Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzular,

Mevcut durumda;

-aybice
-buseumut
-ficklebird
-acemkizi
-burcum_86
-sekeristan
-aquamarin var.

Herkes sonu durumu bildirsin bir bakalım, sopayı ele alıcam az kaldı:)) İyice serdiniz, hadi biraz gaza gelin yahu:)))

arkandayım albuneaa bunlara iyilik yaramıyo sen al sopanı bak patı patır nasıl dökulecekler

arkandayım albuneaa bunlara iyilik yaramıyo sen al sopanı bak patı patır nasıl dökulecekler

Evet nilayım, artık kel mahmut durumuan geçiyoruz hep beraber Sakın elektrikler kesildi egzersizimi yapamadım diye bir bahaneyle gelmeyiniz hatunlar, "0" çekerim acımam

Her gün akşamki egzersizinizin durumunu bildiriyorsunuzu, sorun varsa hemen müdahale diyoruz, çok uzattınız ama aaaaaa

bebe yağı mantar yapıyo onu sürme cnm. vazelini hiç denemed,im bilmiyorum. okey jel sürebilirsin. bulunduğun yerd emedikaller varsa ultrason jelide alabilirsin fiyatı çok uygun ve kocaman bir şişe. zararsız hem .

Sağol canımcım bilgilendirdiğin için , ben bebek yağı kullanacaktım valla iyi ki söyledin :)) o zaman onlardan alayım canım

walla bnm bi suçum yok nerdeyse 1 aydır eve gelemiyodum.tam geldim egzersize başlicam derken bi iki gün yaptım regl oldum bitmesini bekliyorum dört gözle:84::84:

hadi şimdi yapmayın egzersızlerınızde görelim

canım benim sen buraya gelerek karar verdın ya baslamayı bırcogunuhallettın bu işin... 1 yıl beklemıssın daha fazla uzatma sakın bosanmayı dusunme o kadar zor bırsey deıl kolayı secme mucadele et ...

Tamam canım benim burada başaranları görünce daha cesaretleniyorum..Çok düşündüm boşanmayı ama eşimi sevdiğimden yapamadım :)) o da olsun ben seni böyle de bir ömür severim dedii canım yaaa..Bazen geceleri bakıyorum ona çok üzülüyorum benim yüzümden ilk deneyimini yaşayamıyor diyee..Onu mutlu etmek için ve anne olmak için mücadele edeceğim sizlerin sayesinde canım benim :)

işte bu canım yaaa tamamdır sen başla hemen egzersızlerıne çok yakın halayın çekmemiz:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…