- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #74.481
kızlar daha yeniymiş evliliğiniz ne olur erteleyip de en güzel zamanlarınızı boşa harcamayın zaten tam karar verince sorunun yarısını çözmüş oluyorsunuz.
kızlar merhebeler mukix imden bi kitap ismi için yardımcı olmasını istemiştim önce ona sonra yardımcı olan arkadaşlarıma çok çok teşekkürler öpüyorum seni tatlım mukix im bitanem inşaallah hayırlı haberlerimi göreceksiniz...
biri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?
biri bana cevap yazsın daha adetime 2 gün var mide bulantısından baş ağrısından ölecem acaba hamile miyim adet geçmeden belli olmuyor mu, eğer öyleyse de ben bu bulantıya nasıl katlanacağım?
Canım fortel diye bir erken gebelik test ivarmış onunla kontro ledebilrisin ama bunların hepsi bende de olmuştu geçen ay:))
Bebişim üşütmüşte olabilirsin...gebelikte hemen mide bulantısı başlamıyor bebişim... sen yine her ihtimale karşı ilaç falan kullanma dikkatli ol...
canım nasıl gidiyor alıştın mı biraz?
herkes dağıldı sanki bir anda.egzersize gittiler herhalde:)iş yerinde olmasam yapardım bende.
kesınlıkle katılıyorum :)Neden olacak çok yüklenip hasta ediyonuz adamları
canım burda bırbırıne destek olucak arkadaslar olmasının guvenıyle cogumuz ben dahıl yendıkgünaydın,uzun zamandır yazmıyordum ama hep buralardayım hep okuyorum.kızlar akşam çok umutluydum deneme yapmak istedim olmadı.yani ben bi yerde hata yapıyorum galiba ama nerde?sadece serçe parmağımı sokabiliyorum,geçen haftada jinekoloğa gittim.çok moral verdi,gayet yumuşak vaji dedi.sende rahat görnüyorsun kasma olur zaten dedi.ama ben artık kasmıyorum zaten.o titremeler,itmeler kaçmalar yok.ama yinede girmiyor.anlayamadım.sizlerinde mi böyle olmuştu.yani oraya herşey rahatlıkla girebilecek durumda bende çok istekliyim ama daha arpa boyu yol alamadım.ucu bile girmiyor. hayatımda kendimi hiç bukadar çaresiz hissetmemiştim. iyi ki siz varsınız içimi döküyorum en azından.ne olur banada yardım edin,yoksa ya kendime zarar vereceğim ya da aklımı oynatacağım((
inşallah tez vakıt hamıle kalırsın canımSevgili dostlarım,
Bildiğiniz üzer 4 aylık evli olup, vajinismusu yeneli 1 ay oldu. Bbek konusunda kararsızdım, en azından Ocak ayını bekleyeyim diyordum ama karar verdim artık, bebek çalışmalarına başlamayı düşünoyurm. İlk olarak da yarın kontrole gideceğim. İnşalalh hamile kalabilmem için herşey yolundadır:)) Bunu ilk sizlerle paylaşmak istedim.:))
pazar gününden beri bizde tık yok eşimdeki sorun devam edıyor reglım bıttı sadece 1 kere beraber olduk çok sınırlı şu sıralar çok kafasına takıyor yuzeysel bırlıktelık yasarken hıc boyle sorunla karsılasmadık dun gece yıne olmadı rollerı degıstırdık resmen:) bu sabah kalktı ve doktora gıtmek ıstedıgını soyledi bu da beni çok mutlu etti ama psıkıyatrı yemı yoksa urolojıye mı gıtmemiz gerekıyor...bılgısı olan varmıdır kuzularım...
slm arkadaşlar ben yaklaşık 2 hafta önce üye olmuştum buraya okudum yazılanları belki hatırlarsınız beni ,egzersizlere başlayamıyorum sizlerin yazdıklarınızı okuyorum çok imreniyorum ama olmuyo ben yapamıyorum bacaklarımı açamıyorum oraya bakamıyorum içim kaçıyor , midem bulanıyor , artık ağlamak istemiyorum ya çook çaresiz kaldım ALLAH AŞKINA YOK MU BİR YOLU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?