- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.461
bak canım kulak çubuğu ve parmak bana itici geldi ama bak lütfen beyaz mumdan al ve onu dene inanamıcaksın cup diye kayıp gidecek.streçle vazelinle vajinanın girişini de vazelinle ve yavaş yavaş it önce dik gibi ama sonra popo yönüne aşağıyo doğru lütfen yapın yapabilirsiniz,dikkatinizi başka yöne verin tv seyrederek yaptım ben inanamadım saatlerce ağladım bumuymuş diyee.Lütfen ben gibi 5 ylınızı heba ederek yapmayın 1 kere deneyin zorlanırsanız bırakın acı yok ağrı yok sadece hafif basınç var o basınçta ağrı yapmıyo.Zaten mum yolunu bulup gidiyooo.
pazar gününden beri bizde tık yok eşimdeki sorun devam edıyor reglım bıttı sadece 1 kere beraber olduk çok sınırlı şu sıralar çok kafasına takıyor yuzeysel bırlıktelık yasarken hıc boyle sorunla karsılasmadık dun gece yıne olmadı rollerı degıstırdık resmen:) bu sabah kalktı ve doktora gıtmek ıstedıgını soyledi bu da beni çok mutlu etti ama psıkıyatrı yemı yoksa urolojıye mı gıtmemiz gerekıyor...bılgısı olan varmıdır kuzularım...
Ayyyy çok teşekkür ederm tatlım ya, yaşasın sonunda ben de parladım:)))))
Nilaycım, eşin psikiyatriye, hatta mümkünse, cinsel işlev bozukluğu ile ilgilenen bir psikiyatriste gitsin, zaten psikiyatristler üroloğa gitmes igerekirse gereken yönlendirmeyi yapıyorlar canım:)
buradaki kişilerin birbirini etkilediğine çok inanıyorum okuyorum cesaret geliyor fakat yapamıyorum hemen ağlamaya başlıyorum bide parmak olayı çok itici geliyor başka yol yok görüyorum ilk olarak ne öneriyorsunuz nasıl başlıyım parmak ve kulak çubuğu dışında onları yapamıyorum bide mum okudum şimdi o hangi boyda olacak yapan varsa
zeynepcim, eğer iki parmağın tamamını alabilyorsan sana 3 parmak tavsiye ediyorum, 3 parmak denemeye çalış, 3 parmak yapabilirsen hemen p...s denemesine geçebilirsin. Egzersizlerini yaparken, emla, anestol vb birşey kullanıyormusun bilmiyorum ama ben bunlar yerine femolub öneriyorum canım. Ne kadar kaygan olursa o kadar iyi olur. 3 parmagı yapabildiğinde tamamen, p...s denemes iyapacagında yarım saat faaln egzersiz yap, istersen briaz da uyuştur girişi, ve p..s dene hemen. İnşalalh sen de başaracaksın, 2 parmak gayet iy ibir başarı çünkü:))
bunuda denicem inşallah becerebilirim ama eğer yapamassam kahrolucam
yardımın için teşk ederim, denicem inş olur, tekrar görüşürüzcanım bir an önce başla önce dediğim gibi bir ayna al eline karşısında ıkın açıldığını göreceksin ama önce sakinleşmen lazım, mum şu beyaz klasik mumlar var ya onlarla başlayabilirsin üzerine pecete sar sonra streçle sonra varsa condom tak jel sür bir dene bakalım parmak çoğumuza itici geliyordu ama sonunda hepimiz yapabildik şöyle düşün senin parmağın senin vajinan merak etme parmakla zarar vermiyorsun.
bende şimdiye kadar doğru düzgün bişey yapamadım.mum aldım az önce.aynı aşamadayız seninle.gel birbirimize destek olalım.bu akşam deneyelim.bakalım nasıl olacak.hassascan hepimizi gaza getiriyor,deneyelim yarın birbirimizle paylaşalım.sen ne kadarlık evlisin
canım ultrason jeli aldık onla yapıyorum.emla almıştım oda fena yaktı kullanmadım ama ben eşli egzersiz yapamıyorum.sen yaptınmı?
evet bakkal mumu klasik bayaz mum.akşam mutlaka deneyeceğim.yarın sonuçları yazarım.inşallah becerebilirim.inşallah bedenim beni yarı yolda bırakmaz,içine alır
seni burda gördüğüme çok sevindim beni hatırladın mı burda bana ilk sen yazmıştın ama ben parmak ve kulak çubuğu ile denedim olmadı yapamadım şimdi başka bir arkadaş mum dedi bide onu denicem
canım ultrason jeli aldık onla yapıyorum.emla almıştım oda fena yaktı kullanmadım ama ben eşli egzersiz yapamıyorum.sen yaptınmı?
birbirimize destek olursak çok sevinirim canım belki gaza geliriz :)) ben 6 aylık evliyim sen ?
