- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.141
pamukçummm koçun benimmm
hazırmıyızzz birinci olmayaaaa[/QU
hazırızzzzzzzzzzzz
cnm özelden msj attm sana..
canım kusura bakma şimdi okudum arada mutfağa geçip yemek yapıyorum :)))
öncelikle ben şimdiye kadar birkez deniyebildim ondada beyaz mum ve 8 tane kulak çubuğu denemesi yaptım ikisinide 2 cm kadar alabildim gerisinde öğürerek şiddetli bir mide bulantısıyla bıraktım birdahada cesaret edemedim yaklaşık 4 gün geçti üzerinden cesaret toplamaya çalışıyorum
cnm bu sabah tı randeumuz once kadın doguma gıdıcez hem benım kontrolum ıcın hemde esımın mevzusu ıcın ama esımın sabah acıl ıse gıtmesı gerektı yarın sabaha aldım randevuyu bakalım yarın gıdıcem inşallah..
minelçetin merhaba şimdi ben sorularımı sana sorucam anladığım kadarıylaa öncelikle sen yeneli ne kadar oldu?beni belki biliyorsundur 4-5 hafta önce yarısına kadar oldu kızlıkta gitti ağrım olmadı,ondan sonra her denmemizde belli bir yere kadar gidiyor ve ilerlemiyor ayrıca ben kayganlaştırıcı kullanmıyorum rahim ağzımda yara var küçük onun için fazla kullanmamam gerekiyormuş egzersizde çok kullanmıştım zaten ondan olmuştur demişti doktor...ben üstteyken deniyoruz..
pamukçummm koçun benimmm
hazırmıyızzz birinci olmayaaaa[/QU
hazırızzzzzzzzzzzz
istemek başarmanın yarısı zaten sen yarısını almışsın. işimiz çok kolay hadi bismillah
inşallah canım bir problem çıkmaz geçer hepsi.
cnm hepsını beraber atlatıcaz:))ögurmelernde gececek ne zmn baslayalım egzersıze bence hemen:) ne dersin??:)))
tamam bu akşam başlıyalım ,tekrar denemek istiyorum lakin korkuyorum...ben biraz zorum benden bıkmassın inşallah :)))) bu arada sen nekadardır burdasın canım ne zaman yendin ??
kızlar böyle bi sorunum olmadığı halde arada gelip bakıyorum sizlere:)) mutlu olduğunuzu görmek benide mutlu ediyor.ne kadar değişik hastalıklar var umarım hepiniz kurtulursunuz bu dertten...
Kızlar sonunda oldu ama yıne tam değil yarısına kadar oldu ama bu bile beni ve eşimi çok mutlu ettı gercekten zmnla hepsi girer dimi durum normale döner dimi arkadaşlar o anda kendımı oraya kılıtlemeyıp rahat bıraksam tereyağından kıl çeker gibi olcak ta iş ama bu gece bunuda başarıcam
canlar sahip çıktığımız taze gelin adaylarını daha iyi tanıyabilmek için geçmiş yazılarını okuyalım derim.
sana bır tane daha versek nasıl olur hamılesın dıye kıyamıyoruz zorlanmazsan bırını daha alsanyav benim öğrenciler akşam yok yardm zaten pek uğramıyor aybice mesai saatlerinde online, yani arada jokerlik de yapıyım ya.
huhu selam gardaşlar nasılsınız şöle bi okudum koçluk ha süpermiş bende yeni yenmiş biri olarak koçluk olurmu bilmem ama yardımcı olabilirim gerçi şu gitgellerde sorun var ama elimden geldiğince yardımcı olurum 5 senem gitti be koskoca 5 yıl ama burdan ayrılmayın burda başaracağınıza inanıyorum gerçkten dün hepsi girnce bumu yani eee falan oldum hepsi içerdee yani bunumu bekledim dedimm ilaç alayımmmı diyenler olmuş pasiflora belki rahatlatır ama düşük ağrı kesicide alabilirsiniz sonuçta drlarda veriyor kas geveşetici falan ama herzaman almayın tabi bide p..s denemeden kesinlikle egzersiz yapın p..s boyunda ve bekleyin üzik dinlein nebileim vss işte sonra bol jel ve deneme ben baktım aynı boyda dedim neyin kavgasını yapıosun o oluoyrsa mantıksızmısın kızım dedim buda olcak sonra baştan arkam dönük yaptım o en kolayı oldu sonra oturarak sonra eşim üstte hepsi oldu tabi git gellerde kastım ama oda bitecek bukadar olmuş peşini bırakırmıyımmm beee:)
Kızlar sonunda oldu ama yıne tam değil yarısına kadar oldu ama bu bile beni ve eşimi çok mutlu ettı gercekten zmnla hepsi girer dimi durum normale döner dimi arkadaşlar o anda kendımı oraya kılıtlemeyıp rahat bıraksam tereyağından kıl çeker gibi olcak ta iş ama bu gece bunuda başarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?