Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah başka dert vermesin cnm.

bu hastalık erteleme hastalığı zaten. üzerine düşünce kısa sürede halledilebilir.
Allah dermanı olmayan dert vermesin kimseye.

sen hangi aşamadasın canım ben arasıra yapıyrum en son iki parmak yaptım içerde bir boğum var onu geçtim ama hala daha cesaretim yok pe.. yapmaya.marketten mum aldım reglim bitti yarından sonra egz yapıcam inşallah. ya para bekliyoruz bir yerden bir gelse o hemen eserdağ gidicez ankaraya ama yok işte gözü körolsun parasızlığın 2 senem gitti daha kaç yılım gidecek bilmiyorum.millete yalan söyleye söyleye yalan kalmadı bende

arkadaş sen ne güzel anlatmışsın valla işte olmasaydım hemen denerdim gazladın beni iyice sen hiç ayrılma buralardan olurmu canım benim

ayrılmam tabi ben size faydam olmadan burdan ayrılmam,beraber atlatıcaz.Size faydam olursa çok sevinirim bana herşeyi sorabilirsiniz ama şundan herkes emin olsun acı ve kırmızı hiç olmadııı bende eşimin dediğine göre orası esnek olurmuş zaten ben mumla iyice esnetmişim ve bunun olmaması gayet normalmiş.Zorlarsan kırmızı olurmuş,tabi biz eşimle milim milim yaptığımız için çok rahattı.Hepinizi çok öpüyorum.....

cnm ben en son işaret parmağı yaptım, 2 parmağa henüz geçmedim.
2 marmağıda yapıyosan biraz daha egzersizle bence doktora gerek kalmadan kendinde başarabilirsin canım.
ertelemeden hergün yaparsan yakındır yenmen.
para gelicek eserdağa gidicek die kafanda düşündüğün içinde egz.leri erteliyo olabilirsin. onu en son çare düşün cnm .

çok teşekkür ederim için burda bize yardımda bulunmak istediğin için canım.
bizi sadece bizler anlayabiliyoruz gerçekten.

cnm çok tebrik ederim
birisi daha kurtulmuş bu illetten valla nasıl seviniyourm bilemezsin
ayrıca,deneyimini de buraya gelip anlatman çok güzel,bunun için de teşekkür ederim sana
egzerszi yapan arkadaşlarımıza doping oluyo
tekrar tebrikler,güzel günler yaşaman dileğiyle...

çok teşekkür ederim için burda bize yardımda bulunmak istediğin için canım.
bizi sadece bizler anlayabiliyoruz gerçekten.

burcum86 canımcım sen parmakla yapabiliyosun demek ki ben mumun hertürlüsünü yapabilirim ama parmağa bi türlü cesaret edemedim deneyemedim ama mum çok kolay giriyo ve kayıp gidiyo,galiba ben parmağımla orayı hisstemekten korktum,mumu mutlaka dene derim.Sonra hep denemek istiyosun başardığını gördükçe çok daha istekli oluyosun.Boy boy yaptım ben hepsini tek tek denedim en sonuncuyu eşimin p...siyle ölçtüm komik ama aynı ebatta yaptım onuda denedim sonra p...s'e geçtim.Bi yer varya orası işte giriş yeri oraya gelince vücut öyle tasarlanmış ki orada biraz duraksıyosun ama acı yok sonrası çok geniş acı yok,ağrı yok vazelin çok kaydırıyo dedim ya eşim oldu dedi ben daha halâ bekliyorum,bana gösterdi bak diye inanamadım hepsi girmiş bile işte mum genişletmiş orayı.Bu akşam tvnin karşısına geç kanepeye uzan belinin altına küçük bi yastık koy bacağının birini biraz aç ve mumu streçleyip iyice vazelinle kendi vajinanı da vazelinle en azından yerine falan bak aynayla mumu direkt sokmuyoruz girişe getirip sağ sol yapınca hafif hafif inan o yerini bulacak,diyorum ya acı olsa ben yapamazdım.Bizimde mutlu olmaya,mutlu etmeye ve anne olmaya hakkımız var.Ben burdaki yazıları okuyup ben yapamam diyodum hep 1 boğum 2 boğum falan yazıyo ya ben mumu direkt hepsini aldım diyorum benim gibi korkak biri ilk seferde üstüne düşüp yaptıysa dünyadaki tüm herkes yapabilir.Benim gibi özel doktorlara gidip masraf yapma derim,allah o gücü veriyo.Hepinize güveniyorum yaparsınızzz

canım ilgin için çok sağol. Bu işi başardıktan sonra bizi gelip bilgilendirmen çok güzel bir davranış.
evet parmakla yapıyorum çok şükür eskiden onuda yapamazsım, parmakla o girişteki yeri hissediyorum bu biraz içimi tuhaf yapıyor ama alıştım kapı gibi açılan biyer var ordan sonrası kolay oluyor.
bende devam edicem egz.e ama işte acı olay yaşadık bir hafta önce onun psikilojisini atmaya çalışıyorum,bikaç güne tam gaz devam edicem.

hassascan tebrikler allah bidaha yaşatmasın inşallah burda olup egzersiz yapanlara yardımcı olablirsin destege ihtiyaçları çookk oluyo gerçekten

Canımmmm ayyy nasıl mutlu oldum yaaa yastıgının altına adımı yazz Senden sonra bnde kurtuliymmm çok mutlu oldum yaa inşallah hamişliğini de görürüzzzz

canım saol tşk ederim darısı sizlere inşallah..en kısa sürede başarıcaksınız inşallah..bebe çalışmasına ocak şubatta başlicaz pns boyu aparata gelin içinizde bekletin onrasında pns garanti çözüm hiiç bişey anlamazsınz..

Tebriklerr, Alah başka sıkıntı vermesin.

kızlar başardım ben ne garipki sevinemyorum

Hele şükür) Gözümüz aydın, balım) Niye kine?(

slm hosgeldn cnm naslsn, su sıralar herkez bı durgun yenen pek yok egzersıze devam belınaya yuklendık inşallah basaracak

Tebriklerrrr))
Popo basıncını başlarda ben de yaşamışdım- ama zamanla geçiyor- bir de bu basıncı daha çok ben üstde olurken duyuyordum)
Gözünüz aydın.

canım bıraz gecmısı oku bıkac sayfa once aparatlar ve egsersızler ayrıntılı yazıyordu
eşim rahatsız evde ve erkekler hastayken fecı mızmız
daha sonra daha uzun yazar konusuruz canım ama dedıgm gıbı sende bu arada gecmısı oku bol bol ..

benım gıbı 5 yıllık yenen bırı daha :) tebrıkler canım bundan sonra guzel gunler rahat bır uyku senınle olsun..
bıraz zaman gectıkce anlıcaksın gercekten basardım dıye :) ben hala yendımmı dıyorum kendıme..
umarım art arta gelen bu basarı haberlerı yenemıyen arkadaslara umut olur

canım avatarına bittimmmmm
balım kusura bakma bugun bıraz kotu gunumdeyım senı ıstedıgım gıbı tebrık edemıyorum
artık cıfter cıfter tebrıklerımı kabul et taze gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…