Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amiiinn inşaallah..ne acıkı buduruma sevinen bölücüler var

kızlar başardım ben ne garipki sevinemyorum

kız ben bir cevap yazana kadar neler olmuş, canım ülke olarak kötü günler geçiriyoruz evet ama hayat da bir yandan devam ediyor ama keşke bilinçli hakkını arayabilen bir halk olabilseydik bunlar başımıza gelmezdi niye evler yıkılıyor tamam sonuçta takdiri ilahi ama aynı büyüklükteki depremlerde diğer ülkellerde insanların burnu bile kanamıyor
bizim insanlarımızın canı ne ucuz valla, ne ocaklar söndü Allah yardımcıları olsun hepsinin.

amiin inşallah cnm..kendi insanımızada görcez yardımları bakalım...

Kuzumm senin halayında halay başı çekmek istiyorum lakin bugün kötü denk gelsi ama söz sana halaylar çekicem:)) E anlat bakalım ayrıntıları, nası lbaşardın:))

bitanem haftasonu annemlere gidicektim..cumartesi reglden sonra ilk denememdi..hiç eski aparatı denemeden 2 kat daha peçete sardım..baya ugraştım geç oldu ama oldu hepsini aldım..baya bekledim üzermi giydim çıkarmadan penguen gibi evde dolaştım bi elmle uçtan tuttum çıkmasın die..wc ihtiycm vardı çıkardım gittim wc ye bide baktım ki benim gıymatlı gitmiş..çıktım tekrar aldım aparatı öncekinden daha rahat oldu ama kalkamadım yanmam oldu hafif çıkardım..akşamına denerim pns öyle çıkarım dedim evden eşim geç gelince denemedik çıktık hemen..pazar gec geldik bira geçti sonra gittim ben odama aldım aparatımı vajene azıcık anestol sürdüm gleitgelen sürdüm aparatada booollcaa ultrason jeli sürdüm yavaş yavaş aldım..ıkındım nefes alırken karnımı çekebildigim kadar içeri çektim nefes verirkende karnıma dogru şişirdim aynen tekrar ettim her nefes alışımda içeri dogru rahatlıkla gitti..aparat içimde ucundan tuttum çok yorgun ve uykum vardı o halde uykuya geçer gibi olmuşu eşim geldi aparat içimde ön sevşme olsn dedim ama bi türlü konsantre olamadım..aparatı çıkardım eşimn pnse jel ben vajene azck anestol ve jel sürdüm eşim içine dogru soktu rahatlıkla gitti inanamadık şaşırdık gözlerimizn içi güldü ben inanamadm elimle yokladım gerçekten olmuştu..rahatlıkla git gel yaptı hızlıda yaptı..ben aparatla gitgel yapamyodum..pns çok yumuşak görndügü gibi deilmişaparat öyle sertki anlatamam onu yapıyrz pns yanında hiç ama hiç bişey egzersiz yapanlar bütün samimiyetimle söylüyorum çook rahatt..cnm sonra wc ihtiycm oldu pns çıkarttk gittim geldm tekrar denedik hemen oldu tekrar ggit gellr oldu..ben alttaydım eşim üstte aparatı denedigim pozisyonda yaptım sonradan ben üstte eşim altta geçti öyle rahat olduki anlatamam daha rahattı..ben fkendm gitgel yaptm çok rahat..çok yorulmuştum başta kasılmalarım olmuş sonradan bacaklarm çook agrımıştı..oldu yani bitti gerçekten bitti ya ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNNNN.. BİRAZ KLASİK OLCAK AMA GERÇEKTEN ÇOOK ABARTMIŞIZ BÜYÜTMÜŞÜZ GÖZÜMÜZDE..pns boyu aparata gelin içerde bekletin hemen ardından pens garanti çözüm yüzde100..

Son düzenleme:
canım benimmmmm sayenizde daha farklı hbr vermek istiyodum neyse artık bu kabusta bitti çok şüküüüüüürrr allahım inşallah geride kalanlarda biran önce kurtulur dualarım onlarla

11 aylık evliyim .. dün öğlen hallettik çok şükür .. hiç de zor olmadığını hiç acı vermediğini bizzat yaşaım ve 11 ay eşimi beklettiğime pişman olum

canım benım cok tebrık ederım sen hakettın adına o kadar sevıdındımkı anlatamam sen halayların en cogunu hakedıyorsun cnm ama son yasadıklarımızdan oturu halayını cekmek ıstemedım...

saol bitanem çok destek oldunuz bana hakkınızı helal edin hepiniz kabus bitti sona erdi halaylar olmasada olur..egzersizdeki arkadaşlarda başarsında toplu halay çekeriz bi ara

canım çok tebrik edrim.kadrolulardan biri gitti çok şükür.şuanda olaylardan dolayı moralim çok bozuk halayını düzeleyim çekecem canım:123: darısı en kısa zamnda benim başaıma

Merhaba arkadaşlar...
Aramıza birçok yeni arkadaş katılmış...
Öncelikle hoş geldiniz diyorum ve başaranları tebrik ediyorum...

Ben vajinismusu yeneli 1.5 sene oldu...
Ben de burada sevgili Bahar'ın büyük desteği ile yendim bu illeti...
Vajinismusu yenip sayfa uğramayanlara sinir oluyordum...
Nitekim vajinismusu yendikten sonra uzun bir süre burada bu sorunla uğraşan arkadaşlara yardım etmeye çalıştım...
Bir süre sonra baktım ki kimsenin kimseyi taktığı yok ben de uğramamaya başladım...

İnşallah bu illetle uğraşanların hepsi yener...
Herşey insanın kafasında bitiyormuş...
Egzersizlere devam, bir gün mutlaka olacak...

canım çok tebrik edrim.kadrolulardan biri gitti çok şükür.şuanda olaylardan dolayı moralim çok bozuk halayını düzeleyim çekecem canım:123: darısı en kısa zamnda benim başaıma

cnm benim çok teşekkür ederim desteginiz sayesinde olduartık sen baştasın sıkıştırcz seni bilgin olsun YAPACAKSIN OLACAAAKKK !!!! Bayram öncesi bu hafta içi sende BAŞARACAKSIN ikimizin halayını hepberaber çekicez ok.

saol bitanem çok destek oldunuz bana hakkınızı helal edin hepiniz kabus bitti sona erdi halaylar olmasada olur..egzersizdeki arkadaşlarda başarsında toplu halay çekeriz bi ara

helal olsun bıtanem ne yaptıkki cok sukur kurtuldun artık kimse kalmasın bu dertle ugrasan inşallah

kuzuum, balımm o kadar murtluyum ki seni için anlatamam, her yenen için kendim yenmiş gibi seviniyorum, İnşallah aybice de yakında yenecek bu derdi bitanem:)) EE, hadi bakalımi sen ide görecez gecelerde:))

derincim merabaaa düşündüklerine aynen katılıyorum ama sanırım bu süreç böyle işlemeye devam edicek ... yinede elimizden bişi gelirse seve seve yardımcı oluruz arkadaslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…