Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynne öyle hayatım, huni biçimli aparatın avantajı ayn ıanda birkaç farklı boy aparatla egzersiz yapmış gibi oluyosun:)

Şu huni aparatın patentini mi alsama cep yaww

günaydın şekerler...kıs bende bu şekilde çabuk atlattım kaleme inceden kalına pamuk sardım en kalın yerde içimde beklettim oynattım bana çok faydası oldu

kuzum benim sözüm söz, sen yeter ki yen:))) Aybiceye burda 40 gün halay çekicem, artık yenin ya, valla bana dert oldunuz iyile regl de bitti hiç bahanen falan yok senin, çabukkkk

ayy bı yenseler deıl 40 halay topıkte oynamayan bıramıcaz kımse kalmasın artık bu dertle ugrsan rabbım herkezın yardımcısı olsun

oo Çook ii snn canımm.. =) Geçen günn kayganlaştırıcı hiç sürmedm.. Anestol p...s başına sürdüm krem niyetine tabi pre...tif takılmış olarak.. o Anestol ille değcek bana şimdilik .. Alışımm biraz daha direk kayganlaştıcı ile denicemm.. bakalım artık acelem yokk büyük stress bitti nası olsa.. =))

Evett canımm zoruuu gittii kolayıı kaldı o yüzdenn sızlanmıyorumm Rabbim bunu nasip etttii ya çook Şüküürr.. oo SÜpersinn yaa Bu İş bitmişş gibiii... HArikaaa..

çok şüküürrr evet canım ramak kaldı uzatmaları oynuyorum bakalım:18::18: firstnuru seni gördüm şebnem ferah dinliyesim geldii

anam kıs saat onbir olmuş .öğle arasına çıkacaz daha ben işlere elimi sürmedimmm.neyse işleirm e bakayım az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…