- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.281
canımm çok sevindim tebrik ederim
allah başka sıkıntı vermesin
ilk halayların da benden gelsin...
herkes birer birer kurtulıuyo,ne güzel valla...
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına
canım çoook teşekkür ederim benim için de halay çekileceğini düşünemiyordum bile. burdaki herkese tek tek teşekkür ederim. inşallah herşey daha güzel olur bundan sonra
canım tebrik ederim Allah başka sıkıntı vermesin inşallaaahhhhh
canım ya onlarda zamanla geçer artık kolay deil bu yükü taşımak neyseki kaldırdık üstümüzden çok şükür darısı dier arkadaşların başına inşallahöyle tuhafımki dışarı çıkıp bile bas bas bagırasım var kurtuldum dieeee kasılmalarn dvm ediyomu ben 2.yi yaptım ama jel anestl kullandm biraz onları kullanmadan yapamadım aparatıda kullandım bu seferde acaba bunlara baglı kalırmıyım korkusu var
ya canım hep öyleydik biz de bigün başarabilir miyizz diye,ama bak egzersizleri düzenli yapınca ve üstüne gidince nasılda hallediliyomuş bu sorun
süpersin valla,çok sevindim canım
anlatsana biraz detaylı,nasıl yendin?egzersiz yapan arkadaşlarımız da faydalansın.
tekrar kutlarım.
Kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr vajiyi yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivajiye tekmeyi attık darısı diğer arkadaşların başına
tşkler canım aslında denemek istiyorum ama eşim sabah erken kalkcak büyük ihtimalle deneyemicez yarın deneriz artık canım ben pazar gnü olmuştu ilk ondan sonra 3-4 kez denedim amakayganlaştırıcı sürmeden deniyorduk olmuyorud dünde olmadı sonra sürelimmi dedim eşime birde öyle denedik biz konusurken bi baktım girmişçok kolay girdi yani aaa dedim girmiş elimle baktım :d sonra kıpırdatmadım bacaklarımı açtım rahat olm dye çık tekrar gir dedim insan inanamıyo :) sonra gene girdi gel git yaptı ve bsldı bende beynime zevk alcaksın acımıyor gibi telkinde bulundum ben aparatla 1 gün öncesi yapmıştım canım ama artık onu kullanmıcam bizim ona ihtiyacımız yok :)çok mutluyum çooooooooook içim içime sığmıyorr ama tek sıkıntım kırmıı glmedi aslında eşimle ilgili bir sorunum yok o sorun etmio ama kaynanam sorunca ne dicem blmiorum :26:
ne yani kaynanan sana kırmızı geldi gelmedi diemi sorucaksorarsada herşeyi söylemek zorundamısın:26::26:
müjdeeeee başardım sonunda. :92: 10 gündür internet yoktu ne var ne yok kimler başardı okuyamadım daha. dün akşam egzersiz denemesinin ardından hemen denedik veeee mutlu son. inanamadık ikimiz de.
demekki hepimiz aynı seyi dusunuyomusuz:))) ya varsa bi basarsan anlıcaksın geçen gunlerıne üzüleceksin bana dıyorlardı ne var bunda bu kadar uzatacak abartıyosun fln dıyolardı ne kadar haklılarmıs ama o an bunları dusunemıyordum tabi...ama öyle içime oturduki bu hastalık benim öyle canımı yaktıki buradan yenmeden kimseyi göndermicem allahın ıznıyle...
tebrik ederim canım darısı başımıza...bize de dua edin nolur.
cnm hepimiz öyleydik maalesef,saçma sapan düşüncelerle doldurmuşuz kafamızı hiçbişey bilmeden
çok kızıyodum kendime niye bu kadar cahilim bu konuda diye,ama neyse önümüze bakmak lazım artık
yaşamamız gerekiyormuş,yaşadık bitti
sen de önüne bak canım artık ,güzel günler yaşamak hepimizin hakkı
sen de yeneceksin bak en kısa sürede inanıyorum ben sana
azmini hiç kaybetme ve kendine mutlaka vakit ayır ki gün içinde bi düşün nelere vakit ayırmıyoruzki
hadi canım benim herkes kurtulsun artık bu dertten
akşam akşam süpeeeerrrr yaaaaaaaahadii kızlaaaaarrr kim tutar siziii tebrikleeeeeeeeeerrrrrrr neyzeeennn
canım aslında 1 ay falan oldu egzersizlere başlayalı.ondan öncesi sadece bu topiği okuyordum.yavaş yavaş gaza geldim. 2 yıllık evliyiz ve birçok kişinin de yaşadığı zor günler geçirdim.boşanmaya kadar gelmişti bu. yazdıklarınızı okurken sadece ben değilmişim deyip kulak çöpüyle denemeye karar verdim. o an ki mutluluğumu anlatamam çünkü orası düz bir zar ve hiçbişey girmez diye düşünüyordum.sonra mum egzersizini anlatmıştı bir arkadaş,muma peçete sardım streçledim przvtf taktım ıkınıp nefes alıp verirken yavaş yavaş girdi.kayganlaştırıcı sürdüm üstüne baktım çok daha rahat girdi. peçeteyi birkaç kat artırdım diğer gün bir kat daha derken 10 cm falan oldu.hergün yaptım egzersizimi. birkaç gün önce denemeye karar verdik ama başaramadık o gün. dün yine egzersiz yaptım eşim yanıma geldi ve ben aparatı hemen çıkarıp ona da kayganlaştırıcı sürüp eşim altta bir pozisyonda denedik. oldumu olmadı mı derken tamamen girdiğini gördük. eşim dile benden ne dilersen deyip durdu sürekli :) içim acıdı biraz ama umarım yavaş yavaş biter acısı. yeni arkadaşlar hemen başlayın nolur egzersizlere. ben geç kaldım başlamakta ama kısa sürede yendim.
amin canım ,çok teşekkür ederim . kimler yendi şu 10 gün içinde acaba?
canım benim sakın vazgeçme bende bu akşam başlayacağım egzersizlere inş... kısa zamanda bu sorunun üstesinden geldikten sonra sende hamile kalırsın Allah ın izniylee ....Bende çok özeniyorum aa bu da yapmış bununda çocuğu var diyeee .. Benden yaşça küçük yengem var o bile yaptı ve bebeği olduu :))) Bana da sen ne zaman yapacaksın diyrlarr ooffff offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?