Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ilk önce rahatla kendine gel başlamak çok önemli ne güzel aparattasın bunada şükür orayı açıpta bakamayanlar var vazelin önermiyolar iyi deilmiş..kayganlaştırıcı almadınmı..senin moralin bozuk oldugu için egzersizde başarısız oluyosn topla kendini başla egzersizine ölçüyomsn kaç cm. hergün birazdaha kalınlaştır pns boyuna gelene kadar ok. burayada rapor et..

cnm bende 3 yıllık evlıyım senı çok iyi anlıyorum çalısmıyordum sırf bu yuzden işe gırdım çalısıyorum ugrasamam cocukla dıyordum şimdi sırf buyuzden işten ayrıldım ii kide ayrımısın yoksa yenmem imkansızdı şimdi de hadi çıktın cocuk yap dıyorlar bu mıllete ne oluyosa sankı kendılerı bakacaklar onlara ne yani...üzülme canım çok yakındır herkezın agzını kapatmamız sabret sende basaracaksın takıldıgın yerlerde mutlaka sor

canını hiç sıkma,moralini de bozma,allahın izniyle çocuğun da olur,sen de başın dik olarak eşinin yanında durursun
yeterki şu psikolojiden kurtul canım
reglden sonra olmuyo demişsin sanırım,öyle yapma bugün olmaz yarın mutlaka olur,hep yaşadık bunları
ama sen sakın pes etme,olmaması diye bişey sözkonusu değil bi kere
olmasaydı , hiçbirimiz yapamazdık canım
önce şu panikten kurtul kafanı bi rahatlat,kendini olumlu yönde motive et canım
bak nasıl kolaylıkla ilerleyeceksin egzersizlerinde
moralinin iyi olması çok önemli egzersizlerde,müzik dinleyerek,güzel şeyler düşünerek yapmaya çalış
azmini kaybetme ve vazgeçme canım benim
dualarım seninle...

müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.

Tebrik ederim canımmm çok şükür kurtulduk kabustan içim içime sığmıyor valla :)))

canım tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

çok teşekkür ederim canımmmmmmm :))))

süpersin canım,çok sevindim
tebrikler,birisi daha kurtuldu şu aptal vajiden
darısı diğer arkadaşlarımızın başına...

Teşekkür ederim canım sizin sayenizde bu site ve sizler olmasanız doktor doktor gezicektim belkide :))inş.darısı diğer arkların başına :))

canım tebrik ederimmm aynı zamanda yendik inşallah bebiş haberini de aynı zamanda veririz

inş. canım ilk ilşkde hamile kalanlar çok varmış inş.bizde onlardan biri oluruz

sağol canım .. ya bu gidişle bende artık bebek düşünücem
esımın babası ıle uzunca konustuk sorunumu bılmıyorlar ya kısır yada cocuk olmuyor sanıyorlar
eşimde ısyanlarda bır ıkı ay zaman ıstıyorum ama oda haklı sureklı laf duymaktan bıktık cevreden
hamıle arkadas kımmıs gecmısı okuyarak gelıyorum ogrenıym hemen :)
jınekolojık muayene kesınlıkle yaptır canım ben doktordan her turlu muayane herseyı ıstıcem
catala oturma korkum var mesela onuda yenıcem bebek oncesı herseyden emın olmalıyım
off regl hala bıtmedı bı bıtsede doktora gıtsem

cnm benim saolhala şaşkınım herkes diodu çok kolaymış yazık etmişiz geçen günlere falan az bile söylenmiş bu kadar kolay oldugunu tahmin etmiyodum ..cnm geçmiş olsun..

sagol canım ah yenınce herkes bumuymus dıcek bızler gıbı ınsallah ..

nilay cnm 2. denemede oldu tabi öncesnde aparat jel vs. kullandım alışma süresindeyim onuda atlatsam iyi olucak kasılmalarda dvm edyo
tebrıkler canım zamanla aparatları atıcaksın ben 3. denemeden sonra artık aparat kullanmıcam dedım regl oldum
bakalım regl sonrası onları atabılcekmıyım
onemlı olan yendık gerısı gelıcek tatlım

ınan gulucegım yokken guldum canım yaa
o kızılcık sopasını yememek ıcın su korkunu yen artık bence:)

cnm yenemeyenler olarak en kıdemli benim sanırım çünkü tam 1 senedir bu topikteyim :S

işte sizin gruptan sonra...benden sonra bayağı gelen arkadaş oldu çnkü.sıra bizde o zaman canımcım o zaman ne yapıyoruz durmuyoruz egzersize devam...

HADI KIZLAR ARTIK SIZIDE YENENLER TARAFINDA GÖRMEK ISTIYORUZ
BASARICAKSINIZ YUREKTEN INANIYORUM BUNA...

canım ısteksızlık hepımızın sorunu ınan benımd esuan tek derdım sırf olsun yendıgmı anlıyım
ılerde umarım bızde gercek bır ilişki yasarız..

cnm femolub al ozman hem jel hem istek arttırıcıymış..bende alıcam..

aa cıddımısın boyle bır etkısı varmı ? gercı herhangı bırseye bağlı olmak ıstemıyorum
ama ılk zamanlar alısmamıs ıcın hıc fena olmaz boyle bır krem
sız bır deneyın etkısı oluyorsa bende alayım hemen:)

size söylim kızlar şekeristan hepinizi gececek hadi elinizi çabuk tutun:)))))))))))

sana katılıyorum canım kesınlıkle şekeristan basarıcaksın sende bunu görüyorum
lutfen azmet pes etme canım yanlız degılsın ..

kızlar bu gün için özel dua istiyorummm
dualarımız senınle canım rabbımden dılerım yarın guzel haberlerle gelırsın ..

arkandayım canım sonuna kadar yenmek ısteyen arkadasların pesınde bu ılletı yendırıcez inşallah ..

evt cnm ya:26:daha rahat olmamı istyo farklı pozsyn:26: ilk girişe müdahale edyrm onu istemyo:26: kasılmalarım oluyo rahat ol artık vs dio:26: korkuyo galiba başa döncem sanıyo heralde:44:
ah ah benımkıde sureklı hayal kuruyo regl bıtsın şöyle yapcaz böyle yapcaz
ya bı dur alısıyım yok yendın artık dıyor gelde cıldırma :)

ya bende aynı seyı dusunuyordum desem esım her denemek ıstedıgnde yarına bırı gelıcekse yada bız gıdıceksek
olmaz bak sonra 2 3 gun ayağa kalkamam kotu olcam evde dınlenmem lazım yuruyemem dıyordum :)
yendıgım gunun sabahı dısarı cıktım esımle saatlerce gezdık ah su korkular neler dusunduruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…