- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.821
Günaydın kızlar,
Öncelikle sevgili maviliklere ve ismisizz gözleriniz aydın olsun kızlar, Alalh başka sıkıntı göstermesin inşallah:))
Ne kadar zor günler geçiriyoruz böyle, sanki kış gelince felaketler de başlıyor, önce şehit haberleri ardından deprem haberleri. Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah. Hepimizin başı sağolsun.
kızlar başardım ben ne garipki sevinemyorum
amiiinn inşaallah..ne acıkı buduruma sevinen bölücüler var
kız ben bir cevap yazana kadar neler olmuş, canım ülke olarak kötü günler geçiriyoruz evet ama hayat da bir yandan devam ediyor ama keşke bilinçli hakkını arayabilen bir halk olabilseydik bunlar başımıza gelmezdi niye evler yıkılıyor tamam sonuçta takdiri ilahi ama aynı büyüklükteki depremlerde diğer ülkellerde insanların burnu bile kanamıyor
bizim insanlarımızın canı ne ucuz valla, ne ocaklar söndü Allah yardımcıları olsun hepsinin.
Azmettin ve hak ettin.
Kuzumm senin halayında halay başı çekmek istiyorum lakin bugün kötü denk gelsi ama söz sana halaylar çekicem:)) E anlat bakalım ayrıntıları, nası lbaşardın:))
kızlar başardım ben ne garipki sevinemyorum
canım benimmmmmsayenizde daha farklı hbr vermek istiyodum neyse artık bu kabusta bitti çok şüküüüüüürrr allahım inşallah geride kalanlarda biran önce kurtulur dualarım onlarla
canım benım cok tebrık ederım sen hakettın adına o kadar sevıdındımkı anlatamam sen halayların en cogunu hakedıyorsun cnm ama son yasadıklarımızdan oturu halayını cekmek ıstemedım...
saol bitanem çok destek oldunuz bana hakkınızı helal edin hepinizkabus bitti sona erdi halaylar olmasada olur..egzersizdeki arkadaşlarda başarsında toplu halay çekeriz bi ara
11 aylık evliyim .. dün öğlen hallettik çok şükür .. hiç de zor olmadığını hiç acı vermediğini bizzat yaşaım ve 11 ay eşimi beklettiğime pişman olum
canım çok tebrik edrim.kadrolulardan biri gitti çok şükür.şuanda olaylardan dolayı moralim çok bozuk halayını düzeleyim çekecem canım :123: darısı en kısa zamnda benim başaıma
saol bitanem çok destek oldunuz bana hakkınızı helal edin hepinizkabus bitti sona erdi halaylar olmasada olur..egzersizdeki arkadaşlarda başarsında toplu halay çekeriz bi ara
helal olsun bıtanem ne yaptıkki cok sukur kurtuldun artık kimse kalmasın bu dertle ugrasan inşallah
Merhaba arkadaşlar...
Aramıza birçok yeni arkadaş katılmış...
Öncelikle hoş geldiniz diyorum ve başaranları tebrik ediyorum...
Ben vajinismusu yeneli 1.5 sene oldu...
Ben de burada sevgili Bahar'ın büyük desteği ile yendim bu illeti...
Vajinismusu yenip sayfa uğramayanlara sinir oluyordum...
Nitekim vajinismusu yendikten sonra uzun bir süre burada bu sorunla uğraşan arkadaşlara yardım etmeye çalıştım...
Bir süre sonra baktım ki kimsenin kimseyi taktığı yok ben de uğramamaya başladım...
İnşallah bu illetle uğraşanların hepsi yener...
Herşey insanın kafasında bitiyormuş...
Egzersizlere devam, bir gün mutlaka olacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?