Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yok başka yolu doktora da gitsen hipnoz yaptıran dahil yine egzersiz yaptırıyor hepimiz aynıydık karar verip başlaman gerekiyor ben de açamıyordum bacaklarımı şimdi bele bile doluyorum, fazla vakit kaybetmeden başla canım zaten önemli olan karar vermek ama kendiliğinden geçmiyor boşa bekleme sadece zamanın boşa gider eline bir ayna al ilk olarak karşısına geç incele dokun o da senin bir parçan unutma, ama bir an önce başla düzenli yaparsan 2 haftaya kalmaz yenersin, ağlamak istemiyorsan tek yolu yenmek, hergün imkanın varsa gel çoğumuz yeni yendik inan insan birbirini çok etkiliyor, ne zaman nasıl yardım istersen burda mutlaka birileri var.

hırs yaptım hemen mum alıp geldim,ama bu mumlar parmaktanda kalın!!!! acaba yanlış ebatta mı aldım.sizinkilerde böylemi?ucu ince ama sonrası aynı kalınlıkta devam ediyor.parmaktan büyük

evet kalın ama görüntüsüne bakma daha sonra onları büyütüpte yapacaksın hadi almışsın işte jelatinleyip vazelin sür market mumu olacak doğum günü mumu değil.vajina girişini de vazelinle başaracaksın zorlanırsan bırakırsın.ıkınınca gördüğün o yer varya oranın girişine doğru tut ve yavaş yavaş itt.iterken aşağı doğru popo yönüne it.Hadi haberini bekliyorum

evet bakkal mumu klasik bayaz mum.akşam mutlaka deneyeceğim.yarın sonuçları yazarım.inşallah becerebilirim.inşallah bedenim beni yarı yolda bırakmaz,içine alır

buradaki kişilerin birbirini etkilediğine çok inanıyorum okuyorum cesaret geliyor fakat yapamıyorum hemen ağlamaya başlıyorum bide parmak olayı çok itici geliyor başka yol yok görüyorum ilk olarak ne öneriyorsunuz nasıl başlıyım parmak ve kulak çubuğu dışında onları yapamıyorum bide mum okudum şimdi o hangi boyda olacak yapan varsa

bak canım kulak çubuğu ve parmak bana itici geldi ama bak lütfen beyaz mumdan al ve onu dene inanamıcaksın cup diye kayıp gidecek.streçle vazelinle vajinanın girişini de vazelinle ve yavaş yavaş it önce dik gibi ama sonra popo yönüne aşağıyo doğru lütfen yapın yapabilirsiniz,dikkatinizi başka yöne verin tv seyrederek yaptım ben inanamadım saatlerce ağladım bumuymuş diyee.Lütfen ben gibi 5 ylınızı heba ederek yapmayın 1 kere deneyin zorlanırsanız bırakın acı yok ağrı yok sadece hafif basınç var o basınçta ağrı yapmıyo.Zaten mum yolunu bulup gidiyooo.

canım umarım hamilesindir...bize haber verirsen sevinirim

selammmmm bebişimmmm....süperrrrr geçiyor diyemeyeceğim hamilelik için ama Allaha şükür diyorum bebişimin sağlığı yerinde olsun tek dileğim...allah hepimize sağlıklı gebelikler kolay doğumlar nasip etsin....

bebişim sayfalar çok hızlı ilerliyor bazen gözden kaçıyor...bende dr dan yardım alanlardanım...eski sayfalarda soran tüm arkadaşlara detaylarıyla anlattım yinede soran arkadaşlara mümkün olduğunca yardımcı olmak isterim dr konusunda...ama şunuda belirtmeden geçemeyeceğim dr bulmada önce bu sayfayı bulmuş olsaydım dr gitmezdim yalnız şöyle bi durumda var aylarca sayfaları okuyan ama cesaretini toplayıp egzersiz yapamayan arkadaşlar hiç beklemeden bi uzmandan yardım alsınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…