- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #73.921
Allah başka dert vermesin cnm.
bu hastalık erteleme hastalığı zaten. üzerine düşünce kısa sürede halledilebilir.
Allah dermanı olmayan dert vermesin kimseye.
arkadaş sen ne güzel anlatmışsın valla işte olmasaydım hemen denerdim gazladın beni iyice sen hiç ayrılma buralardan olurmu canım benim
sen hangi aşamadasın canım ben arasıra yapıyrum en son iki parmak yaptım içerde bir boğum var onu geçtim ama hala daha cesaretim yok pe.. yapmaya.marketten mum aldım reglim bitti yarından sonra egz yapıcam inşallah. ya para bekliyoruz bir yerden bir gelse o hemen eserdağ gidicez ankaraya ama yok işte gözü körolsun parasızlığın 2 senem gitti daha kaç yılım gidecek bilmiyorum.millete yalan söyleye söyleye yalan kalmadı bende
ayrılmam tabi ben size faydam olmadan burdan ayrılmam,beraber atlatıcaz.Size faydam olursa çok sevinirim bana herşeyi sorabilirsiniz ama şundan herkes emin olsun acı ve kırmızı hiç olmadııı bende eşimin dediğine göre orası esnek olurmuş zaten ben mumla iyice esnetmişim ve bunun olmaması gayet normalmiş.Zorlarsan kırmızı olurmuş,tabi biz eşimle milim milim yaptığımız için çok rahattı.Hepinizi çok öpüyorum.....
slm arkadaşlar ben bugün üye oldum ve 5 yıldır bu dertten muzdariptim.Dün akşam itibariyle bu çilem sona erdi diyebilirim 3 kere yaptık ve oldu ben inanamıyorum halâ sabah ilk işim buraya üye olup sizi bilgilendirmek istedim.Ben üniversiteyi dereceyle bitirmiş,son derece kendine güvenen, küçükken evin şımarık kızıydım takiii evlenene kadar.Ben bu dertten panik atak başta olmak üzere,geceleri uyumayan uyku ilaçlarıyla ancak uyayabilen,herşeye sinir olan,her türlü maddi imkanım olan ama mutlu olamayan biriydim ta ki geçen hafta egzersizle başlayana kadar.Tam 4 tane psikolağa gittim 3-5 seans hepsi bana parmak egzersizi dedi.Kadın doğumculara gittim hep özelden ama muayene olamadan hep döndüm.Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum ve bana mum daha mantıklı geldi.Dedim ne olacak bi kez deneyeyim herşey benim elimde istemezsem bırakırım,eşim bana 5 yıl boyunca tam destekti olmazsa olmaz ben seninle evliyim ya gerisi önemli değil diyodu ilişkimiz hep sürtünme yoluyla oldu.Ama ben geceleri ona bakıp hep ağlıyordum ona çok üzülüyordum.Emla aldım,anestol aldım şu vajinusmus kitaplarından aldım ama hiç birini kullanmadım.Bu arada arkadaşlarımın hepsinin çocukları oldu,görüşmek dahi istemiyodum hiç biriyle.Marketten beyaz klasik mum aldım,steç filme sardım bol vazelin sürdüm,bide vajinanın oralara sürdüm ve mumu vajina etrafında gezdirmeye başladım.Son derece rahat kanepenin üstünde tv karşısında belimin altına küçük yastık koydum,ilk girişi buldum küçük bi yer gibi görüntüsü aynayla iyice inceledim oraya mumun başını soktum sağ sol yaptım ama beyniniz,vücudunuz tamamen rahat olsun sakin ve istekli olun.Baktım mumun başı girdi milim milim