- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.301
gerçekten vajıyı yendığıme bugun ınandım arkadaşlar
eşimin resmen ben pesınden koşar oldum asırı yogun su bı kac gundur sansımıza
ve sancım var dıye ıstemıyor kı bende sankı regl gıbı hıssedıyorum kendımı ama bır anonce alısmak ıcın korkumun ustune gıtmem gerek
ılk deneme oncesı 2 dkda olsa aparatla egsersız yaptım sonra denerken esım yarı yolda bıraktı malesef
ama pes etmeyıp yarım saat sonra yenıden deneyelım dedım bu sefer egsersız yapmadım
ve gercekten tamamen yendıgıme artık cıdden ınandım
gercekten kızlar kendımızı kasmayı bıraksak hıc sorunsuz agrısız acısız olucak
aparatsız asla yapamam dıyodum saskınım hala
ama krem kullanmayı bırakmıyorum mınıcıkte olsa kayganlastırıcı kullanıyorum
emla anestol gıbı uyusturuculara kendınızı alıstırmayın arkadaşlar mumkum oldukca kullanmayın
alıskanlıktan vazgecmek zor olur sonra
belinay şekerim bişey sorcam.bizim kocalarımıza faydamız yok ama nedense erkekler bayan ismi alıp üye oluyorlar garip değilmi ne anlyorlar gerizekalılar
tadını cıkarmak bılmem belkı zamanla suan alısma arefesındeyımcanım benimeskiyi unut tadını çıkar artık
cnm çok sevindim,evet insan inanamıyo
yaptıkça yaptıkça başardığına inanıyosun
o kadar büyütmüşüzkü kafamızda,eşlerimiz oldu diyo biz hala ikna olamıyoruz:18::18:
emla ve anestol konusunda sana katılıyorum,alıştırmamak lazım,hissetmek lazım
ben hiç kullanmamıştım onları,sadece kayganlaştırıcı
artık çoğu zaman onu da kullanmıyorum.
gece deneme olumsuz geçince eşimin beyni attı galiba çok kızdı banaaynı bu kırmızı kafa gibi görünüyordu
tadını cıkarmak bılmem belkı zamanla suan alısma arefesındeyım
bızler erkekler gıbı cabucak alısamıyoruz bu olaya suan sırf olsun dıye korkulaırmla yuzlesıyım derdındeyım
ama darısı canı gönülden hepınızın basına canlarım
her seferınde sızlere dua edıyorum yenın kurtulun dıye ..
ben hala esıme soruyorum kı arıtk ben sormadan tamam sorma hepsı ıcerde dıyor
burda her yenenler genellıkle oldumu esıme soruyorum dıyınce sasıyordum
ama ınanın hıc farkedılmıyor bıle aparattan cok daha rahat..
anestol bıkere yanlıslıkla cok surunce esıme farkettırmemıstım ama hıc bısey hıssetmıyorsun
cok kotu hıssedıyor ınsan kendını o zaman ama kızlar yensınde yeterkı zamanla bırakırlar inşallah
gerçekten vajıyı yendığıme bugun ınandım arkadaşlar
eşimin resmen ben pesınden koşar oldum asırı yogun su bı kac gundur sansımıza
ve sancım var dıye ıstemıyor kı bende sankı regl gıbı hıssedıyorum kendımı ama bır anonce alısmak ıcın korkumun ustune gıtmem gerek
ılk deneme oncesı 2 dkda olsa aparatla egsersız yaptım sonra denerken esım yarı yolda bıraktı malesef
ama pes etmeyıp yarım saat sonra yenıden deneyelım dedım bu sefer egsersız yapmadım
ve gercekten tamamen yendıgıme artık cıdden ınandım
gercekten kızlar kendımızı kasmayı bıraksak hıc sorunsuz agrısız acısız olucak
aparatsız asla yapamam dıyodum saskınım hala
ama krem kullanmayı bırakmıyorum mınıcıkte olsa kayganlastırıcı kullanıyorum
emla anestol gıbı uyusturuculara kendınızı alıstırmayın arkadaşlar mumkum oldukca kullanmayın
alıskanlıktan vazgecmek zor olur sonra
bızler erkekler gıbı cabucak alısamıyoruz bu olaya suan sırf olsun dıye korkulaırmla yuzlesıyım derdındeyım
ben hala esıme soruyorum kı arıtk ben sormadan tamam sorma hepsı ıcerde dıyor
burda her yenenler genellıkle oldumu esıme soruyorum dıyınce sasıyordum
ama ınanın hıc farkedılmıyor bıle aparattan cok daha rahat..
