- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.441
Canım bende bu illetle uğraştığım zamanlar bir kadn doğum uzmanına gitmiştim ve herşey normal bir sorun yok dediği zaman çok rahatlamıştım ondan sonra egzersizlerimi daha rahat yapmaya başladmm.. Eğer acaba bende bir sorun mu var diye düşünen arkadaşlarımız varsa bir doktora muayene olmalarını tavsiye ederim.. Eğer bi sorun varsa tedavisine başlanır ama herşey normalse beyin biraz daha rahatlıyo ve egzersiz yapmak daha kolaylaşıyoo..
Canım bende bu illetle uğraştığım zamanlar bir kadn doğum uzmanına gitmiştim ve herşey normal bir sorun yok dediği zaman çok rahatlamıştım ondan sonra egzersizlerimi daha rahat yapmaya başladmm.. Eğer acaba bende bir sorun mu var diye düşünen arkadaşlarımız varsa bir doktora muayene olmalarını tavsiye ederim.. Eğer bi sorun varsa tedavisine başlanır ama herşey normalse beyin biraz daha rahatlıyo ve egzersiz yapmak daha kolaylaşıyoo..
Canımm madem kendi parmağında mumda rahatsın demek ki sorun yoK.. Sorun eşin denediğinde kendini Kasmann.. Bende yendiğim haLde kendimi kastığım zaman Acı oLuyoo.. O an sakinleşmeye çalış ve kendini rahat bırakmaya çalış canım nasıl gerisinin ne kadar kolay geLdiğini hemen anlayacaksın..
inanılmaz rahatım kendimde hatta kremsiz kuru bi şekilde sokabiliyorum, parmak egzersizlernde eşimde yardımcı oluyo gayet rahatım ama iş oraya gelince aman Allahım yok böyle bi yanma.. anestezi kremi de hiç kullanmadm alışmaktn korkuyorum. ARtık denicem napim yapcak bişi yok. Dua edin ARkadşlarım
evde netim yok,ofiste de işler yoğun.pek giremiyorum bu aralar.hızlıca bir geçmişe baktım yeni gelin yok anlaşılan.ben egzersizlere son sürat devam ediyorum.dün jinekolağa gittim ve bana çok iyi geldi.o koltuğa oturmak zor gibi gelirdi ama zorlanmadım.muayene olurkende vajimin ne kadar esnek olduğunu fark ettim,henüz zarın durduğu için sadece yanlardan açarak baktı doktorum.çok sağlıklı olduğumu söyledi.herşey yolundaymış.kaslarında gayet yumuşak dedi.moral oldu bana.inşallah kısa sürede beraberce aşacağız.
yaaa reglım bıtsın yaaa:84:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
arkadaşlar mrb.bende vajinusmus hastalığını 3 ay yaşadım yeni yendim sayılır.ama ona sevinemeden başka bir problem karşımıza çıktı.eşimde erken boşalma sorunu oldu.galiba vajiliyken düzenli ilişki olmadığından kaynaklandı.ne yapacağımı bilmiyorum.eşim fazla problem yapıyo.bu sorunu yaşayanlar varsa yada bilgisi olan varsa lütfen yazsın.........
Bittteeeerrr biteeeerrr =))))))
((cabuk bıtsın ben hamiş kalmak ıstıyorum:)
Oyy Oyyy İnşş Canımm Kalırrsınn Tezz Zamandaa =)) Ne kadarLık evLiydinn Sen Cnm ?
slm herkese dün dr a gittim yanmadan dolayı idrar tahlili yaptı kan çıktı idrarda ama enfeksiyon yok idrarda yani bende belki hamileyimdir dedim ilaçları kullanmadım bidaha tahlil istedi yarın çıkacak kafam takıldı neden kan olurki öle karın ağrımda yok çok adetimede 4-5 gün var yenmeme çok az kaldı hissediyorum çok fazla bebişş istiyorum ben yaaa( 2 3 cm bişi kaldı olmasına ama ben egzersizleri salladım yanma olunca
netten sipariş verdim ovülasyon testi aldım bide hamile kalmaya yardımcı pre..d jel aldım bu arada sadece kegel egzersizi yapıyorum adet olursam bitince başlayacam ama şu kremler olmadan bide olmazsa (uyuşturucular) diye korkuyorum spermcikleri öldürürse die
3 yıL 8 Gün =)) Hımm zamanınn geLmişş Canm Seninn.. Rabbm hyrLısıyLa bebişini Kucağına ALmanı nasip Etsinn...
Ben yeni evLisin sanmştım =)
ne var ne yok kızlarr
AnestoL,Emla gibi kremLer biraz yardımcı oLuyo oLmuyo DeğiL ama İş beyinde bitiyo.. N kadar uyuşturursan uyuştur kasarsan kendini Yine zorlanırsın tatLımm..
DuaLarımız Sizlerlee...
haberler sendeee tatlııımm:))))sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?