Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Puufss YüzükLerimii Evde unutmuşumm Bi garip Hissediyorumm Kendiimii.. = //

canım p... anestol sürüyorum demişsin ya o etkisini gösterene kadar ki hemen göstermiyor zaten p.. oraya giriyor,
bende anestolla yenmiştim sonra ben buna bağımlı kalamam diye düşündüm bir de eşim hep böyle hazırlık mı yapacksın şevk
kalmıyor deyince sadece jelle denedim emin ol anestolle yaptığımdan daha kolay çünkü uyarılınca daha çok ıslaklık oluyor
git-gel daha kolay oluyor yavaş yavaş azalt sonra hepten bırak canım.

Evet cnm bnm eşmde sürekLi oLe dio ama daha hazır hissetmiyorum kendimi direk hazırlıksız yapmak için. BeLkide hazırımdır ama biraz daha süreye ihtiyacım var sanırım.. En kısa zamanda anestolüde bırakcamm..

sabah sabah sayfalar akmış maşallah :)
nıhayet regl oldum ama hala wc de yanma devam edıyor
vajı yı yendık sorunlar yıne bıtmedı :)

"10 adımda vajinismus tedavisi" kitabı çıkmış bayanlar, yazar cem keçe. belki işinize yarar, bilgilendirmek istedim.
hoşçakalıni, mutlu kalın :)

Senin adına cok sevindim İnşallah hep böyle gider. Ben parmak ve mum kullanırken kendm gayet rahatm ama sıra eşime gelince sanki o parmak içeri hiç girmemiş gibi bi yanma bi acı bi kasılma deliricem yakındır..

evde netim yok,ofiste de işler yoğun.pek giremiyorum bu aralar.hızlıca bir geçmişe baktım yeni gelin yok anlaşılan.ben egzersizlere son sürat devam ediyorum.dün jinekolağa gittim ve bana çok iyi geldi.o koltuğa oturmak zor gibi gelirdi ama zorlanmadım.muayene olurkende vajimin ne kadar esnek olduğunu fark ettim,henüz zarın durduğu için sadece yanlardan açarak baktı doktorum.çok sağlıklı olduğumu söyledi.herşey yolundaymış.kaslarında gayet yumuşak dedi.moral oldu bana.inşallah kısa sürede beraberce aşacağız.

Canımm madem kendi parmağında mumda rahatsın demek ki sorun yoK.. Sorun eşin denediğinde kendini Kasmann.. Bende yendiğim haLde kendimi kastığım zaman Acı oLuyoo.. O an sakinleşmeye çalış ve kendini rahat bırakmaya çalış canım nasıl gerisinin ne kadar kolay geLdiğini hemen anlayacaksın..

Canım bende bu illetle uğraştığım zamanlar bir kadn doğum uzmanına gitmiştim ve herşey normal bir sorun yok dediği zaman çok rahatlamıştım ondan sonra egzersizlerimi daha rahat yapmaya başladmm.. Eğer acaba bende bir sorun mu var diye düşünen arkadaşlarımız varsa bir doktora muayene olmalarını tavsiye ederim.. Eğer bi sorun varsa tedavisine başlanır ama herşey normalse beyin biraz daha rahatlıyo ve egzersiz yapmak daha kolaylaşıyoo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…