Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet gerçekten öyle insan kendini daha rahat hissediyor.

evet gerçekten öyle insan kendini daha rahat hissediyor.

inanılmaz rahatım kendimde hatta kremsiz kuru bi şekilde sokabiliyorum, parmak egzersizlernde eşimde yardımcı oluyo gayet rahatım ama iş oraya gelince aman Allahım yok böyle bi yanma.. anestezi kremi de hiç kullanmadm alışmaktn korkuyorum. ARtık denicem napim yapcak bişi yok. Dua edin ARkadşlarım

AnestoL,Emla gibi kremLer biraz yardımcı oLuyo oLmuyo DeğiL ama İş beyinde bitiyo.. N kadar uyuşturursan uyuştur kasarsan kendini Yine zorlanırsın tatLımm..
DuaLarımız Sizlerlee...

cnm jınekolog muayene olduysan kasmadıysan super bır haber!cnm nasıl egzersız yapıyorsun bılmıyorum ama mum yapıyorsan bıraz daha kalıslastır sanada az kaldı inşallah rabbım yardımcın olsun...

arkadaşlar mrb.bende vajinusmus hastalığını 3 ay yaşadım yeni yendim sayılır.ama ona sevinemeden başka bir problem karşımıza çıktı.eşimde erken boşalma sorunu oldu.galiba vajiliyken düzenli ilişki olmadığından kaynaklandı.ne yapacağımı bilmiyorum.eşim fazla problem yapıyo.bu sorunu yaşayanlar varsa yada bilgisi olan varsa lütfen yazsın.........

cnm bende yenelı 12 gun oldu ii yıne senın esınde erken bosalma var bızımkınde hareket yok walla yendıgımden berı sertlesme yasıyor...cnm eger göturebılırsen bı doktora gotur derım bu cogu erkek te olurmus ama tedavısı var...

slm herkese dün dr a gittim yanmadan dolayı idrar tahlili yaptı kan çıktı idrarda ama enfeksiyon yok idrarda yani bende belki hamileyimdir dedim ilaçları kullanmadım bidaha tahlil istedi yarın çıkacak kafam takıldı neden kan olurki öle karın ağrımda yok çok adetimede 4-5 gün var yenmeme çok az kaldı hissediyorum çok fazla bebişş istiyorum ben yaaa( 2 3 cm bişi kaldı olmasına ama ben egzersizleri salladım yanma olunca
netten sipariş verdim ovülasyon testi aldım bide hamile kalmaya yardımcı pre..d jel aldım bu arada sadece kegel egzersizi yapıyorum adet olursam bitince başlayacam ama şu kremler olmadan bide olmazsa (uyuşturucular) diye korkuyorum spermcikleri öldürürse die

cnm ınşallah sonuc ıstedıgın gıbı cıkar cnm bu hamıle kalmaya yardımcı dedıgın sey nedır anlamadım bıraz dsaha acık yazarmısın adıne ne ıse yarar??

3 yıL 8 Gün =)) Hımm zamanınn geLmişş Canm Seninn.. Rabbm hyrLısıyLa bebişini Kucağına ALmanı nasip Etsinn...
Ben yeni evLisin sanmştım =)

ayy keske yenı evlı olsaydım bunca seylerı cekmemıs olsaydım ertelemeseydım bu kadar keskee...ama bitti cok sukur sen ne kadarlık evlısın cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…