ilerledim zaten vazelinle hemen kayıyo ama ben milim milim ilerledim mumun tamamı girmişti çıkardım onu inanamadım saatlerce ağladım.Bu bi mucizeydi.Tekrar yaptım tekrar oldu,acının a'sı bile yoktu sonraları aynasız yaptım girdiğini bile farketmedim,ama kendimi çok serbest bıraktım galiba ondan hiç acı hissetmedim.Ben öyle korkak biriyimdir ki 20'lik dişimi bile doktor iğne yapacak diye 3 gün hiç uykusuz çektim.Kan aldırırken bile annemle eşimin yanında bağıra bağıra ağlayan biriyim.Bi yerimde küçük bi kesik olsun hemen gözyaşlarım hazırdır.Ben bunu yaptıysam lütfen geç olmadan hepiniz başına geçin.Ertesi gün başka mumu havlu peçeteyle sarıp steçledim bol vazelin sürdüm o da oldu,ertesi günü daha kalınlaştırım o da oldu en son p...s büyüklüğünde yaptım o da oldu.Hepsini boy boy sırayla yaptım iyice genişledi bol bol vazelin kullandım geçen çarşamba başladım ve dün gece MUTLU SON.Mum dener gibi düşündüm eşim oldu dedi inanamadım ağlaya ağlaya kendimden geçtim 2 kere daha yaptı ve inanın allah şahit ve eşim şahit tek bir acıma olmadı.Hepinize yardıma hazırım sizi en iyi ben anlarım 5 yıl dile kolay birde severek evlendim.Para pul hiç bişey mutluluk herşeyyyyy.Eşim benden daha mutlu artık atak geçirmiceksin,yüzün hep gülecek diyoo....
çok teşekkür ederim için burda bize yardımda bulunmak istediğin için canım.
bizi sadece bizler anlayabiliyoruz gerçekten.
burcum86 canımcım sen parmakla yapabiliyosun demek ki ben mumun hertürlüsünü yapabilirim ama parmağa bi türlü cesaret edemedim deneyemedim ama mum çok kolay giriyo ve kayıp gidiyo,galiba ben parmağımla orayı hisstemekten korktum,mumu mutlaka dene derim.Sonra hep denemek istiyosun başardığını gördükçe çok daha istekli oluyosun.Boy boy yaptım ben hepsini tek tek denedim en sonuncuyu eşimin p...siyle ölçtüm komik ama aynı ebatta yaptım onuda denedim sonra p...s'e geçtim.Bi yer varya orası işte giriş yeri oraya gelince vücut öyle tasarlanmış ki orada biraz duraksıyosun ama acı yok sonrası çok geniş acı yok,ağrı yok vazelin çok kaydırıyo dedim ya eşim oldu dedi ben daha halâ bekliyorum,bana gösterdi bak diye inanamadım hepsi girmiş bile işte mum genişletmiş orayı.Bu akşam tvnin karşısına geç kanepeye uzan belinin altına küçük bi yastık koy bacağının birini biraz aç ve mumu streçleyip iyice vazelinle kendi vajinanı da vazelinle en azından yerine falan bak aynayla mumu direkt sokmuyoruz girişe getirip sağ sol yapınca hafif hafif inan o yerini bulacak,diyorum ya acı olsa ben yapamazdım.Bizimde mutlu olmaya,mutlu etmeye ve anne olmaya hakkımız var.Ben burdaki yazıları okuyup ben yapamam diyodum hep 1 boğum 2 boğum falan yazıyo ya ben mumu direkt hepsini aldım diyorum benim gibi korkak biri ilk seferde üstüne düşüp yaptıysa dünyadaki tüm herkes yapabilir.Benim gibi özel doktorlara gidip masraf yapma derim,allah o gücü veriyo.Hepinize güveniyorum yaparsınızzz
