Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar daha yeniymiş evliliğiniz ne olur erteleyip de en güzel zamanlarınızı boşa harcamayın zaten tam karar verince sorunun yarısını çözmüş oluyorsunuz.

ah güzelim karar verdim aslında. bana sorsan kafamda da bitirdim ama bir türlü girmiyor.jinekolaja gittim,herşeyin yolunda olduğunu söyledi hatta bolca moral verdi.sonra kendimi de rahatlattım.ama içeriye giriş mümkün değil anlamadım gitti.egzersiz yapmadan başaramayacağım demek ki

kızlar merhebeler mukix imden bi kitap ismi için yardımcı olmasını istemiştim önce ona sonra yardımcı olan arkadaşlarıma çok çok teşekkürler öpüyorum seni tatlım mukix im bitanem inşaallah hayırlı haberlerimi göreceksiniz...

gördüm şaşırdım yazdım ama sen de görmeden çıktın canım, inşallah canım en kısa zamanda yenersin.

biri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?

Bebişim üşütmüşte olabilirsin...gebelikte hemen mide bulantısı başlamıyor bebişim... sen yine her ihtimale karşı ilaç falan kullanma dikkatli ol...

biri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?

Canım fortel diye bir erken gebelik test ivarmış onunla kontro ledebilrisin ama bunların hepsi bende de olmuştu geçen ay:))

Canım fortel diye bir erken gebelik test ivarmış onunla kontro ledebilrisin ama bunların hepsi bende de olmuştu geçen ay:))

canım benim heryerim ağrır başım ağrımaz mide bulantısını da daha önce hiç çekmedim belki psikolojiktir diyecem ama ovulasyon dönemimden beri oluyor ara ara sonuçta ilişki yeni birşey vücudum için tepki ne mi veriyor acaba? neyse zaten az kaldı bekleyip görecem testi sordum bir kaç eczaneye yok zaten şu bir hafta geçsin gidecem doktora bu yaşa geldim daha muayene olmadım korkmaktan çok, utanıyorum aslında.

Bebişim üşütmüşte olabilirsin...gebelikte hemen mide bulantısı başlamıyor bebişim... sen yine her ihtimale karşı ilaç falan kullanma dikkatli ol...

sağol canım yok üşütmedim de psikolojik galiba, ne olur ne olmaz diye folik asitten başka birşey kullanmıyorum.

canım nasıl gidiyor alıştın mı biraz?

Ya Nursena06 Bende bi tuhaflık var.. Moralimm Bozuk yanii .. Ya bi OLuyoo bi OLmuyoo Anlamadm ben Bu işii.. Bi gün deniyoruz zorlanıyoruz ama başarıyoruz başka bi gün olmadan yataktan kalkıyorumm.. Neden bole OLdu ? sanki alay ediyo benLe Vajii = // AnlayacaĞınn MoraL Sıfr Bende

herkes dağıldı sanki bir anda.egzersize gittiler herhalde:)iş yerinde olmasam yapardım bende.

evet canım aynen öyle denedim ama yapamadım ama parmak ve kulak pamuğundan ziyade mum daha iyi geldi sanırım ama belli bir noktadan sonra itemiyorum sanki takılıyo bende itmeye korkuyorum
bu konuda yardım edecek varmıııııı itemiyorum acaba yanlışmı yapıyorum

yanlis hatirlamiyorsam mukix arkadas sormustu. cem kece.nin bir kacinma ve erteleme hastaligi olan vajinismusun üstesinden gelmek,isimli 1.kitabi var: 3.baski kirmizi beyaz kapakli,üstünde kelebek kadin resmi var. 1.ci sayfayla beraber önlü arkali 352.sayfa. ben kendim bu kitabi okudum. ama bu kitabi okudugumda ben kendimi asmistim zaten yani senelerdir parmak egzersis yapiyordum zaten bu kitapi aldigimda hem doktora gidiyordum ve dilatör yani aparat egzersisi yapiyordum. yani bu kitabi aldigimda ben zaten cogu seyi biliyordum. ama bu kitap beni cok hirslandirdi cesaret verdi. beni tanimayanlar icin biraz kendimden bahsedip nasil basardigimi anlatayim. önceki takma ismim yaslandim.ben 10senelik evliyim, evliligimin gectigimiz mart 10.yil+2 ayinda basardim. simdi cogunuzun korkuya kapilip hayret saskinlik gecirdiginizi görür gibiyim. ama korkmayin bizim evliligimizde vajinin bu kadar sürmesinin baska sebebleri, nedenleri, altinda baska seyler yatiyor. söyle özetliyeyim. gecmiste birbirimizin istedigi gibi olmadigimiz icin hep birbirimize inat zit: ben ondan bekledigim gerek ilgi, ve bu vaji icin beni 1.doktora götürmeyisi beni ondan uzaklastirdi. sonra cok zor kötü günler yasadik ayri kaldik, bosanma esigine geldik, direkten döndük. tekrar barisitigimizda zaten ben hazir gibiydim. benim sahsi görüsüm bu kitab egzersisde zorlananlara 1.2.3 yerde takili kalanlara hep ayni yerde nasil olucak ya, nasil yapicam ya, olmuyor ya. diyenlere ve cinsellik ve vajina daha neler neler hakkinda bilgi sahibi olucaksiniz, cok seyler ögreniceksiniz. bence bu kitap sizi cesaretlendirecek, ama unutmayin bunu basaracak olan tek kisi sizsiniz.

Neden olacak çok yüklenip hasta ediyonuz adamları
kesınlıkle katılıyorum :)

canım burda bırbırıne destek olucak arkadaslar olmasının guvenıyle cogumuz ben dahıl yendık
sakın pes etme ayna karsısına gec ıyıce delıgı gor popoya dogru olcak sekılde deneme yap
bunu yenıcek sensın cozum sende ne olursa olsun denemeye devma et egsersızı

inşallah tez vakıt hamıle kalırsın canım

doktora gıtmeyı kendı teklıf etmesıne cok sevındım urolojıye gıtmesı daha ıyı bır sorun yoksa psıkolojıkse anlar doktor ..

mıde bulantıları el ayak tıtremesı bunları bend e yasadım canım ama 5 yılın sıkıntısı acısı
pes ettırmedı bana sende pes etme care sende bak bızler yendık hıcbırımız canımız acıdı dedıkmı
yada p. gırerken fecı zorladı dedıkmı herkes cok kolaymıs dıyor bunu ıyıce beynıne kazı canım
ve neolursa olsun devam et pes etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…