Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebriklerrrr...nasl başardın..

Ben 11 aydır hiç yaklaştırmıyordum bile yanıma..Arada sırada buraya girip okuyordum yazılanları ama onlar benden ilerdeydi bir çoğu denemiş başaramamış en azından.ama ben hiç denememiştim bile..ya acırsa korkusu hep içimdeydi..acıdığı için yaklaşmıyor değildim yani..yaklaşır da acırsa korkusuydu benimki..sonra bir arkadaşım bana psikoloğa gittiğini söyledi ve parmak egzersizi yapıyorum dedi serçe parmakla başla dedi ben de evde denedim olmadı beceremedim kendi kendime oraya bir sey girmiyor işte diye soylenmeye başladım..daha sonra burda bi arkadasın soyle yazdıgını gordum '' parmak egzersizinde önemli olan kalça yönünde ilerletmek parmağı'' yazıyordu ben de tekrr denedim serce parmagını ilk boğumu girdi.tabii bu benım için büyük basarıydı cok mutlu oldum.. aynı gün orta parmağımı bile denedim tamamı oldu.. oraya bir seyin girebiliğini görmek beni çoook mutlu etti en sonunda dün denemeye krr verdik ve jelle denedik ikimizin pozisyonunu o kdr kolay ayarladık ki çoook rahat oldu hiç anlamadım bile..merak eden bilgi almak isteyen olursa özelden msj yazabilir ben şu an çok mutluyum umarım herkes en az benım kdr mutlu olur

derincim merabaaa düşündüklerine aynen katılıyorum ama sanırım bu süreç böyle işlemeye devam edicek ... yinede elimizden bişi gelirse seve seve yardımcı oluruz arkadaslara

Aaa Zerr'cim merhaba nasılsın?
Bu süreç böyle işlediği sürece yardım etmek de imkansızlaşıyor canım ya...
O yüzden de uğramıyorum elimden birşey gelmiyor...
Öpüyorum seni canım

Allah herkesi bu dertten kurtarsın inşallah.
Hipnoz inş. kesin çözümdür bilmiyorum. bizde arkadaşlarla burda birbirimizi telkin etmeye çalışıyoruz.
teşekkürler bizi bu konuda biraz olsun aydınlattığın için.

Anammmm çok sevindim yaa darısı başıma =))

canımm çokk sevindimm.... kendi yenmiş gibi mutlu oldum inan...
Allah başka sıkıntı dert vermesin inşallah...

tebrik ederim cnm Allah başka dert vermesin inşallah.
ne kadar süre egz. yaptın ve sadece tek parmaktan sonramı p.. deneyip başardın?

kuzuum, balımm o kadar murtluyum ki seni için anlatamam, her yenen için kendim yenmiş gibi seviniyorum, İnşallah aybice de yakında yenecek bu derdi bitanem:)) EE, hadi bakalımi sen ide görecez gecelerde:))

saol bitanem benim desteginizle oldu evet en kadrolu aybike sıra onda aşıcak oda inanıyorum ben evt gecelerdeyim ormantik gecelerde

cnm bilgi almak istiyen çok oluyo bilgilerini sayfada paylaşırsan herkes yararlanır..

tebrik ederim öncelikle: ) darısı tüm vajinusmusluların başına.. bende 10 aylık evliyim son 2 3 haftadır egzersizler yapıorum ama düzenli değil tabi.. 8 cm eninde aparatı içime almayı başardım fakat 10 cm lik denedm olmadı eşimlede deniyoruz saatlerce ama olmuor.. bi de pozisyon demişsinz nasıl bi pozisyonda denediniz?

Selam arkadaslar

Bende bir kac kez esimle denedim ama bir türlü birlesme saglayamadik.Aslinda korkmuyorum yeterince islaklik var hazirimda ama bir türlü iceri giremedi.Ben minyon tipli bir bayanim hani vajinamin cok dar oldugunu varsayiyorum.Esimin peniside ortalamanin cok üstünde oldugu icin yapamayiz diye cok korkuyorum.Mazur görün beni lütfen cok acik sacik anlattim ama baska türlü anlatmazdim:-(Daha önce benzer seyler yasayan varmi?Ne olur paylasin bi öneride bulunun arkadaslar.

Simdiden cok tesekkürler!!

saol bitanem benim desteginizle oldu evet en kadrolu aybike sıra onda aşıcak oda inanıyorum ben evt gecelerdeyim ormantik gecelerde

canım öncelikle çook tebrik ederim allah başka sıkıntı vermesin :))))))))))) bişey sormak istiyorum benim enfeksiyon geçti sanırım ama şimdi yaparken yine acıyo benim daha doğrusu gitgellerde canım acıyo zamanla geçer mi bu durum parmak alabiliyorum ama parmaklada gitgel yaparken yanma oluyo dar olduğu için mi esnemesi mi lazım anlamadım

çok saol cnm benim zamanla tabikide alışır..bence farkında olmadan istem dışı kasıyosundur ona dikkat et eger dvm ederse bi doktora görün istersen..

msn adresin varsa yardımcı olabilirim istersen

teşekkür ederim.bakalım mekaniklikten nasıl kurtulucam.hala pek istekli değilim ilişki için.yine bisürü uğraşıcam diyorum her seferinde.
ilerde ben de çok istermiyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…