Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşlar...
bugün peşpeşe gelen başarı haberleri beni gaza getirdi üzüntümü bir kenara bıraktım(tabiki hala üzülüyorum acı geçmiyor) egz. yaptım. ara verdiğim için 10 gün kadar yine işaret par. yaptım başta hemen olmadı biraz gergindim sanırım o yüzden, ama elimi içerde uzun süre tutamıyorum çünkü kolum ağrıyo beklerken :)
hassascan arkadaşın bugünkü yazısıyla mum konusunda da başarabilirim diye düşünüyorum, mum bana kaba sert bi cisim gibi geliyodu korkuyodum çünkü.

Son düzenleme:

canım benim cok tebrık ederım bu basarılmayacak bırsey deıl sadece kafamızda o kadar com buyutuyoruzkı zamanın nasıl gectıgını anlamıyoruz...uzatmayın ertelemeyın cok basit sadece isteyin nasıl ilerleyeceğinize inanamayacaksınız

tşk. arzu..gündemdeki olaylardn dolayıı..neyseki bitti kabus..

saol cnm iyiym sen naslsn önümdeki maçlara bakıyorm heycan var ama bugün deniyesim yok nedense

valla ben iyyim regl bitti full bebiş için cırpınmaya basladımdeneyesim yok deme bak sonra eşinle ugrasırsın allah muhafaza baksana bizimki hala düzelemedi enerji içeceklerine dadandı bi de bana surat yapıyo ben ne yapıosam:)) sen uzatma datlıım eşin istiyorsa devam et alışmalıyız

hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah ben ocakta başlarım çalışmalara...bakalım artık 2. deneme heycan yüksek..yine olurmu acaba var kafamda

arkadaslar ii akşamlar sizden bir doktor tavsiyesi almak istiyorum bileniniz varsa.3,5 yıllık ewliyim ve vajinusmusla uğrasıorum dr. mustafa n. alihanoğlu nu bilen varmı?yardmcı olursanz sewnrm

hayırlısıyla en kısa zamanda olur inşallah ben ocakta başlarım çalışmalara...bakalım artık 2. deneme heycan yüksek..yine olurmu acaba var kafamda

inşallah balım ya o kadar çok ıstıyoruz ki rabbim bızede nasıp eder inşallah ...2.deneme için heyecan yapman cok normal ben yendım 10 gün sonra regli oldum işte dün bitti acaba bi sorun olurmu dye dusundum bu normal ama cok sukur normal kasılmalarım oluyor ama gececek inanıyorum bız nelerın ustesınden gelmedık beeee takma kafana jelle devam et bır sure

arkadaslar ii akşamlar sizden bir doktor tavsiyesi almak istiyorum bileniniz varsa.3,5 yıllık ewliyim ve vajinusmusla uğrasıorum dr. mustafa n. alihanoğlu nu bilen varmı?yardmcı olursanz sewnrm

iyi akşamlar cnm..doktor hakkında bilgim yok..ben yardımcı olamıyacgım..daha önce gittinmi doktora egzersiz denedinmi hiç..

evet önemli olan ilk allah bidaha yaşatmasın inşallaah

cnm üst aramadan avatar yaz ordan çıkıyo..bak seçtigini sag tuşla kaydet bilgisayarına sonra üstte kontrol panelini tıkla sag köşeden avatar degiştire gel ordanda gözatı tıkla resmi seç kaydet olur..

bi göz attım tesekkur ederım tatlım ben gıdım beyım yatmaya hazırlanıyo:)) sende beyini bekletme daha ilk gunden:))) opuyorum tatlım ii geceleerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…