Hoşgeldin karabiberim:)) Nasılın canım iyimisin? Yazdıklarını gördüm hayatım, nursenacım da cevap yazmış sana, sağolsun.
Hayatım öncelikle şunu kabul etmelisin ki, vajina senin bir organın, iğrenç, tiksinç, gibi bir durum yok olmamalı da, öncelikle buun kabullenmelisin. Malesef toplumsal olarak biz kadınlar çocukluktan itibaren cinsellikten uzak tutulabilmek için hep bu şekilde yönlendirildik, cinsellikle ilgili hereşiy iğrenç, ayıp, olduğu şekillerde yetiştirildik, öyle olmasa bile kulaktam dolma laflarla hep böyle düşündük. Ama öyle değil hayatım:))
1. adım olarak vajinannın ve cinsel organlarının vücudunun bir parçası olduğunu kabul etmelisin. Nursenacığımın dediği gibi, otur eline bir ayna al, vajinanı incele, bakmaktan sakın utanma iğrenme. Yasla sırtını bir yere yarı oturur-yatar pozisyonda yap bunu. Parmağınla dokunmaya çalış. Hatta dokunrken bir miktar bebeyağı ya da varsa elinde kayganlaşıtırıcı sür ki dokunşların korkutmasın seni. Şunu sakın unutma ki sanıldığının aksine "ORADA HİÇ ACI YOK" hayatım. Ahhh ah giden günlerime yanarım:)))))
2. adımda; girişi incelerken ıkınabildiğin kadar ıkın, girişte bir delik açıldığını göreceksin. İlk etapta sana kulak çöpü öneriyorum ben serçe parmaktan daha ince oldugu için 1 adet kualk çubuğunun ortasını uçlarındaki pamuklarla aynı kalınlıkta olacak şekilde pamukla sar ve streçle. Streçlerken mümkün olduğu kadar pürüz bırakma. kayganlaştırıcı üsr bolca hem vajina girişine hem çubuğa ve gördüğün o delikten içeri doğru ittir, sakın korkma lütfen bunu yaprken, gerçekten hiç acımıyor, sadece sen eğer kasarsan acıyormuş gibi hissedebilrisin. Öyle düşündüğün anda derin nefes al ver acımayacağını telkin et kendine:))
Canım, vajina hem enine hem boyuna uzayabilen genişleyebilen bir yer 3-6 kg bebek doguyor ordan ve emin ol hepimiz için geçerli bu kurallar:))
Sen şimdi bu deidklerimizi yap. Nursena, pati ben belinay genellikle buradayız. Takıldığın birşey olursa hemen yaz, kim varsa hemen cevap veririz sana. Hadi bakalım balım, sen bunu başaracaksın:))
ben 40 günlük evliyimbir an önce yenelim şu illetide evliliğimize hayat gelsin.40 günde ömrümden ömür gitti bile ((bitsin bu işgence.buakşamdan itibaren hergün çalışalım.bahanesiz ama.hiç vaktimiz olmasa bile 10 dakika en azından yapalım.sabırla olacak anlaşılan.ben bu kadar uzun süreceğini sanmıyordum.ama çabalasak kısa sürede başaracağımıza inanıyorum.
ben 40 günlük evliyimbir an önce yenelim şu illetide evliliğimize hayat gelsin.40 günde ömrümden ömür gitti bile ((bitsin bu işgence.buakşamdan itibaren hergün çalışalım.bahanesiz ama.hiç vaktimiz olmasa bile 10 dakika en azından yapalım.sabırla olacak anlaşılan.ben bu kadar uzun süreceğini sanmıyordum.ama çabalasak kısa sürede başaracağımıza inanıyorum.
bende şimdiye kadar doğru düzgün bişey yapamadım.mum aldım az önce.aynı aşamadayız seninle.gel birbirimize destek olalım.bu akşam deneyelim.bakalım nasıl olacak.hassascan hepimizi gaza getiriyor,deneyelim yarın birbirimizle paylaşalım.sen ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?