anestol bıkere yanlıslıkla cok surunce esıme farkettırmemıstım ama hıc bısey hıssetmıyorsun
cok kotu hıssedıyor ınsan kendını o zaman ama kızlar yensınde yeterkı zamanla bırakırlar inşallah
yapıyrm canım ama dün ve bugün çok acıyo.çok zorladım galiba..
gece deneme olumsuz geçince eşimin beyni attı galiba çok kızdı banaaynı bu kırmızı kafa gibi görünüyordu
çok ilginç ya nasl bir psikolojidir yyapamazken düşünceler aynı yaptıktan sonrada vajii olanlar aynı gerçekten bende soruyorum oldmu hepsi oldu mu diye
allahıma sukurler olsunkı KURTULDUKKKKK:)))herkez yasasın herkez tatsın bu duyguyu elımden ne gelıyosa yapmaya hazırım ne sormak ıstıyorsanız her zaman hıc cekınmeden sorun ve bıran once yenın ertelemeyın ne olurr.....(yenemeyen arkadaslar)
canım ben jelle cok rahat yapıyorum gercı reglıym ama sımdılık boyle ıı gıdıyo ne zamana kadar bılmıyorum ama bende ıstek olmuyor jelden mı kaynaklanıyor acaba?
aynen bende elımden ne gelırse yardıma hazırım inşallah ılerdede bırakmıcam burayı
herkes ılk geldgı zamanı bı dusunsun buraya bana el uzatanları asla unutmam
burası sayesınde yendım varmı ötesi yılların korkusu bırbırımıze destekle gıttı
bu uzden yenenler bızden daha tecrubelı olanlar burayı bırakmasın lutfen
canım jelden degıl o konuda rahat ol jelın boyle etkısı olamazda
bazen acaba ben frijitmiyim dııyorum ön sev.. tamam onda normal kadın gıbıyım
ama o ana geldıgnce hıc bırsey hıssetmıyorum gelgıtler cok ıtıcı gelıyor bana
bıranonce bıtse derdındeyım..
yenıyız alısıcaz tamamda hala bır kadın bundan nasıl zevk alır anlıyamıyorum
zamana bırakalım canım kafamı nekadar kurcalasada sımdılık sabır dusuyor bıze
ön sevısme fln dusunmek ıstemıyorum olsun ıstıyorum hemen cok mutlu oluyorum ama reglm bıtsın alıstırmam lazım kendımı o sekılde ılıskıye....
sen reglı olmadınmı daha? benım2.gun cabuk bıtsın hamıle kalmak ıstyorum ınsallah olur cok heyecanlıyım:)
saol cnm inşallah atlatıcz bizde kısa süredebaşardınya ona bak alışmada gelir ardından bide onu stres yapmayın
tebrik edenlere halay çekenlere herkese teşekkürler
bende inanamıyorum oldumu gerçekten oldu dimi tamam diye kaç kere sordum kocişime yaptıkça inanıyorum artık.
dün gece yaptım oldu
kızlar kendi parmağmla egzersiz hiç yapamadım aparatda kulak çubuğundan başka bişey olmadı eşparmağıyla yaptık ondada eşim yaparken ben sadece nefes alp vermeye odaklandım doğru alıp veriyorum diye yüksek sesle oluyor hepsini içe alıyorm rahatım gevşedim diye söyledim. anestol kullandım şimdi onuda kullanmıyorum ve kaygalaştırıcı bebe yağı kullandım mantar yapıyor yazmışlar bende birşey olmadı. anestol kullandığımda eşiminde fazla duramıyordu onuda uyuşturuyordu çünkü. artık o sorunda kalktı ortadan
keşke daha önce olsaydı diyorum adamı kovalıyourum artk evde biran önce halledin egzersz yapan arkadaşlar tadını çıkarın evlliğin
öööööffffnerde bu millet yaaaaaaaaaa
sıkıştırın anam hazırım beeenndıgerlerı nerde bılemıcem ama benle nılay senın kuyunu kazmakla mesguluz
reggl bıttı an ben sağdan o soldan sıkıstırcaz senı ona göre
bu saatlerını ntadını cıkar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?