Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

minelçetin merhaba şimdi ben sorularımı sana sorucam anladığım kadarıylaa öncelikle sen yeneli ne kadar oldu?beni belki biliyorsundur 4-5 hafta önce yarısına kadar oldu kızlıkta gitti ağrım olmadı,ondan sonra her denmemizde belli bir yere kadar gidiyor ve ilerlemiyor ayrıca ben kayganlaştırıcı kullanmıyorum rahim ağzımda yara var küçük onun için fazla kullanmamam gerekiyormuş egzersizde çok kullanmıştım zaten ondan olmuştur demişti doktor...ben üstteyken deniyoruz..

canlar sahip çıktığımız taze gelin adaylarını daha iyi tanıyabilmek için geçmiş yazılarını okuyalım derim.

cnm özelden msj attm sana..

canım kusura bakma şimdi okudum arada mutfağa geçip yemek yapıyorum :)))
öncelikle ben şimdiye kadar birkez deniyebildim ondada beyaz mum ve 8 tane kulak çubuğu denemesi yaptım ikisinide 2 cm kadar alabildim gerisinde öğürerek şiddetli bir mide bulantısıyla bıraktım birdahada cesaret edemedim yaklaşık 4 gün geçti üzerinden cesaret toplamaya çalışıyorum

cnm hepsını beraber atlatıcaz:))ögurmelernde gececek ne zmn baslayalım egzersıze bence hemen:) ne dersin??:)))

inşallah canım bir problem çıkmaz geçer hepsi.

canım özelden yazdım cevap bekliyorum

yav benim öğrenciler akşam yok yardm zaten pek uğramıyor aybice mesai saatlerinde online, yani arada jokerlik de yapıyım ya.

alttaki kızlar, o kadar eğlenceli konular varken kafanızı bu hastalıkla bulandırmayın, sonra şartlanabilirsiniz.

huhu selam gardaşlar nasılsınız şöle bi okudum koçluk ha süpermiş bende yeni yenmiş biri olarak koçluk olurmu bilmem ama yardımcı olabilirim gerçi şu gitgellerde sorun var ama elimden geldiğince yardımcı olurum 5 senem gitti be koskoca 5 yıl ama burdan ayrılmayın burda başaracağınıza inanıyorum gerçkten dün hepsi girnce bumu yani eee falan oldum hepsi içerdee yani bunumu bekledim dedimm ilaç alayımmmı diyenler olmuş pasiflora belki rahatlatır ama düşük ağrı kesicide alabilirsiniz sonuçta drlarda veriyor kas geveşetici falan ama herzaman almayın tabi bide p..s denemeden kesinlikle egzersiz yapın p..s boyunda ve bekleyin üzik dinlein nebileim vss işte sonra bol jel ve deneme ben baktım aynı boyda dedim neyin kavgasını yapıosun o oluoyrsa mantıksızmısın kızım dedim buda olcak sonra baştan arkam dönük yaptım o en kolayı oldu sonra oturarak sonra eşim üstte hepsi oldu tabi git gellerde kastım ama oda bitecek bukadar olmuş peşini bırakırmıyımmm beee:)

tamam bu akşam başlıyalım ,tekrar denemek istiyorum lakin korkuyorum...ben biraz zorum benden bıkmassın inşallah :)))) bu arada sen nekadardır burdasın canım ne zaman yendin ??

tmm tatlım anlastık:))cnm gercekten korkacak hıcbırsey yokmus ben dıyrdum ben yaparsam herkez yapar ben 09.09.da geldım buraya 08.10. da yendım cnm burada ogrendıklerımle yendım basarıcaksın guven bana...

cnm once aynayla vajıyı ıncele gec tv karsısına oyle kafan dagılıyor vajıye odaklanmamıs olursun ben bır ayagımı orta sehpaya bır ayagımı kanepeye dogru acıyordum nefes al ver vajıyı tanı daha sonra kulak cubugunu jelatıne sar ve jel sur cnm jelsın deneme derım...ve yavas yavas tv izleye izleye once degdır hemen sokmaya calısma alıstır oraya goruceksın cok cabuk alıcaksın onada bira zamana ve sabıra ıhtıyacımız var

baska sormak ıstedıgın bırsey olursa mutlaka sor cnm

kızlar böyle bi sorunum olmadığı halde arada gelip bakıyorum sizlere:)) mutlu olduğunuzu görmek benide mutlu ediyor.ne kadar değişik hastalıklar var umarım hepiniz kurtulursunuz bu dertten...

guzel mesajın ıcın cok tesekkurler rabbım dusmanımıza bıle vermesın ..

canım genellıkle ılk seferde hep yarım oluyor sakın pes etme bendede oyle olmustu
nasıl oldugunu ogrendın ve emın ol 2. denemen cok daha ıyı olcak ve İnşaAllah basarıcaksın :)

canlar sahip çıktığımız taze gelin adaylarını daha iyi tanıyabilmek için geçmiş yazılarını okuyalım derim.

katılıyorum ama msnde yada ozelden kendılerını bırkez daha ıfade etmelerıde ıyı olur

yav benim öğrenciler akşam yok yardm zaten pek uğramıyor aybice mesai saatlerinde online, yani arada jokerlik de yapıyım ya.
sana bır tane daha versek nasıl olur hamılesın dıye kıyamıyoruz zorlanmazsan bırını daha alsan
senle mınlecetın bu topıgın ustadları :)

buseumut ve akuamarin KOÇUNUZ pati

evet öğrencılerım nerdesınız bakem :) bana özelden msn adresınızı verın sorun olmazsa yada özelden
kendınızı deneyımlerınızı anlatın bıraz hangı saatler daha musaıtsınız ?

nilaycım ben sana özelden dönemiyorum 100 tane msj sınırı varmış ,burdan yazacağım ben yaklaşık 6.5 aylık evliyim , evliliğim 3 ayında dr gittim fakat hiç aşağıdan muayene etmedi ve seansa başladı ben 2 seans devam ettikten sonra devam etmedim, parmak egzersizi bana çok itici geldi açıkcası 2 seansata da boşuna para aldı benden bildiğim şeyleri tekrarlayıp durdu ve saçma sapan şeylerden ek para aldı vs.. soğudum yani bende gitmedim sevemedim doktoru, bu konularda zaten öncesindende baya bilgim vardı ben sağlık sektöründe çalıştım kendim halletmeye gayret gösterdim ama olmadı, insanın kendisinde yaşaması başkaymış sonra burayı takip ediyordum üye oldum ama yazdığım gibi 2 cm den sonraki duvara tosladım ve bıraktım

bu kocluk kesınlıkle işe yarıcak cunku hep aynı seylerı yasıyoruz bızı bızden daha ıyı anlıyan olamaz :)
gelgıtlere alısırız umarım canım zamana bırakalım ama sen bı formul bulursan bızede haber ver:)

cnm aynı senin gibiydim yarsından fazlası oluyordu kalanı olmuyordu neden neden diyordum msları okuduysan aparatlar yaptık p..s boyunda önce onu yap onla dene sonra beklet yavaşça ilerlet inan ilerisinde bişi yok boşluk alan o olmadığı canının yandığı yerde ıkın nefes al ver sonra beklet tekrarla bunları sonra hemen arkasından p..sle dene beynin kavrasın durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…