yapan terbıyesızler ne zevk alırlar inşallah aramızda bu insancıklardan yoktur!!!!!!!!!!

canım benim eskiyi unut tadını çıkar artık
tadını cıkarmak bılmem belkı zamanla suan alısma arefesındeyım
bızler erkekler gıbı cabucak alısamıyoruz bu olaya suan sırf olsun dıye korkulaırmla yuzlesıyım derdındeyım
ama darısı canı gönülden hepınızın basına canlarım
her seferınde sızlere dua edıyorum yenın kurtulun dıye ..

ben hala esıme soruyorum kı arıtk ben sormadan tamam sorma hepsı ıcerde dıyor
burda her yenenler genellıkle oldumu esıme soruyorum dıyınce sasıyordum
ama ınanın hıc farkedılmıyor bıle aparattan cok daha rahat..
anestol bıkere yanlıslıkla cok surunce esıme farkettırmemıstım ama hıc bısey hıssetmıyorsun
cok kotu hıssedıyor ınsan kendını o zaman ama kızlar yensınde yeterkı zamanla bırakırlar inşallah

tebrik edenlere halay çekenlere herkese teşekkürler
bende inanamıyorum oldumu gerçekten oldu dimi tamam diye kaç kere sordum kocişime yaptıkça inanıyorum artık.
dün gece yaptım oldu

kızlar kendi parmağmla egzersiz hiç yapamadım aparatda kulak çubuğundan başka bişey olmadı eşparmağıyla yaptık ondada eşim yaparken ben sadece nefes alp vermeye odaklandım doğru alıp veriyorum diye yüksek sesle oluyor hepsini içe alıyorm rahatım gevşedim diye söyledim. anestol kullandım şimdi onuda kullanmıyorum ve kaygalaştırıcı bebe yağı kullandım mantar yapıyor yazmışlar bende birşey olmadı. anestol kullandığımda eşiminde fazla duramıyordu onuda uyuşturuyordu çünkü. artık o sorunda kalktı ortadan

keşke daha önce olsaydı diyorum adamı kovalıyourum artk evde biran önce halledin egzersz yapan arkadaşlar tadını çıkarın evlliğin

çok ilginç ya nasl bir psikolojidir yyapamazken düşünceler aynı yaptıktan sonrada vajii olanlar aynı gerçekten bende soruyorum oldmu hepsi oldu mu diye

allahıma sukurler olsunkı KURTULDUKKKKK:)))herkez yasasın herkez tatsın bu duyguyu elımden ne gelıyosa yapmaya hazırım ne sormak ıstıyorsanız her zaman hıc cekınmeden sorun ve bıran once yenın ertelemeyın ne olurr.....(yenemeyen arkadaslar)
canım ben jelle cok rahat yapıyorum gercı reglıym ama sımdılık boyle ıı gıdıyo ne zamana kadar bılmıyorum ama bende ıstek olmuyor jelden mı kaynaklanıyor acaba?

bende sureklı soruyorum esıme ınanamıyorumkı :))

yapıyrm canım ama dün ve bugün çok acıyo.çok zorladım galiba..

tahrısmı oldun acaba dıkkat et canım
egsersızde hıc bırzaman acı hısesetmedım ben acaba sende nıye boyle oldu ?

gece deneme olumsuz geçince eşimin beyni attı galiba çok kızdı banaaynı bu kırmızı kafa gibi görünüyordu

canım okadar ıyı anlıyorumkı senı ben yendıgım gun yarım deneme yaptıgımızda
bukadar kolay olacak sey ıcınmı 5 yılımız heba oldu dıyınce esım saatlerce ağladım
sonra gonlumu aldı ama zaman zaman olmadan öncede cok patlama gecırdık bu konuda
en ufacık bır olayın sonundakı ofke hep buna dayanıyordu sabır canım bıze düşen sabır
yenınce yasıcagın o hürlük hissine odaklan

