- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.161
cnm femolub al ozman hem jel hem istek arttırıcıymış..bende alıcam..
Kuzular,
Mevcut durumda;
-aybice
-buseumut
-ficklebird
-acemkizi
-burcum_86
-sekeristan
-aquamarin var.
Herkes sonu durumu bildirsin bir bakalım, sopayı ele alıcam az kaldı:)) İyice serdiniz, hadi biraz gaza gelin yahu:)))
arkandayım albuneaa bunlara iyilik yaramıyo sen al sopanı bak patı patır nasıl dökulecekler
bebe yağı mantar yapıyo onu sürme cnm. vazelini hiç denemed,im bilmiyorum. okey jel sürebilirsin. bulunduğun yerd emedikaller varsa ultrason jelide alabilirsin fiyatı çok uygun ve kocaman bir şişe. zararsız hem .
saoll cnm ya yarın gidip alıcamhemen:)))
Kuzular,
Mevcut durumda;
-aybice
-buseumut
-ficklebird
-acemkizi
-burcum_86
-sekeristan
-aquamarin var.
Herkes sonu durumu bildirsin bir bakalım, sopayı ele alıcam az kaldı:)) İyice serdiniz, hadi biraz gaza gelin yahu:)))
eczanelerde pek bulunmuyomuş..netten sipariş vereblirsin
Evet nilayım, artık kel mahmut durumuan geçiyoruz hep beraberSakın elektrikler kesildi egzersizimi yapamadım diye bir bahaneyle gelmeyiniz hatunlar, "0" çekerim acımam
Her gün akşamki egzersizinizin durumunu bildiriyorsunuzu, sorun varsa hemen müdahale diyoruz, çok uzattınız ama aaaaaa
canım benim sen buraya gelerek karar verdın ya baslamayı bırcogunuhallettın bu işin... 1 yıl beklemıssın daha fazla uzatma sakın bosanmayı dusunme o kadar zor bırsey deıl kolayı secme mucadele et ...
canım ultrason jeli al medikallerde var sürekli egzersiz yapacağın için ondan kullan fiyatıda çok uygun 4 veya 5 lira gibi bişey.
tmm balımmmm...sen su sıralar pek bı durgunsuz sankı bı sorun yok dimi ...hayır kudurukluguna alısmıstık:))))
Tamam canım benim burada başaranları görünce daha cesaretleniyorum..Çok düşündüm boşanmayı ama eşimi sevdiğimden yapamadım :)) o da olsun ben seni böyle de bir ömür severim dedii canım yaaa..Bazen geceleri bakıyorum ona çok üzülüyorum benim yüzümden ilk deneyimini yaşayamıyor diyee..Onu mutlu etmek için ve anne olmak için mücadele edeceğim sizlerin sayesinde canım benim :)
nasilsiniz neler yapiyorsunuz. hersey yolundami
Bu akşam iş çıkışı bakacağım canım, burda bir tane var ama nasıl alacağım ya adamın biri varsa ne için alıyorsunuz diye sorar mı acaba
vazelin kesinlikle sakıncalı petrol bazlı olduğu için.
okey su bazlı kayganlaştırcı jel alabilirsin.
nasilsiniz neler yapiyorsunuz. hersey yolundami
sago lbitanem, hersey yolunda cok sükür, bebiş nasıl:)? Sopayı aldım elime yaslandım:)) kel mahmutum artık:)) Bayrama akdar en az 1 gelin çıkacak bu forumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?