slm arkadaşlar ben bugün üye oldum ve 5 yıldır bu dertten muzdariptim.Dün akşam itibariyle bu çilem sona erdi diyebilirim 3 kere yaptık ve oldu ben inanamıyorum halâ sabah ilk işim buraya üye olup sizi bilgilendirmek istedim.Ben üniversiteyi dereceyle bitirmiş,son derece kendine güvenen, küçükken evin şımarık kızıydım takiii evlenene kadar.Ben bu dertten panik atak başta olmak üzere,geceleri uyumayan uyku ilaçlarıyla ancak uyayabilen,herşeye sinir olan,her türlü maddi imkanım olan ama mutlu olamayan biriydim ta ki geçen hafta egzersizle başlayana kadar.Tam 4 tane psikolağa gittim 3-5 seans hepsi bana parmak egzersizi dedi.Kadın doğumculara gittim hep özelden ama muayene olamadan hep döndüm.Bu siteyi 2 yıldır takip ediyorum ve bana mum daha mantıklı geldi.Dedim ne olacak bi kez deneyeyim herşey benim elimde istemezsem bırakırım,eşim bana 5 yıl boyunca tam destekti olmazsa olmaz ben seninle evliyim ya gerisi önemli değil diyodu ilişkimiz hep sürtünme yoluyla oldu.Ama ben geceleri ona bakıp hep ağlıyordum ona çok üzülüyordum.Emla aldım,anestol aldım şu vajinusmus kitaplarından aldım ama hiç birini kullanmadım.Bu arada arkadaşlarımın hepsinin çocukları oldu,görüşmek dahi istemiyodum hiç biriyle.Marketten beyaz klasik mum aldım,steç filme sardım bol vazelin sürdüm,bide vajinanın oralara sürdüm ve mumu vajina etrafında gezdirmeye başladım.Son derece rahat kanepenin üstünde tv karşısında belimin altına küçük yastık koydum,ilk girişi buldum küçük bi yer gibi görüntüsü aynayla iyice inceledim oraya mumun başını soktum sağ sol yaptım ama beyniniz,vücudunuz tamamen rahat olsun sakin ve istekli olun.Baktım mumun başı girdi milim milim ilerledim zaten vazelinle hemen kayıyo ama ben milim milim ilerledim mumun tamamı girmişti çıkardım onu inanamadım saatlerce ağladım.Bu bi mucizeydi.Tekrar yaptım tekrar oldu,acının a'sı bile yoktu sonraları aynasız yaptım girdiğini bile farketmedim,ama kendimi çok serbest bıraktım galiba ondan hiç acı hissetmedim.Ben öyle korkak biriyimdir ki 20'lik dişimi bile doktor iğne yapacak diye 3 gün hiç uykusuz çektim.Kan aldırırken bile annemle eşimin yanında bağıra bağıra ağlayan biriyim.Bi yerimde küçük bi kesik olsun hemen gözyaşlarım hazırdır.Ben bunu yaptıysam lütfen geç olmadan hepiniz başına geçin.Ertesi gün başka mumu havlu peçeteyle sarıp steçledim bol vazelin sürdüm o da oldu,ertesi günü daha kalınlaştırım o da oldu en son p...s büyüklüğünde yaptım o da oldu.Hepsini boy boy sırayla yaptım iyice genişledi bol bol vazelin kullandım geçen çarşamba başladım ve dün gece MUTLU SON.Mum dener gibi düşündüm eşim oldu dedi inanamadım ağlaya ağlaya kendimden geçtim 2 kere daha yaptı ve inanın allah şahit ve eşim şahit tek bir acıma olmadı.Hepinize yardıma hazırım sizi en iyi ben anlarım 5 yıl dile kolay birde severek evlendim.Para pul hiç bişey mutluluk herşeyyyyy.Eşim benden daha mutlu artık atak geçirmiceksin,yüzün hep gülecek diyoo....
