- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.301
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.
haklısın canım ben de reglim bitsin inşallah hemen balicam egzersize bu sefer günde 2 defa 1 er saat yapıcam.günde 1 kere yapmicam artık zaten bütün gün evdeyim.başka ne işim var artık sinirlerim bozuluyo bu iş uzadıkça...
saol cnm dualarım sizinleesen naptın nasl gidiyoo
öyle tabi canım,o yükü çok şükürki atlattık,o yükün ağır psikolojisini de zamanla atlatırız,bu da bir süreç,geçer nasılsa
önümüze bakmak lazım
canım bende kasılma olmuyo,o konuda rahatım yani
anestol hiç kullanmadım ben ,egzersizde de kullanmamıştım.sadece jel kullanıyorum o da ara sıra ıslaklık olmadığında falan
baştan beri çok fazla kullanmamaya çalıştım,alışmayayım diye
sen de yavaş yavaş azaltmaya bak canım,özellikle anestolü
ilişkiyi hissedersen daha iyi olur ve kafanda iyice netleşir
bak bu akşam da iki yeni güzel haber aldık
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş
senin de hep yüzün gülsün canım
arkandayım albuneaa bunlara iyilik yaramıyo sen al sopanı bak patı patır nasıl dökulecekler
zaten öyle dedikçe insan daha sinir oluyo ve daha da çok kasılıyo onlar yapıyo ben neden yapamıyorum die.olucak inşallah demekle yetiniyorum başka bişey gelmiyo elimden ve dilimden
hadi inş canım benim,sinirlerini de hiç bozma,olumlu yönde motive etmeye çalış kendini
sen burada olarak zaten yarısını halletin,sadece kısa bi zamanın kaldı
dualarım seninle...
çok kötü gidiyo...ittirmekte zorlanıyrm problemim bu.tansiyon falan değişiyo ağlamaya başlıyrm.böyleyim malesefki
tamam datlum azaltrmamiinn hepimizn yüzü gülsün inşallahh evet yaa akşam akşam süper haber yaa yarında alırız inşallah aybike naptı acaba onunda bu akşam denemesi varr başarılı olur inşallaaaaahhh
dayak yiceklerin arasındayım sanırım
allah razı olsun bi yeniyim tepinicem burda amuda kalkıcam daha neler yapıcam neler...aaaaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaah
allah razı olsun bi yeniyim tepinicem burda amuda kalkıcam daha neler yapıcam neler...aaaaaaaaaaaaaaaaah aaaaaaaaaah
aparattamısn parmaktamı aşamanı anlatırmsn..
sen biyen bu topıgı sana bırakalım ne yaparsan yap olurmu:))))
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.
bak kendini nasıl da bılıyor:))))biraz daha sabırlı ol canım yapamıyorum dıye uzulme bak bız nasıl yaptık hayatta yapamam bosanırım daha iyi diyordum ne aptalmısım...sabır ve zaman
bırakmayın canım bana eşlik edin:)olucak inş dua edin nolur.dünya dua üzerine dönüyo sizden çok sık dua istiyorum farkındaysanız.tek isteğim dua.gerisi allahın izniyle olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?