Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benimm olduya bitti sizlerin destegiylee kutlamayı aybikede yenince çifte yapıcaz çok dikkat ediyorm cnm saol bu defada yenemeseydim topige girmeye yüzüm olmazdı neyseki bitti çok şüüüükkküüüürrr..atık aybikeye baskı uygulıyalım sıradaki oo

11 aylık evliyim .. dün öğlen hallettik çok şükür .. hiç de zor olmadığını hiç acı vermediğini bizzat yaşaım ve 11 ay eşimi beklettiğime pişman olum
tebrıkler canım daha baslarda yenmene cok sevındım

canım p.. boyu önemli değil bu seni korkutmasın ve bır vajıden bebek bıle cıktığına göre ?
sen aklına bunu getırme kendını kastıgın korktugun ıcın olmadı korkunu yenmen ıcınde egsersız yapmanı kesınlıkle tavsıye ederım
en son egsersızde esının p. ölcusune gore aparat hazırlar onunla denersın sonrası basarı garantı

Son düzenleme:
Nursena, bekinay, nilay, pati, şekerlerim hedef aybice artık:))) Kendisine motive edelim hep beraber artık o da gelin olsun, ona güveniyoruz:))

ya evet bırde buseumut var aybiceyle beraber...kimse kalmasın bızım yasadıklarımızı kımse yasamasın hadi aybice cok az kaldı bak belınaya halay cekmek kısmet olmadı seni beklıyorz cıfte kutlamaya

burda beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir

Kendim bileyim o zmn :) kızmanı gerektirecek bir şey yok hepimiz aynı dertten muzdaribiz birbirimize çare olucaz..ilk kez yazdıgım için boyle bir sorun olmus olabilir.. insan özelini öyle birden uluorta anlatamayabiliyor..o yuzden ben de cekindim ama zamanla alışırım sanırım:) uzlaştık mı sayın aybice:)

teşekkür ederim.bakalım mekaniklikten nasıl kurtulucam.hala pek istekli değilim ilişki için.yine bisürü uğraşıcam diyorum her seferinde.
ilerde ben de çok istermiyim acaba
canım o ısteksızlık hepımızde var zamanla alısıcaz olucak bızde zevk alır hale gelıcez dıye umıt edıyorum zamana bırak bunu ..
ve zamanla aparatlarıda bırakcaksın emınım bende regl bıttıkten sonra aparatsız dırek denemeye beynımı programladım
onlarsız egsersız olmadan yapıcam ınsallah basarıcam .. hersey bızde beynımızde bıtıyor onemlı olan yendık gerısı artık irademızın gucune kalmıs..

canım benım hala ınanamıyorum yendın kurtuldunnnnnnnnnnnn
demek baskı ıse yarıyormus dıger kızlar yandı artık :)

Nursena, bekinay, nilay, pati, şekerlerim hedef aybice artık:))) Kendisine motive edelim hep beraber artık o da gelin olsun, ona güveniyoruz:))

busemutta var sağdan soldan sıkıstıralım kacırmayalım kızları 29 ekım olmadan gelınlerımın duvagını acalım :)

ya evet bırde buseumut var aybiceyle beraber...kimse kalmasın bızım yasadıklarımızı kımse yasamasın hadi aybice cok az kaldı bak belınaya halay cekmek kısmet olmadı seni beklıyorz cıfte kutlamaya

ben ve belinay 40 gün 40 gece düğün istemiştik albuneanın sözü var 40 gün boyunca halayımı çekecek

merhabalar..insan normalde bu konuları utanarak cekinerek konusur hele ki tanımadıgı birileriyle.. ama bunu çare olmadıgını yaşayarak görüm ben..eşimin p....e Ok un jelini sürdüm biraz da kendi organımın başına..daha sonra sırt üstü yattım başımın altına yastık falan koymadım.. eşim de üzerime uzandı ben dizlerimi kendime doğru cektim eşim de kollarını başımın iki yanına koydu..daha sonra elimle penisini organımın başına koyum ben yerleştirdim..başı sadece benımkının başında duruyordu herhangi bir giriş olmadı daha sonra ben eşime nefes alıp vericem alırken değil verirken kendini ileri dogru it yawasca dedim o da tamam dedi nefes verirken ittirdi biraz ilerledi içimde sonra tkrr yaptık aynısını tekrr ilerledi sonra ben o vaziyette durdugum için bacaklarım acııgından bacaklarımı eşimin beline doladım ve o sırada tamamı yanlışlıkla içime girmiş oldu:) ve hiç hissetmedim desem yeridir..acıma ağrı sancı olmuyor hiçbir sekilde..hani yaramız vardır da kaşırız hoşumuza gider ya o sızı onun gibi bişey ama o da zevk veriyor..2 .kez denedik bi yarım saat sonra fln bu kez de aynısını yaptık ve eşim bir harekette içime girdi ben de hiç girmemiş gibi oldum:)hemen alışıyor ve tamamını alabıldım içime..ileri geri bile yaptı içimde defalarca..o keyif aldı ama tabiiki de kadın o vaziyette keyfi düşünmüyor:)su an çok mutluyum dün 2 kez yaptık bu hafta nasipse dvm edicez..dualarım sizinle.umarım işinize yarar

canım buraya gelip önce güvendirip sonra msn toplayanlar erkek çıkanlar oldu o yüzden temkinli yaklaşıyor herkes
biz de mahremimizi yazıyoruz hatta eşimde biliyor yazdığımı ama birilerine faydası olur diye anlatıyoruz ha birilerine çare olur da bu dertten çok para vermeden kurtulurlar diye.

ben ve belinay 40 gün 40 gece düğün istemiştik albuneanın sözü var 40 gün boyunca halayımı çekecek

okadar uzgunumki keske su son 1 haftadır yasadıklarımız yasanmasaydı da cekseydık halaylarınızı...her gecen saat ölü sayıları artıyor allah sabır versın...

şunu söylicem sadece .buraya farklı cinsten çok gelip giden oldu.geldiler ve kızlardan msn toplanılar.sonuç banlandılara yada kapsama alanı dışına alındılar.artık bunlar bize tuhaf geliyor.ve istemsiz bi şekild e ben sinirleniyorum.yazdıklarını görünce beynim attıı.sen şimdi durumunu anlat bakalım doktora hiç gitmedinmi.

Anladım forumlara girip okuyordum ama yazmıyordum hiç..ilk kez yazdıgım için boyle bi sorun olmus olabilir:)doktora gıtmedim bi arkadasım gitti ondan tavsiyeler aldım ama cok fazla para harcadılar sonuca da ulaşamadılar o zmn dedim kendi kendime gidip de yapamayanlar da oluyor en iyisi bu sorunu kendım çözeyim..ben eşimi hiç yaklaştırmazken başarabildiysem siz hayli hayli yaparsınız..

Anladım tepkinizi ama öyle bir şey düşüneceğiniz aklıma gelmemişti sorry:)

okadar uzgunumki keske su son 1 haftadır yasadıklarımız yasanmasaydı da cekseydık halaylarınızı...her gecen saat ölü sayıları artıyor allah sabır versın...

aynen canım ben bi kaç gün kendime gelemedim.hele son olan deprem.Rabbim milletimize sabır ve ferahlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…