- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.881
canım 4 gözle senın basarını beklıyordum basardın kuzummmmmmmmmmmm
malum olaylardan hıc keyfım olmadıgı ıcın halayını cekemıyorum ama sonra afilli bır kutlama yapıcaz inşallah
egsersızdekı arkadaşlar bakın yenen herkes aynı seyı söyluyor p.. aparattan daha rahat ve anlamıyorsun bıle gırdıgını
her yenen esıne soruyor oldumu dıye :)
kuzum kendıne dıkkat sımdı bu dönmde corapsız ve terlıksız yere basma tamammı taze gelın
tebrıkler canım daha baslarda yenmene cok sevındım11 aylık evliyim .. dün öğlen hallettik çok şükür .. hiç de zor olmadığını hiç acı vermediğini bizzat yaşaım ve 11 ay eşimi beklettiğime pişman olum
Selam arkadaslar
Bende bir kac kez esimle denedim ama bir türlü birlesme saglayamadik.Aslinda korkmuyorum yeterince islaklik var hazirimda ama bir türlü iceri giremedi.Ben minyon tipli bir bayanim hani vajinamin cok dar oldugunu varsayiyorum.Esimin peniside ortalamanin cok üstünde oldugu icin yapamayiz diye cok korkuyorum.Mazur görün beni lütfen cok acik sacik anlattim ama baska türlü anlatmazdim:-(Daha önce benzer seyler yasayan varmi?Ne olur paylasin bi öneride bulunun arkadaslar.
Simdiden cok tesekkürler!!
Nursena, bekinay, nilay, pati, şekerlerim hedef aybice artık:))) Kendisine motive edelim hep beraber artık o da gelin olsun, ona güveniyoruz:))
tebrıkler canım daha baslarda yenmene cok sevındım
çok teşekkür ederim :)
Nursena, bekinay, nilay, pati, şekerlerim hedef aybice artık:))) Kendisine motive edelim hep beraber artık o da gelin olsun, ona güveniyoruz:))
burda beni bilen bilir bilmeyen kendi bilir
canım o ısteksızlık hepımızde var zamanla alısıcaz olucak bızde zevk alır hale gelıcez dıye umıt edıyorum zamana bırak bunu ..teşekkür ederim.bakalım mekaniklikten nasıl kurtulucam.hala pek istekli değilim ilişki için.yine bisürü uğraşıcam diyorum her seferinde.
ilerde ben de çok istermiyim acaba
canım benım hala ınanamıyorum yendın kurtuldunnnnnnnnnnnncanım benimmolduya bitti sizlerin destegiylee kutlamayı aybikede yenince çifte yapıcaz çok dikkat ediyorm cnm saol bu defada yenemeseydim topige girmeye yüzüm olmazdı neyseki bitti çok şüüüükkküüüürrr..atık aybikeye baskı uygulıyalım sıradaki oo
sırada ben varımmmmmmmmmm .geliyorum tutmayın benii
ya evet bırde buseumut var aybiceyle beraber...kimse kalmasın bızım yasadıklarımızı kımse yasamasın hadi aybice cok az kaldı bak belınaya halay cekmek kısmet olmadı seni beklıyorz cıfte kutlamaya
Kendim bileyim o zmn :) kızmanı gerektirecek bir şey yok hepimiz aynı dertten muzdaribiz birbirimize çare olucaz..ilk kez yazdıgım için boyle bir sorun olmus olabilir.. insan özelini öyle birden uluorta anlatamayabiliyor..o yuzden ben de cekindim ama zamanla alışırım sanırım:) uzlaştık mı sayın aybice:)
ben ve belinay 40 gün 40 gece düğün istemiştik albuneanın sözü var 40 gün boyunca halayımı çekecek
Kendim bileyim o zmn :) kızmanı gerektirecek bir şey yok hepimiz aynı dertten muzdaribiz birbirimize çare olucaz..ilk kez yazdıgım için boyle bir sorun olmus olabilir.. insan özelini öyle birden uluorta anlatamayabiliyor..o yuzden ben de cekindim ama zamanla alışırım sanırım:) uzlaştık mı sayın aybice:)
şunu söylicem sadece .buraya farklı cinsten çok gelip giden oldu.geldiler ve kızlardan msn toplanılar.sonuç banlandılara yada kapsama alanı dışına alındılar.artık bunlar bize tuhaf geliyor.ve istemsiz bi şekild e ben sinirleniyorum.yazdıklarını görünce beynim attıı.sen şimdi durumunu anlat bakalım doktora hiç gitmedinmi.
canım buraya gelip önce güvendirip sonra msn toplayanlar erkek çıkanlar oldu o yüzden temkinli yaklaşıyor herkes
biz de mahremimizi yazıyoruz hatta eşimde biliyor yazdığımı ama birilerine faydası olur diye anlatıyoruz ha birilerine çare olur da bu dertten çok para vermeden kurtulurlar diye.
okadar uzgunumki keske su son 1 haftadır yasadıklarımız yasanmasaydı da cekseydık halaylarınızı...her gecen saat ölü sayıları artıyor allah sabır versın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?