Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hadi inş canım benim,sinirlerini de hiç bozma,olumlu yönde motive etmeye çalış kendini
sen burada olarak zaten yarısını halletin,sadece kısa bi zamanın kaldı
dualarım seninle...

tamam datlum azaltrm amiinn hepimizn yüzü gülsün inşallahh evet yaa akşam akşam süper haber yaa yarında alırız inşallah aybike naptı acaba onunda bu akşam denemesi varr başarılı olur inşallaaaaahhh

evet hayatım,aybice de bu gece deneme yapacaktı
onun da halayını yarına çekeriz inşallahhh
allah yardımcısı olsun onun da...

müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.

tebrikler. maşallah her açtığımda başarı okuyorum

bak kendini nasıl da bılıyor:))))biraz daha sabırlı ol canım yapamıyorum dıye uzulme bak bız nasıl yaptık hayatta yapamam bosanırım daha iyi diyordum ne aptalmısım...sabır ve zaman

gerçekten sabrım yok.3 yıldr herkez çocuk soruyo.ev almıştık krediyle.sebebim oydu.inan dün kayınpeder kapattı borcu sırf çocuk yapalım diye.eşim napıcak diye kara kara düşünüyo.elim kolum bağlı sanki.

bırakmayın canım bana eşlik edin:)olucak inş dua edin nolur.dünya dua üzerine dönüyo sizden çok sık dua istiyorum farkındaysanız.tek isteğim dua.gerisi allahın izniyle olucak.

allah kabul ederse hep dua edıyorum sızlere kımse kalmasın bu hastalıkla ugrasan...allah yardım esın etsin cnm sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…