- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.801
selam kızlar nasılsınız?
aklıma takıldı sizede sorucam diğer vaji topiğinde m.ulusoya gidiyorum topiğindeki ark.lar neden hiç buraya gelip yardım almıyor,orda kendi kendilerineler,yani burda da doktora giden var gitmeyen var ve daha kalabalık bir topik. Hem buraya gelip bilgilerinide bize anlatabilirler yada bizden destek alabilirler. ne bilim.
sizinde dikkatinizi çekti mi?
evet canım benim de dikkatimi çekmişti,bir de ordakiler tedavi yöntemlerini zaten anlatmıyolar,sadece 'dr ulusoya gidin diyolar'
benim de tuhafıma gitmişti,ayrı bi topic açtıklarına göre doktorun adıyla falan mucize bi yöntem var hrld
bilemiyorum artık,neyse hereks kurtulsun da şu dertten,nasıl kurtulursa kurtulsun
önemli olan da bu bence...
evet herkes kurtulsun inşallah. orayada yazdımbakalım gelsinler burada da kaynaşalım sonuçta hepimiz aynı dertten muzdaripiz tamam anlatmasınlar ama bize destek olsunlar bizde onlara..
evet canım gördüm ordaki yazını da,gelsinler doğru söylüyosun,bu sorun konuştukça ,paylaştıkça küçülüyo
herkes birbirine destek olursa çok daha kolay olur ..
senin egzersizler ne alemde canım bu arada? kendini toparladın mı?
daha başlamadım cnm idare ederim işte. alışmaya çalışıyorum.
bikaç güne başlıcam egz.e çünkü arayı uzatınca soğuyorum tam alışmıştım gaza gelmiştim bu olay oldu.
evet canım,arayı uzatmamaya bak sen kendine mutlaka vakit ayır
valla şöyle düzenli olarak bir-iki hafta yapsan yenersin sen de.ama tabi araya maalesef böyle üzücü olaylar giriyo
insan ister istemez etkileniyo,ama elden gelecek bişey yok
o yüzden bence biran önce kendinle ilgilenmeye bak canım
bu arada ajanlığını da sevdim
kızlar başardım ben ne garipki sevinemyorum
kuzuummm gözün aydın olsun:))) Taze gelinimiz:))
Murat Ulusoy'un sayfasındakiler nedne bu sayfaya ayrdıma gelmiyor denmiş.Kızlar bizim yardım edebileceğimiz bişey olsa şurda kaç kişiyiz onumuz etmese birimiz etmez miydi hiç?kaldı ki sizin durumunuzu en iyi anlayan bizlerken. Dr.hipnoz yapıyor,bizim aktarabileceğimiz bir şey olsa şöye böyle yapın diye tabii söylerdik,paranız cebinizde kalsın siz başarın diye ama hipnoz var işin içinde,onlarca eğitim var,biz sadece tedavi günü 3 öğün hipnoz koltuğuna oturup,bilincimiz açık halde dr.un verdiği telkinleri ve direktifleri dinleyip,bilinçaltımıza işlenmesine izin verdik ve verdiği 3 boy aapratı her hipnoz sonrası odamıza gidip deneyimledik ve bir cd izletti,eşimizle onu izledik.o kadar.yoksa keşke elimizden gelse yardımcı olsak. ben mualla oktay'a gitmiştim daha önce,işe yaramamıştı ve 3500lira vermiştim.1 yıl sonra murat beye gitmeye karar verdim.altın bozdurmak,kredi çekmek vs...insan mecbur kalınca,evlilik sözkonusu olunca birşekilde denkleştirmeye çalışıyo işte.hem bildiğim 3000peşin kalanını taksit yapabiliyosunzuz diye kalmış aklımda ama yanlış da olmasın,yanlış yönlendirmeyim.Allah hepinizin yardımcısı olsun,eşlerinizle kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?