- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #75.161
bu kocluk kesınlıkle işe yarıcak cunku hep aynı seylerı yasıyoruz bızı bızden daha ıyı anlıyan olamaz :)
gelgıtlere alısırız umarım canım zamana bırakalım ama sen bı formul bulursan bızede haber ver:)
ben de ayın 5inde falan regl olacam ama ben bugün biraz rahatsızdım yarın deneyecez bakalım. bişey soracam ilişki sırasında sanki içim vakumlanıyor gibi oluyor kendimi kasıyor muyum acaba ondan mı? sende de oluyor mu?
paticiğimm ancak onuda aparatla çözrezi sanırım yada pen..se prez..f geçirerek bol jelle falan ben öle düşünüyorum aparatla yaptım ben oluyor gibi zaten aparatla yapılan şeyler p..slede yapılıyor biliyorsun:))önce kendimiz deniyecek alışınca p..sle cicim sende formül bulursan yazz
canım msn açık gözüküyor ama kilitleniyor çözemedim sorun nerdeyse kapatıp açtım ama düzelmedi
Kızlar sonunda oldu ama yıne tam değil yarısına kadar oldu ama bu bile beni ve eşimi çok mutlu ettı gercekten zmnla hepsi girer dimi durum normale döner dimi arkadaşlar o anda kendımı oraya kılıtlemeyıp rahat bıraksam tereyağından kıl çeker gibi olcak ta iş ama bu gece bunuda başarıcam
filenin içine ne koyarsan o şekli alır. pileli etekte açılabilen yapıya sahiptir. vajide onun gibi dar sıkı bir yer değil. oradan iki el genişliğinde bebek omuzu çıkıyor. beyindeki korkuları yenmek adına bunu hiç aklından çıkarma diyor doktor.
anladım, teşekkür ederim... ben egzersiz yapmadan yenmeye çalşıyordum... ama mumla egzersiz yapınca oranın yapısını daha iyi anladım.. dediğin doğru aslında...ama bilmediğmizden bu kadar korktuk zaten..
selam kızlarrr. yeni bir hafta herkese hayırlı olur inşallah...
kim benim koçum olucakkkk :)
minelcim artık kendinden pek bahsetmiyorsun neler yapıyosun nasıl gidiyor?
1.aybike
2.buseumut
3.redbok
4.karabiber34 (koçu albunea)
5.burcum86
6.azerikızı
7.sekeristan
8.akuamarin
9.ocways
10.pamukelma
11. oz_han
ben de varım...
canım dün ilk defa hiç kayganlaştırıcısız oldu. sen hiç kullanmıyordun dimi kayganlaştırıcıyı.
yok kullanmıyorum canım, ama bir zararı da yok kullanmanın galiba.
kızlar sahara84 ve oz-han da var, onları da ekleyelim,.
yokmuş bi zararı senin taktiğinden gidersek belki bizde hamiş oluruz diye onsuz yapayım diyorum. bi de her gün denedin dimi. ama benim eşim her gün istemiyo bi gün ara ver diyo. ovulasyon döneminde her gün yazıyor bi çok yerde.
evet canım hergün denedim, hamile kalmak istiyorsanız üstte denemeyin kızlar,eşlere ne oluyor anlamıyorum başımızın etini yiyorlardı şimdi kaçıyorlar nazlı çıktılar kız, ben eşime şuan zevk almıyorum ama kafamın rahatlaması için hergün yapmam lazım dedim şu ana kadar hayır demedi, benim de galiba ovulasyonda oldu çünkü hiç bulanmayan midem bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?