Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

istedigin kadar nefret et bu hafta içi :123: olacaksın yoksa kızılcık sopası yemeye devam edeceksin en eski sen kaldın

canım kulak çubuğu yada parmak ile zarı yırtamazsın, yeri ni şöyle tarif ediyim aynanın karşısında ıkın bak biraz açılacak işte tam orası.

slm herkese,egzersiz yapan arkadaşlara kolaylık diliyourm
en kısa zamanda siz de yenceksiniz inş
belinay ikinciyi de halletmişsin,çok sevindim
tebrikler...

canım sakın panikleme.regl sonrası bana da olmuştu o durum.araya zaman girmişti ve üç parmak yapabiliyoken tek parmağı zor almıştım canım inanılmaz yanmıştı ben de o gün bıraktım ertesi gün sakin kafayla denedim ve yavaş yavaş tek parmaktan 3 parmağa kadar geldim aynı gün içinde.kafanı rahat bırak ve denemekten vazgeçme.ben ittirmekten korkmadım canım yandığı için aşama aşama kalınlaştırdım içimde bekleterek sen de öyle yap ama ne olur sakın vazgeçme...

kızlar tşkkrler yazmışsnz.evet çok panikliyorum ağlıyrm herşeyi kendim yaratıyrm ama bugün iyim egz.devam.allah yardım etsin bitsin bu illet bi 3 yıl daha beklemicem.

3 yıllık mı evlisin canım benim yaa, bunda da bir hayır vardır canım sen yendin ya gerisi boşş :))) kırmızı geliyor dediğin nedir canım tam anlayamadım daa .. Tamam canım bu akşam başlayacağım vajinin ben de sizin gibi yeneceğim inş :))))) iyi ki bu sayfaya üye olmuşum keşke en başlarda üye olsaydım Allah razı olsun sizden canım benim...Desteğin için çok sağol canımcımmm :)) Yarın olaylarla ilggili gelişmeleri haber veririm nilaycımm :)))

ewt haklısın ne olduysa araya regl girince oldu.önce kafamı rahatlatmam lazım bunu nasıl başarıcaksam bilmiyrm.egz.devam ediyorum bugün biraz daha iyiydi.parmak hiç yapamadım aparat ittirmek işime geldi.bugün rahat yaptım.tek olsun bitsinde parmakmş aparatmışne ocaksa olsa.

canım kulak çubuğu yada parmak ile zarı yırtamazsın, yeri ni şöyle tarif ediyim aynanın karşısında ıkın bak biraz açılacak işte tam orası.

sağol canımcım bu akşam başlıyorum egzersizlere dediğin gibi ayna ile yerini bulurum inş. iyi ki varsınız kızzzz hepinizi çok sevdim yaaa :)))))))

canım benim sakın vazgeçme bende bu akşam başlayacağım egzersizlere inş... kısa zamanda bu sorunun üstesinden geldikten sonra sende hamile kalırsın Allah ın izniylee ....Bende çok özeniyorum aa bu da yapmış bununda çocuğu var diyeee .. Benden yaşça küçük yengem var o bile yaptı ve bebeği olduu :))) Bana da sen ne zaman yapacaksın diyrlarr ooffff offffff

rahat sakin olduğun bi zaman yap canım aç bi müzik ya da tv karşısına geç ben daha çok müzik açıyorum.tebessüm ederek yap egzersizini inan faydası oluyo.ben ilk zamanlar suratımı buruşturup meraklı meraklı kafamı kaldırıp bakardım.sonra sonra kendimi rahatlatmayı öğrendim.sen de öğreniceksin ittirmekten korkma bi kere ittir bak sonra bnm gibi hadi leeen deyip acısa da ittire kaktıra sokuyosun.aynen neyle olduğunun önemi yok olsun da..bnm de şu an araya reglim girdi.yine aynı şeyleri yaşıcam ama topu topu bi gün sürücek zorlicam kendimi olucak

yaa cnm 3 simsiyah yıl(o günleride yaşamam gerekıyormus yapacak bısey yok çok şükür KURTULDUM:)cnm genellıkle ılk ılıskılerde kan gelır bılıyosun o lafı bura pek kullanmak istemıyoruz...iyiki burayı bulmussun ne sormak ıstıyorsan sor buradakı herkz sana yardımcı olacaktır...sen ne kadarlık evlıydın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…