Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim yaaa :))) bu akşam başlıyorummmmm egzersizlereeeeee sağolsun nilaycım nasıl yapılmasını anlattı ilk önce kulak çubuğu ile deneyeceğim bakalım ne olcakk :))))

hadi canım kolay gelsin hayırlı haberlerle dön inş.yapıcaksın hiiç merak etme tahmininden daha kolay geçiyo yeterki kendini kasma.

doğru söylüyosun canım.hala azimliyim inan yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum kendime hiç acımıyorum acısa da zorluyorum ama araya o kadar çok şey girdi ki nerdeyse 1 ay yapamadım.şimdi tekrar regl oldum ama inş.bitsin dediğin gibi günde iki kere yapmak istiyorum ben de.ve halledicem bu işi kafaya koydum..

nilaycım merhaba. doktora gittinmi yendikten sonra

biraz daha azim canım benim o mutlulugu rabbim sızede yasatacak inşallah senin haberin yakındır

canım benim yaaa :))) bu akşam başlıyorummmmm egzersizlereeeeee sağolsun nilaycım nasıl yapılmasını anlattı ilk önce kulak çubuğu ile deneyeceğim bakalım ne olcakk :))))

başla cnm her fırsatta dene başlamak çook önemli dvmıda geliyo zten emin ol kolay gelsinnn buraya rapor vermeyide unutma hergün

canım tebrik ederim.
yendin zaten gerek yok artık anestol e
sen sadece okey kayganlaştırıcı jel kullan.
başarılar

hadi canım sende sıra.
güzel haberler bekliyoruz

doktor bana 6 ay dene dedi. olmazsa yumurta çoğaltıcı mı çatlatıcı mı ne. öyle ilaçlar oluyormuş. gerekirse kullandırırız dedi.inşallah hayırlısıyla hiç tedavisiz en kısa zamanda hepimizin tüm isteyenlerin olur canım

inşallah cnm ya reglım yeni bitti gün aşırı bırlesme daha iyi olurmus sperm katlıtesı için ben vakit kaybetmek istemiyorum artık çünkü 3 yıl boyunca hiç çocuğum olamıcakmı dıye yedım bıtırdım kendımı allahım inşallah sanada banada tüm isteyenlere vaktıyle nasıp eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…