Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

GüNaaydınn Herkeseeee... Been geLdimmm =) Aybice,Belinay07 ve diĞerlerii sabırsızLıklaa halaylarınızıı çekmeyi bekLioruuZzz......

Canımm Tamm aLışamadmm.. Ama Alışmaya başLıyorumm.. AnestoLsüz yapamıyorumm birazcık daha kasılmalarım var onlar da bittiğinde Herşey daha Güzeell oLacakk Amaa bunada biiiinLercee Kezz ŞükürLerr oLsnn.. NeLer çektkk yaaa bunLar ne kii... Sende nasıL durumLArr Pstesii Bitirirsinn gibime geLiyooo =))

zoru başardın açılışı yaptın alışmasıda zamanla olur canım ben reglim şuan cumartesi dvm edcem..pns boyu aparattaym..inşallah canım ya bakalım :26::26:

=)) İyiyimm Çok Şükürr TatLımm... Senn nasıLsnn nasıL gidiyoo =)) ?

İyi çok şükür tatlım ya. Çok şükür ilişki esnasında kasılmam geçti artık, normale dönüyorum yavaş yavaş:)) Sen sadece kayganlaştırıcı il denedin mi hiç? DAha rahat oluyor bende mesela kayganlşatırıcı ile, böyle olunca anestole falan gerek kalmıyor hayatım, sana da tavsiye ederim

zoru başardın açılışı yaptın alışmasıda zamanla olur canım ben reglim şuan cumartesi dvm edcem..pns boyu aparattaym..inşallah canım ya bakalım :26::26:

Evett canımm zoruuu gittii kolayıı kaldı o yüzdenn sızlanmıyorumm Rabbim bunu nasip etttii ya çook Şüküürr.. oo SÜpersinn yaa Bu İş bitmişş gibiii... HArikaaa..

kuzum benim sözüm söz, sen yeter ki yen:))) Aybiceye burda 40 gün halay çekicem, artık yenin ya, valla bana dert oldunuz iyile regl de bitti hiç bahanen falan yok senin, çabukkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…