- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.441
slm arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce üye olmuştum buraya okudum yazılanları belki hatırlarsınız beni ,egzersizlere başlayamıyorum sizlerin yazdıklarınızı okuyorum çok imreniyorum ama olmuyo ben yapamıyorum bacaklarımı açamıyorum oraya bakamıyorum içim kaçıyor , midem bulanıyor , artık ağlamak istemiyorum ya çook çaresiz kaldım ALLAH AŞKINA YOK MU BİR YOLU
hırs yaptım hemen mum alıp geldim,ama bu mumlar parmaktanda kalın!!!! acaba yanlış ebatta mı aldım.sizinkilerde böylemi?ucu ince ama sonrası aynı kalınlıkta devam ediyor.parmaktan büyük
evet kalın ama görüntüsüne bakma daha sonra onları büyütüpte yapacaksın hadi almışsın işte jelatinleyip vazelin sür market mumu olacak doğum günü mumu değil.vajina girişini de vazelinle başaracaksın zorlanırsan bırakırsın.ıkınınca gördüğün o yer varya oranın girişine doğru tut ve yavaş yavaş itt.iterken aşağı doğru popo yönüne it.Hadi haberini bekliyorum
canım yok başka yolu doktora da gitsen hipnoz yaptıran dahil yine egzersiz yaptırıyor hepimiz aynıydık karar verip başlaman gerekiyor ben de açamıyordum bacaklarımı şimdi bele bile doluyorum, fazla vakit kaybetmeden başla canım zaten önemli olan karar vermek ama kendiliğinden geçmiyor boşa bekleme sadece zamanın boşa gider eline bir ayna al ilk olarak karşısına geç incele dokun o da senin bir parçan unutma, ama bir an önce başla düzenli yaparsan 2 haftaya kalmaz yenersin, ağlamak istemiyorsan tek yolu yenmek, hergün imkanın varsa gel çoğumuz yeni yendik inan insan birbirini çok etkiliyor, ne zaman nasıl yardım istersen burda mutlaka birileri var.
buradaki kişilerin birbirini etkilediğine çok inanıyorum okuyorum cesaret geliyor fakat yapamıyorum hemen ağlamaya başlıyorum bide parmak olayı çok itici geliyor başka yol yok görüyorum ilk olarak ne öneriyorsunuz nasıl başlıyım parmak ve kulak çubuğu dışında onları yapamıyorum bide mum okudum şimdi o hangi boyda olacak yapan varsa
kızlarrrr ınanamıyorum sanıyorum ben hamıleyımmmm vajıyı hazıranın 28 ınde aşmıştım sızlerın destegıyleee...umarım herkes aşar ve hamıle kalır muthıs bır duygu..ıkı senedır beklıorum sonunda oldu sanırım test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı o yuzden sanırım dıyorum pzt net kan tahlılı sonucunu beklıorum..dualarınızı eksık etmeyın...
selamlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr
esobalam gibi ben de parmak egzersizi yaptıgım ikinci gün ilişkiye girebildim
ve şu an 14 haftalık hamileyim
bu forumun eski takipçilerindenim
hamilelikle ilgili topiklerde takıldığım için bu forumu ihmal ettim
nazlı_85 özüm34 ve venüsten sizleri çok merak ediyorum hamilelik nasıl gidiyor?
yenen tüm arkadaşları tebrik ediyorum
uğraşan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun
evet dediğin benim de çok dikkatimi çekti,daha önceleri de bikaç arkadaş da böyle yapmıştı,şu doktora gittim yendim şöyle iyi böyle iyi,ama detayını anlatır mısın,neler yaptırıyo doktor diye sorulduğunda cevap yoktu,valla ben de anlam veremedim,dediğin gibi doktorlar öyle diyo olabilirler,ama kızlar anlatsalar çok güzel olur,çünkü bizim eksik bildiğimiz şeyler mutlaka vardır,keşke anlatsalar da diğer arkadaşlara da faydalaraı olsa,neyse bekleyelim bakalım belki anlatırlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?