Canımmmm ayyy nasıl mutlu oldum yaaa yastıgının altına adımı yazzSenden sonra bnde kurtuliymmm çok mutlu oldum yaa inşallah hamişliğini de görürüzzzz
saolun varolun canlarımmsayenizde valla allah hepinizden razıı olsuunnn darısı sıradaki arkadaşlara iyice gazlamak lazım baskı işe yarıyoo
kızlar başardım ben ne garipki sevinemyorum
canım ALLAH SENDEN RAZI OLSUN,,, SONUNDA OLDU BITTI , TAM BIRLESME SAGLADIM, BUGUN SAAT 7 LERDEMI NE GIRDIM TAMAMEN UMUDUMU YITRMISTIM OYSA..:))
SONRA ; REGL BTTIGI ICIN GITTM AGDA YAPTM ,TAMAMEN , SNRA yıkandım tekrar, sonra esıme hadı gel odamıza gıdek dedım, gece lambamıda yaktm, sonra 15 dk kadar yuzeysel sevstık, sonra , ışıgı yaktık anestol ,gleıt gelen ve prez. yanmdaydı esım once tek parmagına boylu boyunca anestol surdu sonra ,ıcıme sokarken sadce gırıste yanma hıssettım , ama yandı acıkcası ama dayanılmıcak gıbı degıldı, sonra esım parmagını yarıya kadr sokunca dur dedm tabı ben sureklı dıyafram nefesı alıp verıyorum verdıgım anda esım parmagını vakumladgmı soledı, sonra ıcımde beklettıkten sonra bı 3 dk falan 2 parmak gına tamamen anestol surdu , yıne gırıste yanmam oldu sonra yıne nfesle ıcıme aldım, esım tamamne ıcınde parmaklarm dedı, snra ıcımde oldugu an ona dedmkı hayatm , ben nefesı verırkn elını harekt ettır ,alırken kımıldatma bole yapınca oan yanma kasılmam olmadı ,nefes egzersızı cok onemlı oldu. sonra esımle ıcımde 5 dk kadar beklettı oarada muhabet edıorduk sagdan soldan konsumaya calısıarak kafamı uzaklastrdıkca esım rahatladgmı soledı .sonra ıcımde makas hareketı ve ılerı gerı yaptı bı 5dk daaha, sonra parmagıda cıkarıp,pns e prezer. gecırıp bolca gleıtgelen lede ve once basını degdırıp yanma hıssımı sordu oldu evet sonra nefesle yıne ıkınarak ,yarıya geldı ,durr dddm gevse dedı tekrar nfs vererek tamamını almısım , esım sonra tekrar cıktı bu sfer tekrar grdı gırıste yanmam ooldu ama yıne tamamen grdgnı soledı bende alttaydım bacaklarm gogsume dogruydu kafamı yataktan kaldırıp baktıgımda ıcımdeydı gulme krızı geldı sarılıp opustk oda ıcımde bıraz gt gel bıle yaptı :) ama popoma dgru basınc gıbı garıp bır hısse kapıldım, snra ıcımddee bosaldı prezv. le tabı,,bılmıyorum nasıl anlattım ıns acıklayıcı olmsuumdr heyecandan bıraz karsk yazdım, BEN ONCE ALLAHA SUKREDIYORUM, SONRA NURSENA ARKADASIMA,SONRA BU SITEYE VE BU SITEDE DENEYIMLERINI YAZIP PAYŞASAN ARKADASLARIMA VE ANESTOLA YARDIMLARNDAN OTURU ALLAH RAZI OLSUN DIYORUM, TAM UMUDUMU KESTIGIM AN OLMASI RUYA GIBIYDI ESIM ICIMDEYKN SOKA GIRDIM OLDU BAK DEDI :) ONUN MUTLULUGU PAHA BICILMEZ AMA ANESTOL YARDIMCI OLDU COK VE NURSENA HAKKINI HELAL ET :) CANLAR BENDE DUVAGIMI ACACAGM :) VE SORMAK ISTEDGNIZ BIIS VARSA SORUN NASIL OLDUGU KONUSUNDA YASADKLARIMI ANLATIRIM BENDE NACIZANE :)))
slm hosgeldn cnm naslsn, su sıralar herkez bı durgun yenen pek yok egzersıze devam belınaya yuklendık inşallah basaracak
Benim korkum kalinligi off nasil basaricam ben?Birde esimde umutsuzluga kapiliyo benle nasil gircem o kücücük delige diyor:-(Utaniyorum aslinda ben böyle anlatmaktan ama kusura bakmayin belki baskasininda isine yarar. Peki tam olarak ne tür egzersizler yapmam gerek birde aparatin ne oldugunu anlamadim:-(
Panikteyim:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?