Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım benim de dikkatimi çekmişti,bir de ordakiler tedavi yöntemlerini zaten anlatmıyolar,sadece 'dr ulusoya gidin diyolar'
benim de tuhafıma gitmişti,ayrı bi topic açtıklarına göre doktorun adıyla falan mucize bi yöntem var hrld
bilemiyorum artık,neyse hereks kurtulsun da şu dertten,nasıl kurtulursa kurtulsun
önemli olan da bu bence...

evet herkes kurtulsun inşallah. orayada yazdımbakalım gelsinler burada da kaynaşalım sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaripiz tamam anlatmasınlar ama bize destek olsunlar bizde onlara..

evet herkes kurtulsun inşallah. orayada yazdımbakalım gelsinler burada da kaynaşalım sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaripiz tamam anlatmasınlar ama bize destek olsunlar bizde onlara..

evet canım gördüm ordaki yazını da,gelsinler doğru söylüyosun,bu sorun konuştukça ,paylaştıkça küçülüyo
herkes birbirine destek olursa çok daha kolay olur ..
senin egzersizler ne alemde canım bu arada? kendini toparladın mı?

sepiac

İşte şu bahsettiğiniz aparatlar varya. o egzersizler işte. ben parmak yapamam. diger aparatlarla çalışıyorum. p.n.s. boyu aparatlarla. ama hipnoz nedir bilmiyorum o mu ki kastın? ya biraz daha açsana özel değilse . tam olarak napıyor fisfisfis
evet hipnoterapi uyguluyor ama öyle tv de izlediğin gibi bilincin kapalı değil. herşeyi biliyor ve duyuyorsun işin enteresan tarafıda bu. bunu görerek yaşamak. bilinç açık bi terapi daha sonrasında herşey kendilipşnde oluyor işte. ben değil bişey sokmak bakamıyordum bile şuanda ki durumuma şaşıryorum. bence şansını dene. tabi keşke insan kendi çözebilse. sonuçta bi aşama kaydetmiişsin belki daha ileride gidersin. ama bilinçaltının sana oynadığı bir oyun var. bu şu; aparatla bir sorun yok ama pns deneyiminde olmuyor diyorsun demek bilinaçaltın bunları birbirinden ayıracak şekilde oynuyor seninle. dr bey bu oyunu bozuyor. nasıl yapılabileceğini öğreniyorsun...

diğer topikten m.ulusoy tedavisi ile ilgili alıntı..
ajanlık yaptım :)

daha başlamadım cnm idare ederim işte. alışmaya çalışıyorum.
bikaç güne başlıcam egz.e çünkü arayı uzatınca soğuyorum tam alışmıştım gaza gelmiştim bu olay oldu.

daha başlamadım cnm idare ederim işte. alışmaya çalışıyorum.
bikaç güne başlıcam egz.e çünkü arayı uzatınca soğuyorum tam alışmıştım gaza gelmiştim bu olay oldu.

evet canım,arayı uzatmamaya bak sen kendine mutlaka vakit ayır
valla şöyle düzenli olarak bir-iki hafta yapsan yenersin sen de.ama tabi araya maalesef böyle üzücü olaylar giriyo
insan ister istemez etkileniyo,ama elden gelecek bişey yok
o yüzden bence biran önce kendinle ilgilenmeye bak canım
bu arada ajanlığını da sevdim

evet cnm maalesef üzücü olaylar çok kötü, bir saat önce duş aldım duşta ible aklıma geldi ağlıyorum :S kötü oluyorum

bizim için yaptım ajanlığı:) şimdi ordaki arkadaşlar bunu görüp yanlış anlayabilirler,anlasınlar ne yapim.
paylaşmak lazım. herkes 5000 tl veremez,birbirimize destek olmamız lazım.
buarada ben çıkıyorum cnm iyi geceler.
Allah Vandaki vatandaşlarımıza yardımcı olsun.
hergün kötü bir haberle sarsılıyoruz çok acı ...

Murat Ulusoy'un sayfasındakiler nedne bu sayfaya ayrdıma gelmiyor denmiş.Kızlar bizim yardım edebileceğimiz bişey olsa şurda kaç kişiyiz onumuz etmese birimiz etmez miydi hiç?kaldı ki sizin durumunuzu en iyi anlayan bizlerken. Dr.hipnoz yapıyor,bizim aktarabileceğimiz bir şey olsa şöye böyle yapın diye tabii söylerdik,paranız cebinizde kalsın siz başarın diye ama hipnoz var işin içinde,onlarca eğitim var,biz sadece tedavi günü 3 öğün hipnoz koltuğuna oturup,bilincimiz açık halde dr.un verdiği telkinleri ve direktifleri dinleyip,bilinçaltımıza işlenmesine izin verdik ve verdiği 3 boy aapratı her hipnoz sonrası odamıza gidip deneyimledik ve bir cd izletti,eşimizle onu izledik.o kadar.yoksa keşke elimizden gelse yardımcı olsak. ben mualla oktay'a gitmiştim daha önce,işe yaramamıştı ve 3500lira vermiştim.1 yıl sonra murat beye gitmeye karar verdim.altın bozdurmak,kredi çekmek vs...insan mecbur kalınca,evlilik sözkonusu olunca birşekilde denkleştirmeye çalışıyo işte.hem bildiğim 3000peşin kalanını taksit yapabiliyosunzuz diye kalmış aklımda ama yanlış da olmasın,yanlış yönlendirmeyim.Allah hepinizin yardımcısı olsun,eşlerinizle kavuştursun.

cnm tebrik ederim senide allah başka dert sıkıntı vermesin inşaallah bu arada çok gzel anlatmışsın seanslarını ayrıntılı çok iyi olmuş..UMARIM HERKES KURTULUR BU DERTTEN EN KISA SÜREDE

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Öncelikle sevgili maviliklere ve ismisizz gözleriniz aydın olsun kızlar, Alalh başka sıkıntı göstermesin inşallah:))

Ne kadar zor günler geçiriyoruz böyle, sanki kış gelince felaketler de başlıyor, önce şehit haberleri ardından deprem haberleri. Allah hepsinin yardımcısı olsun inşallah. Hepimizin başı sağolsun.

sağol canım,aslında ayrı topik olması daha hoşuma gitti çünkü bizler de doktor reklamı oluyor diye kızıyoruz çoğu zaman hiç yazmayıp sadece şu doktorla yendim deyip kaçıyor kızlar, yok canım kendi yendikten sonra diğerlerini önemsemeyen çok sizler isteseniz bile doktorlar izin vermiyorlar anlatmayın yanlış etkilenirler falan diyorlar aslında ben eminim ki sadece müşteri kaybetmekten korkuyorlar müşteri diyorum çünkü bu konuda çok suistimal var nerde hangi ülkede yaşıyoruz ne kadar maaşla çalışıyor insanlar biraz durup düşünmek lazım ona göre insaflıca para istemek lazım bu konudaki doktorlara biraz vampir gözüyle bakıyorum açıkcası, sizler hipnozu nasıl anlatalım diyorsunuz hipnoz yapmayan doktora gidenlerin de birkaç istisna dışında anlatanı yok canım bu konuda benciller ben o kadar para verdim millet de versin diyen de çok,sonuç kesin olsa çoğu kredi falan çeker bir şekilde arkadaşlar ama hipnoz olup da yapamayan da var neticede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…