Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm çok sevindim tebrik ederim
allah başka sıkıntı vermesin
ilk halayların da benden gelsin...

herkes birer birer kurtulıuyo,ne güzel valla...

canım çoook teşekkür ederim benim için de halay çekileceğini düşünemiyordum bile. burdaki herkese tek tek teşekkür ederim. inşallah herşey daha güzel olur bundan sonra

müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.

canım tebrik ederim Allah başka sıkıntı vermesin inşallaaahhhhh

Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına

süpersin canım,çok sevindim
tebrikler,birisi daha kurtuldu şu aptal vajiden
darısı diğer arkadaşlarımızın başına...

canım çoook teşekkür ederim benim için de halay çekileceğini düşünemiyordum bile. burdaki herkese tek tek teşekkür ederim. inşallah herşey daha güzel olur bundan sonra

ya canım hep öyleydik biz de bigün başarabilir miyizz diye,ama bak egzersizleri düzenli yapınca ve üstüne gidince nasılda hallediliyomuş bu sorun
süpersin valla,çok sevindim canım
anlatsana biraz detaylı,nasıl yendin?egzersiz yapan arkadaşlarımız da faydalansın.
tekrar kutlarım.

öyle tabi canım,o yükü çok şükürki atlattık,o yükün ağır psikolojisini de zamanla atlatırız,bu da bir süreç,geçer nasılsa
önümüze bakmak lazım
canım bende kasılma olmuyo,o konuda rahatım yani
anestol hiç kullanmadım ben ,egzersizde de kullanmamıştım.sadece jel kullanıyorum o da ara sıra ıslaklık olmadığında falan
baştan beri çok fazla kullanmamaya çalıştım,alışmayayım diye
sen de yavaş yavaş azaltmaya bak canım,özellikle anestolü
ilişkiyi hissedersen daha iyi olur ve kafanda iyice netleşir
bak bu akşam da iki yeni güzel haber aldık
darısı diğer arkadaşlarımızın başına inş
senin de hep yüzün gülsün canım

canım aslında 1 ay falan oldu egzersizlere başlayalı.ondan öncesi sadece bu topiği okuyordum.yavaş yavaş gaza geldim. 2 yıllık evliyiz ve birçok kişinin de yaşadığı zor günler geçirdim.boşanmaya kadar gelmişti bu. yazdıklarınızı okurken sadece ben değilmişim deyip kulak çöpüyle denemeye karar verdim. o an ki mutluluğumu anlatamam çünkü orası düz bir zar ve hiçbişey girmez diye düşünüyordum.sonra mum egzersizini anlatmıştı bir arkadaş,muma peçete sardım streçledim przvtf taktım ıkınıp nefes alıp verirken yavaş yavaş girdi.kayganlaştırıcı sürdüm üstüne baktım çok daha rahat girdi. peçeteyi birkaç kat artırdım diğer gün bir kat daha derken 10 cm falan oldu.hergün yaptım egzersizimi. birkaç gün önce denemeye karar verdik ama başaramadık o gün. dün yine egzersiz yaptım eşim yanıma geldi ve ben aparatı hemen çıkarıp ona da kayganlaştırıcı sürüp eşim altta bir pozisyonda denedik. oldumu olmadı mı derken tamamen girdiğini gördük. eşim dile benden ne dilersen deyip durdu sürekli :) içim acıdı biraz ama umarım yavaş yavaş biter acısı. yeni arkadaşlar hemen başlayın nolur egzersizlere. ben geç kaldım başlamakta ama kısa sürede yendim.

Son düzenleme:
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.

akşam akşam süpeeeerrrr yaaaaaaaa hadii kızlaaaaarrr kim tutar siziii tebrikleeeeeeeeeerrrrrrr neyzeeennn

zaten öyle dedikçe insan daha sinir oluyo ve daha da çok kasılıyo onlar yapıyo ben neden yapamıyorum die.olucak inşallah demekle yetiniyorum başka bişey gelmiyo elimden ve dilimden

haklısın canım ben de reglim bitsin inşallah hemen balicam egzersize bu sefer günde 2 defa 1 er saat yapıcam.günde 1 kere yapmicam artık zaten bütün gün evdeyim.başka ne işim var artık sinirlerim bozuluyo bu iş uzadıkça...

canım yüreğine ve ellerine sağlık anlattığın için
sen de biliyosun hep doping oluyo bu sözler egzersiz yapanlara
allah başka dert vermesin sana.

ewt çocuk konusu açıldıkça daha berbat oluyorum.işlh atlatçaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…