- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.381
mrb canm hoşgeldin ve gittinbundan sonra gelirsin inşallah yenipte burda kalan çok sayılı çok az kişi..yenipte kaçan çoooookkk olduuu gelmek isteyipte gelemiyenlere sözüm yok:26:ama yenipte keyfe bırakanlar sizide esefle KI NI YO RUUUUMMM...
sensinn kıssaz bilem güzellik şirinlik şekerlik ve daha birsürü şeeeyyy
GüNaaydınn Herkeseeee... Been geLdimmm =) Aybice,Belinay07 ve diĞerlerii sabırsızLıklaa halaylarınızıı çekmeyi bekLioruuZzz......
süpermişşevet canım.baya egzersizde yaptım çok şükür
GüNaaydınn Herkeseeee... Been geLdimmm =) Aybice,Belinay07 ve diĞerlerii sabırsızLıklaa halaylarınızıı çekmeyi bekLioruuZzz......
ay çok sevindim hayatım:)) Ne güzel şimdi o da neyin nasıl olduğunu öğrenir, denemelerde daha kolay olur sizin için:)) Hadi bakalım pek umutlandım şimdi sen, sen yen 40 gün halay çekecem burda:))
[SUB][/SUB]
Sağolasın balııımm, onların hepsi sensin, bir de aybicenin gül cemalini görsek:)))
Canımm Tamm aLışamadmm.. Ama Alışmaya başLıyorumm.. AnestoLsüz yapamıyorumm birazcık daha kasılmalarım var onlar da bittiğinde Herşey daha Güzeell oLacakk Amaa bunada biiiinLercee Kezz ŞükürLerr oLsnn.. NeLer çektkk yaaa bunLar ne kii...Sende nasıL durumLArr Pstesii Bitirirsinn gibime geLiyooo =))
aman da aman kimler gelmiş, nabersin şekercim:))
zaten sözün var 40 gün halay çekecen
hoşgeldin canım nasılsınnn nerelrdesinn yaaa özletmeyin kendinizi
süpermişşdaha rahat olur artık eş parmagı oldumu yaptnmı:26::26:
=)) İyiyimm Çok Şükürr TatLımm... Senn nasıLsnn nasıL gidiyoo =)) ?
zoru başardın açılışı yaptın alışmasıda zamanla olur canımben reglim şuan cumartesi dvm edcem..pns boyu aparattaym..inşallah canım ya bakalım :26::26:
kıs yüzgörümlülüğü ister şimdi oo
kıs yüzgörümlülüğü ister şimdi oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?