- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.401
Aynne öyle hayatım, huni biçimli aparatın avantajı ayn ıanda birkaç farklı boy aparatla egzersiz yapmış gibi oluyosun:)
Şu huni aparatın patentini mi alsama cep yaww
kuzum benim sözüm söz, sen yeter ki yen:))) Aybiceye burda 40 gün halay çekicem, artık yenin ya, valla bana dert oldunuz iyileregl de bitti hiç bahanen falan yok senin, çabukkkk
İyi çok şükür tatlım ya. Çok şükür ilişki esnasında kasılmam geçti artık, normale dönüyorum yavaş yavaş:)) Sen sadece kayganlaştırıcı il denedin mi hiç? DAha rahat oluyor bende mesela kayganlşatırıcı ile, böyle olunca anestole falan gerek kalmıyor hayatım, sana da tavsiye ederim
dün tavsiye ettiğiniz hereşeyi noktası noktasın a yaptımmm
ayy bı yenseler deıl 40 halay topıkte oynamayan bıramıcaz kımse kalmasın artık bu dertle ugrsan rabbım herkezın yardımcısı olsun
Evett canımm zoruuu gittii kolayıı kaldı o yüzdenn sızlanmıyorumm Rabbim bunu nasip etttii ya çook Şüküürr.. oo SÜpersinn yaa Bu İş bitmişş gibiii... HArikaaa..
çok şüküürrrevet canım ramak kaldı uzatmaları oynuyorum bakalım:18::18: firstnuru seni gördüm şebnem ferah dinliyesim geldii
hehehe =)) Dİnlee dinLee.. Şeboo ii geLirr)) Haftasonunn Umarımm bol gollüü geçerr =))
tabikide yüz görümlüğü isterim .beşi bi yerde hemde. aslında altısı bi yerde olsada fena olmaz hani diyorum
iyi iyi hadiartık oflayım poflama cadılıkta yapma bahanende kalmadı haftasonuna kadar egzersizini yap pens boyutuna getir..pazartesi güzel haberler vereliimm
nilaycım valaa topiğe sabah giriyorum ya artık utanıyorum yaaa.daha siz yenmedinizmi diyen biri çıkar diye
kuzum benim sözüm söz, sen yeter ki yen:))) Aybiceye burda 40 gün halay çekicem, artık yenin ya, valla bana dert oldunuz iyileregl de bitti hiç bahanen falan yok senin, çabukkkk
günaydın şekerler...kıs bende bu şekilde çabuk atlattım kaleme inceden kalına pamuk sardım en kalın yerde içimde beklettim oynattım bana çok faydası oldu
hehehe =)) Dİnlee dinLee.. Şeboo ii geLirr)) Haftasonunn Umarımm bol gollüü geçerr =))
kızlar herkese günaydınn
hepinizi öpüyorum,benim şimdi çıkmam lazım
egzersiz yapanlarla dualarım
kendinize iyi bakın...
wuuuuuuuuuu ürktüüüüüm :26::26::26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?