- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.321
:92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
çekemediğimiz halaylara gelsin:)):92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92: :92:
canım ben hiç parmak denemedim direk aparat yapmıştım.okadars hırs yapmıştım ama araya regl girdi bende hiç bişey kalmamış.afedersin baya bi genişledi ama şuan aparatı ittiremiyorum.napçam bilmiyorum.birazdan vazelinle denicem.
gerçekten sabrım yok.3 yıldr herkez çocuk soruyo.ev almıştık krediyle.sebebim oydu.inan dün kayınpeder kapattı borcu sırf çocuk yapalım diye.eşim napıcak diye kara kara düşünüyo.elim kolum bağlı sanki.
gerçekten sabrım yok.3 yıldr herkez çocuk soruyo.ev almıştık krediyle.sebebim oydu.inan dün kayınpeder kapattı borcu sırf çocuk yapalım diye.eşim napıcak diye kara kara düşünüyo.elim kolum bağlı sanki.
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.
canım tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm süpersiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
süpersin canım,çok sevindim
tebrikler,birisi daha kurtuldu şu aptal vajiden
darısı diğer arkadaşlarımızın başına...
canım tebrik ederimmm aynı zamanda yendik inşallah bebiş haberini de aynı zamanda veririz
ne yani kaynanan sana kırmızı geldi gelmedi diemi sorucaksorarsada herşeyi söylemek zorundamısın:26::26:
ben pazar gnü yaptığımı söylemiştim ama emin olmadığımı söyledim yani inanamadığımı 2cide inanacağımı oda kırmzı glnce emn olursn vs gbi şeyler syledi muhakkak sorcaktır ben söyleyincesende geldimi canım ya :26:
tebrikler canım...allah başka dert vermesin.
Teşekkür ederim canım amin inş... :))))
Günaydın kızlarr:))
Hepinize çok teşekkür ederim şekerlerim benim:)) Yine erkekler mi dadandı buraya ya??
Paticim, hazır dün hastaneye gitmişken bir de jinekolojik muayene olayım dedim, çok memnunum ben o hastaneden çünkü, ama malesef jinekologların hepsi doluydu ve bana en yakın 2 saat sonraya randevu verebildikleri için beklemedim ama kısmetse cuma günü gitmeyi düşünüyorum:)) Vajinismusu yenen arkadaşlardan birinin daha dün itibari ile hamilelik haberini aldık. Özendim valla ben de:))Ay bir de rüyamda kcam bana kızıyordu çocuğu geciktirdiğim için:))
cnm benim saolhala şaşkınım herkes diodu çok kolaymış yazık etmişiz geçen günlere falan az bile söylenmiş bu kadar kolay oldugunu tahmin etmiyodum ..cnm geçmiş olsun..
tebrıkler canım zamanla aparatları atıcaksın ben 3. denemeden sonra artık aparat kullanmıcam dedım regl oldumnilay cnm 2. denemede oldu tabi öncesnde aparat jel vs. kullandım alışma süresindeyim onuda atlatsam iyi olucak kasılmalarda dvm edyo
ınan gulucegım yokken guldumbelinay ben 3 şeyden nefret ederim 1-kızılcık sopasından son anda kurtulandan2-venüstene isteyerek kızılcık sopasının hatırlatılmasından veeeee 3- kızılcık sopası yemektennn .............
ne guzel haberler gelıyoo boyleee canım cok tebrık ederımmm
Tebrik ederim canımmm çok şükür kurtulduk kabustan içim içime sığmıyor valla :)))
inş. canım ilk ilşkde hamile kalanlar çok varmış inş.bizde onlardan biri oluruz
inşallah canım inşallah :) ben de hala inanamıyorum eşime soruyorum noldu dün gece hatırlıyor musun falan :):)
kızlar süpersiniz kutlarmmmmmmm.
cnm yenemeyenler olarak en kıdemli benim sanırım çünkü tam 1 senedir bu topikteyim :S
işte sizin gruptan sonra...benden sonra bayağı gelen arkadaş oldu çnkü.sıra bizde o zaman canımcım o zaman ne yapıyoruz durmuyoruz egzersize devam...
canım ısteksızlık hepımızın sorunu ınan benımd esuan tek derdım sırf olsun yendıgmı anlıyımcnm 18 gün oldu ama bende hiç istek yok sürekli eşime hadi hadi diyorum ama sadece mutlu oluyorum jelsız yapamam neden boyle oluyo bılmıyorum yenmeden once bısyeler yasıyorduk esımle ama şimdi ön sevişme bile istemiyo cnm..sigara kullanıyorum bazen dıyorum sebebi o mu dıye ama daha önce olmamıstı hiç..
cnm femolub al ozman hem jel hem istek arttırıcıymış..bende alıcam..
size söylim kızlar şekeristan hepinizi gececek hadi elinizi çabuk tutun:)))))))))))
kızlarr buseumutun slmı var ezoooom ve neyzenn sizleri tebriik ediyooo teyzesi vefat etmiş gelemio
dualarımız senınle canım rabbımden dılerım yarın guzel haberlerle gelırsın ..kızlar bu gün için özel dua istiyorummm
arkandayım canım sonuna kadar yenmek ısteyen arkadasların pesınde bu ılletı yendırıcez inşallah ..gerekırse çatlaaaa :))))))))yok balım çatlama sen reglin bitsin yavas yavas stresle olmaz zaten bu iş amacım bian önce elinizi çabuk tutmanız...bu hastalıgın kökünü kurutucam:)))kararlıyım bütün o çok para alıp insanları kandıran doktor dıye gezınen insanların ocağına incir agacı dikicem:))))))çokmu abarttım nee:)))
ah ah benımkıde sureklı hayal kuruyo regl bıtsın şöyle yapcaz böyle yapcazevt cnm ya:26:daha rahat olmamı istyo farklı pozsyn:26: ilk girişe müdahale edyrm onu istemyo:26: kasılmalarım oluyo rahat ol artık vs dio:26: korkuyo galiba başa döncem sanıyo heralde:44:
amin inş. öyle olur gerçekten zor bi durumya öyle kolayki anlatamam ya aparat parmak vs. işkence pens yanında cnm ya gerçekten inanamıyosn olduguna hayretler içinde kalıyosun..ben o an hadi canım bumu bu yüzdenmi okadar şey yaşadım 15 ayım bu yüzdenmi heba oldu bu kadar kolaymıydı deyip durdum inaanamadım.. hala şoklardayım..ben biyere gidecegm zaman pnis deneme yapmazdım dışarı çıkamam yürüyemem die falan öyle gülüyorumki halime yazık kendi kendime çektirmişim geçen günlerime öyle acıdımki egzersizciler lüütfeeeeennnn ertelemeyiiiiinnnnn
ay inanamıyorum aynı şeyi ben de düşünüyodum tabii bu topikten önce.aman denemeyelim olursa canım acır bi kaç gün oturamam insanlar anlar halimden diye diye erteledim bugünlere geldim yazılanları okuyorum da hep aynı düşünceler.inşallah öyle olur benim de belki çok sık soruyorum bu soruyu ama napiim moral buluyorum.ay inş çabuk geçer günler de ben de yenerim bi an önce..
tebrikler kızlar Rabbim başka dert sıkıntı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?