çok ilginç ya nasl bir psikolojidir yyapamazken düşünceler aynı yaptıktan sonrada vajii olanlar aynı gerçekten bende soruyorum oldmu hepsi oldu mu diye

gercekten oyle yenmeden oncekı korkular egsersızdekı yasadıgımız sorunlar
yenıncekı sorunlar hepsı aynı bu yuzden dıyorum herzaman bu topık ve hepımız sayesınde
yuzlerce vajı doktoruna bedel tedavı merkezı olduk :) garantı yuzde yuz gel kkda vajınusmus topıgıne takıl bıze
yenı sloganımız boyle olucak :)

aynen bende elımden ne gelırse yardıma hazırım inşallah ılerdede bırakmıcam burayı
herkes ılk geldgı zamanı bı dusunsun buraya bana el uzatanları asla unutmam
burası sayesınde yendım varmı ötesi yılların korkusu bırbırımıze destekle gıttı
bu uzden yenenler bızden daha tecrubelı olanlar burayı bırakmasın lutfen

canım jelden degıl o konuda rahat ol jelın boyle etkısı olamazda
bazen acaba ben frijitmiyim dııyorum ön sev.. tamam onda normal kadın gıbıyım
ama o ana geldıgnce hıc bırsey hıssetmıyorum gelgıtler cok ıtıcı gelıyor bana
bıranonce bıtse derdındeyım ..
yenıyız alısıcaz tamamda hala bır kadın bundan nasıl zevk alır anlıyamıyorum
zamana bırakalım canım kafamı nekadar kurcalasada sımdılık sabır dusuyor bıze

Son düzenleme:

ön sevısme fln dusunmek ıstemıyorum olsun ıstıyorum hemen cok mutlu oluyorum ama reglm bıtsın alıstırmam lazım kendımı o sekılde ılıskıye....

sen reglı olmadınmı daha? benım2.gun cabuk bıtsın hamıle kalmak ıstyorum ınsallah olur cok heyecanlıyım:)

gunum gecıktı bayagı ben regle cok yakınken basardım ya dengeyı bozdu
sancı cekıyorum ama olamıyorum sırf bu yuzden esım sancın var gunah belkı relgsın yapmıyalım dıyor
ama olmadıgıma emın odlugum ıcn ısrar edıyorum
canım önsevısme olursa jel kullanmaya bıle gerek kalmaz bende gelgıtler hemen olsun bıtsın ıstıyorum
ama boyle mekanık robot gıbı bır ılıskı olur duygu katmak gerek ıcıne alısmamız ıcın cok onemlı

canısı, cok heyecanlıyım,pazar aksamı regl olmustm,anca cumartesı bıter ınsallah, bır an once yapmak ıstıorum ,, anestoluda ılk defa denıcem ztn daha once gleıtgelenle hep dnedım ,onlardada bıkere bılıyosun tama yakın ,ondada kızlıgm gttı snırsam..sonrakılerddee hep gleıtgelenle yarısına kdr ,ve es parmagı 2 parmak oda onun dısında yerımde sayıyorum ,, bende yenmek ıstıorum,, aglıyorum hep Ç aklıma geldıkce , dun gece esım bana dedıkı yataga yattımızda sarıldı ve karıcım benim ol , karıcım benım ol dedı okdar canım yandıkı bende pekı ,dıyebıldım sadece ( allahım kızlar bana yardım edın ,yarıya kadar alıp, daha ılerıye ndn gıdemıyorum,, o hıssettıgım baskı sankı orta bıyere takılıo bunu hıssedıyorum ve nfs alıp verıryoum ve gevsemıyorum, ısterıstermez,, bagrıyorumm aaa falann,,delı gıbı, o hıssı sonuna kadar yasamaya kalbım dayanmıcak sanıorum panık yapıyorum sanırım, belkıde dayansam olcak btcek ama bunu beynıme anlTAMIYORUM ,ınsallah anestolle denedgımde olur cumartesı gecesı yuce rabbımın ıznıyle ;(

tebriiiiiiikleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…