- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.421
wuuuuuuuuuu ürktüüüüüm :26::26::26::26::26::26::26::26:
istediği kadar kulakalrın ıtıkasın, biz yinesöyleriz söyleyeceğimizi
Puufss YüzükLerimii Evde unutmuşumm Bi garip Hissediyorumm Kendiimii.. = //
canım p... anestol sürüyorum demişsin ya o etkisini gösterene kadar ki hemen göstermiyor zaten p.. oraya giriyor,
bende anestolla yenmiştim sonra ben buna bağımlı kalamam diye düşündüm bir de eşim hep böyle hazırlık mı yapacksın şevk
kalmıyor deyince sadece jelle denedim emin ol anestolle yaptığımdan daha kolay çünkü uyarılınca daha çok ıslaklık oluyor
git-gel daha kolay oluyor yavaş yavaş azalt sonra hepten bırak canım.
Canımm giremiyodum Bi süredirr Yenmişşssnn Çook sevndmm... TbrkLeerrrr..
Sakızzz çektiii canmmm yaaww =)
gerçekten vajıyı yendığıme bugun ınandım arkadaşlar
eşimin resmen ben pesınden koşar oldum asırı yogun su bı kac gundur sansımıza
ve sancım var dıye ıstemıyor kı bende sankı regl gıbı hıssedıyorum kendımı ama bır anonce alısmak ıcın korkumun ustune gıtmem gerek
ılk deneme oncesı 2 dkda olsa aparatla egsersız yaptım sonra denerken esım yarı yolda bıraktı malesef
ama pes etmeyıp yarım saat sonra yenıden deneyelım dedım bu sefer egsersız yapmadım
ve gercekten tamamen yendıgıme artık cıdden ınandım
gercekten kızlar kendımızı kasmayı bıraksak hıc sorunsuz agrısız acısız olucak
aparatsız asla yapamam dıyodum saskınım hala
ama krem kullanmayı bırakmıyorum mınıcıkte olsa kayganlastırıcı kullanıyorum
emla anestol gıbı uyusturuculara kendınızı alıstırmayın arkadaşlar mumkum oldukca kullanmayın
alıskanlıktan vazgecmek zor olur sonra
belinayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende sakız istiyorum
:)) du seninn yerinede çigneyimm
:)) du seninn yerinede çigneyimm
Senin adına cok sevindim İnşallah hep böyle gider. Ben parmak ve mum kullanırken kendm gayet rahatm ama sıra eşime gelince sanki o parmak içeri hiç girmemiş gibi bi yanma bi acı bi kasılma deliricem yakındır..
sağoLL cnmm Çok naziksinn =))))))))))))
evde netim yok,ofiste de işler yoğun.pek giremiyorum bu aralar.hızlıca bir geçmişe baktım yeni gelin yok anlaşılan.ben egzersizlere son sürat devam ediyorum.dün jinekolağa gittim ve bana çok iyi geldi.o koltuğa oturmak zor gibi gelirdi ama zorlanmadım.muayene olurkende vajimin ne kadar esnek olduğunu fark ettim,henüz zarın durduğu için sadece yanlardan açarak baktı doktorum.çok sağlıklı olduğumu söyledi.herşey yolundaymış.kaslarında gayet yumuşak dedi.moral oldu bana.inşallah kısa sürede beraberce aşacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?