- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.901
Anladım tepkinizi ama öyle bir şey düşüneceğiniz aklıma gelmemişti sorry:)
aynen canım ben bi kaç gün kendime gelemedim.hele son olan deprem.Rabbim milletimize sabır ve ferahlık versin.
anlamadığım hadi onalr sana msn verdi ilk günden sen nasıl güvenip eklicen .
Uzatmana gerek var mı?
canım uzatmak amacıyla sormadım.burda sohpet ediyoruz sadece.sadece nasıl güvendin diye sordum.sinirlenme hemen
kızlar kimse tanımadığı birini msn vermesin ya.dakkika bir gol bir hayırdır rbarc ne msn topluyorsun kızlardan.anlat burda ne anlatacağın varsa yoksa defol git.
katılıyorum. hiç samimi gelmedi rbarc!
katılıyorum. hiç samimi gelmedi rbarc!
Uzatmanıza gerek yok kımsenın adresini almadım da vermiyorum da bundan daha onemli problemler oldugunu düşünüyorum gecti gitti kimsenin yorum yapmasına gerek yok artık kımsenın düşüncesine de istiyacım yok..
kusura bakma diğer yazılarını şimdi okudum.
buraya erkekler girip yazdığı msn topladığı için ister istemez temkinli oluyoruz.
uzatmak için yazmamıştım.
burcu napıyorsun egzersiz yapabiliyormusun canım
slm arkadaşlar ben bugün üye oldum ve 5 yıldır bu dertten muzdariptim.Dün akşam itibariyle bu çilem sona erdi diyebilirim 3 kere yaptık ve oldu ben inanamıyorum halâ sabah ilk işim buraya üye olup sizi bilgilendirmek istedim.Ben üniversiteyi dereceyle bitirmiş,son derece kendine güvenen, küçükken evin şımarık kızıydım takiii evlenene kadar.Ben bu dertten panik atak başta olmak üzere,geceleri uyumayan uyku ilaçlarıyla ancak uyayabilen,herşeye sinir olan,her türlü maddi imkanım olan ama mutlu olamayan biriydim ta ki geçen hafta egzersizle başlayana kadar.Tam 4 tane psikolağa gittim 3-5 seans hepsi bana parmak egzersizi dedi.Kadın doğumculara gittim hep özelden ama muayene olamadan hep döndüm.Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum ve bana mum daha mantıklı geldi.Dedim ne olacak bi kez deneyeyim herşey benim elimde istemezsem bırakırım,eşim bana 5 yıl boyunca tam destekti olmazsa olmaz ben seninle evliyim ya gerisi önemli değil diyodu ilişkimiz hep sürtünme yoluyla oldu.Ama ben geceleri ona bakıp hep ağlıyordum ona çok üzülüyordum.Emla aldım,anestol aldım şu vajinusmus kitaplarından aldım ama hiç birini kullanmadım.Bu arada arkadaşlarımın hepsinin çocukları oldu,görüşmek dahi istemiyodum hiç biriyle.Marketten beyaz klasik mum aldım,steç filme sardım bol vazelin sürdüm,bide vajinanın oralara sürdüm ve mumu vajina etrafında gezdirmeye başladım.Son derece rahat kanepenin üstünde tv karşısında belimin altına küçük yastık koydum,ilk girişi buldum küçük bi yer gibi görüntüsü aynayla iyice inceledim oraya mumun başını soktum sağ sol yaptım ama beyniniz,vücudunuz tamamen rahat olsun sakin ve istekli olun.Baktım mumun başı girdi milim milim ilerledim zaten vazelinle hemen kayıyo ama ben milim milim ilerledim mumun tamamı girmişti çıkardım onu inanamadım saatlerce ağladım.Bu bi mucizeydi.Tekrar yaptım tekrar oldu,acının a'sı bile yoktu sonraları aynasız yaptım girdiğini bile farketmedim,ama kendimi çok serbest bıraktım galiba ondan hiç acı hissetmedim.Ben öyle korkak biriyimdir ki 20'lik dişimi bile doktor iğne yapacak diye 3 gün hiç uykusuz çektim.Kan aldırırken bile annemle eşimin yanında bağıra bağıra ağlayan biriyim.Bi yerimde küçük bi kesik olsun hemen gözyaşlarım hazırdır.Ben bunu yaptıysam lütfen geç olmadan hepiniz başına geçin.Ertesi gün başka mumu havlu peçeteyle sarıp steçledim bol vazelin sürdüm o da oldu,ertesi günü daha kalınlaştırım o da oldu en son p...s büyüklüğünde yaptım o da oldu.Hepsini boy boy sırayla yaptım iyice genişledi bol bol vazelin kullandım geçen çarşamba başladım ve dün gece MUTLU SON.Mum dener gibi düşündüm eşim oldu dedi inanamadım ağlaya ağlaya kendimden geçtim 2 kere daha yaptı ve inanın allah şahit ve eşim şahit tek bir acıma olmadı.Hepinize yardıma hazırım sizi en iyi ben anlarım 5 yıl dile kolay birde severek evlendim.Para pul hiç bişey mutluluk herşeyyyyy.Eşim benden daha mutlu artık atak geçirmiceksin,yüzün hep gülecek diyoo....
canım tebrik ederimmm
bende senin gibi kan aldırırken ağlayan biriyim,hep acile götürürler beni zaten kan vermek için. benimde cnm çok tatlı. bende parmak egz. ile başladım, gerçekten hiç acı yok parmak yaparken.
inş bizde kurtuluruzz
inşaallah dualarım hep sizinle bana bu sabah hava kötü olmasına rağmen güneş başka bi güzel doğdu.Bu akşam yine denicez bakalım nasıl olacak.Ama inanmak çok önemli şimdi geçen zamanıma çok üzülüyorum ve herkese diyorum ertelemeyin ben hep bunu yaptım yoksa başına geçince çoktan yapabiliyormuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?