Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hergün internet başında olmama rağmen ben nasıl daha önce görmedim bu siteyi ve konuyu kendime şaşıyorum.
doktora verdiğim parayı söylesem şaşarsınız

hergün internet başında olmama rağmen ben nasıl daha önce görmedim bu siteyi ve konuyu kendime şaşıyorum.
doktora verdiğim parayı söylesem şaşarsınız

yaa cnm bende yendıgımde kendıme cok kızdım toplasan 3 yılda verdıgım paraları mahvettı benı caresı olsaydı acımazdım bıle cok kandırıldım sen en az 2 bin lra vermıssındır en az o da ben sadece 1 kerelıgınıde 4.5 verdım köpek gıbı pısmanım butum dugunumde takılan takılarım gıttı

Canım kutlarım ara ara girdim baktım var mı bir haber diye senin adına çokkk sevindim canım katkım olduysa ne mutlu bana o baskı da daha sonra kalmıyor artık mümkün olduğunca çok deneme yapıp iyice esnetmeye çalış, tebrikler Allah başka sıkıntı dert vermesinn.

canım korkuların devam ediyor sen yine de egzersiz yapıp öyle dene anestolu de yavaş yavaş azalt biraz denemeleri çoğalt sonra iyice esneyince bir sorun kalmıyacak.

Benim doktor 6bin tl istedi de pazarlikla 5 bine anlastik

canım arkadaşım amin..katkın olmaz mı tabıkı oldu , sen anestol :) ve burdakı tum canlarrr yardımcı oldu ,, once allahım tanbıkı:))) sızın sevıyorum ,yanlız vajına gırıısınde yanma ve sankı bırbırıne yapıışıyo gıbı bı sey hıssedıyroum normalmı ??

canım fanus demişsin arkadaşlar yanlış aramasın fallus olacak çoğu arkadaş arıyor ama pahalı imiş bir de eşler genelde hoş karşılamıyor
çoğumuz o yüzden kendimiz boy boy aparat yapıyoruz işe yarıyor, senin adına sevindim kurtulmuşsun tebrikler.

canım yanma normal sürtünmeyle oluşuyor galiba yenen arkadaşların çoğunda oldu anestolde yapıyor biraz, şimdi hergün deneme yap canım ne kadar çok yaparsan beyin o kadar çabuk kabulleniyor ama denemeden önce biraz egzersiz yap başlarda.

tamam canım , egzersızle baslarım ,yarn gecede denıcem,salı esım nobetcı ,carsamba devam :) tesekkurlerrrrrrr

canım şuan çok mutlu olduğunu içindeki bütün karamsarlıkların yerini sevincin kapladığını biliyorum bu moralle artık hergün her saat deneyebilirsin artık ben yendim yine yapacam diye kendini şartla, tekrar tebrikler canım.

Rabbım bırdaha bu tür sıkıntı yasatmasın cok sevındım tebrıkler isimsiz

hangı topık orası lınk verebılırmısın ?

cnm tebrik ederim yenmene sevindim. ama doktorun tutumu hoşuma gitmedi kızması fln.
ben olsam bırakır gideridim doktoru bana kızsaydı hiç yenemezdim.

aynen katılıyorum bende bı doktorla gorusmustum gıdıcektım buraya yazmadan önceydı
tavrı cok kotuydu konusurken daha telde sogudum doktordan gıtmekten vazgecmıstım
ama arkadasımıza bu olumsuzluk ıyı yonde yansımıs doktor korkusundan basarmıs :)

canım senın üzüntünü korkunu okudukca cok uzuluyordum yasadıgını bıızm gıbı cekenler cok ıyı anlar
basarını gözyaslarıyla okudum canım sende kurtuldun yendın cok şükür
darısı dıger kızların basına.. uzun suredır durgunduk yenı gelınlerın dopıngıne ıhıtyac vardı
umarım sen kızlara dopıng etkısı yaparsın onlarda yener
canı mtekrardan yürekten tebrıkler basardın kurtuldunnnnnnnnn

çok tebrik ederim seni,başarmana çok sevindim,doktorun biraz mekanikmiş ama olsun
neticede yenmişsin,bundan sonrası sende,psikolojini rahatlatmaya bak,ilişkiyi mekanik olmaktan çıkarırsan daha kolay olur herşey
zamanla düzene girer herşey,tekrar tebrik ederim,biri daha kurtulmuş bu illetten...

cnm çok sevindim,tebrik ederim,allah başka sıkıntı keder vermesin inş,güzel günler seni bekliyo inş.

canım tebrik ederimmmmmm
Allah başka sıkıntı vermesin.

valla çok para almış,neticede yenmişsin önemli olan bu. para gene kazanılır ;ama bu doktorlar bizim durumumuzu fazlaca suistimal ediyolar,ben ona üzülüyorum
neyse vermişsin bitmiş,başarmışsın da geriye bakmamak lazım...
tekrar tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…