Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

paticiğimm ancak onuda aparatla çözrezi sanırım yada pen..se prez..f geçirerek bol jelle falan ben öle düşünüyorum aparatla yaptım ben oluyor gibi zaten aparatla yapılan şeyler p..slede yapılıyor biliyorsun:))önce kendimiz deniyecek alışınca p..sle cicim sende formül bulursan yazz

canım msn açık gözüküyor ama kilitleniyor çözemedim sorun nerdeyse kapatıp açtım ama düzelmedi

dün deneyemedik canım bugünde olmaz büyük ihtimalle ama yarın olabilir canım o bende pnsde deil ama mumda yani egzersiz yaparken oluyordu tuhaf bişey ama bikaç denemeden sonra geçer ona çok takılma
:)

ıkıncı secenegı uyguladım canım farketmıyor ne pre.. ne bol jel

ama su aparatla deneme aklıma yattıda aparatı bıdaha gormek ıstemıyorum bır anda sogudum
artık normal olsun ıstıyorum hersey ona alısıp onsuz yapamıcam dıye korkuyorum
sen bır dnee faydasını gorursen bende aparatla denerım bol bol
bak akıl akıldan ustundur neguzel formul buldun :::)

canım msn açık gözüküyor ama kilitleniyor çözemedim sorun nerdeyse kapatıp açtım ama düzelmedi

canım msn kaldır yenıden kur bakalım ne olcak ? bıde pcyı resetle

koçu olmayan kızlar kendınızı belırtın
ve kocluk yapmak ısteyenler sızde
kımseyı arada kacırmayalım

akuamarin busemut nerdesınız bakimmm
sızı beklıyorum hadı bız ılk kurtulalım bırıncılıgı alalım

cnm,tebrik ederim halletmişsin bişeycik kalmamış
o yarıya kadar gelip ilerletememeyi hepimiz yaşadık
ama ben şöyle yaptım,belki sana da faydası dokunur diye yazıyorum
o esnada yani penisin yarısı girdikten sonra kasmıştım kendimi ve haliyle sona kadar gidemedi
o zaman eşimi durdurdum,hiç hareket ettirmedim bi dakkaya yakın süre zarfında
o esnada da ben de nefes alıp verdim,kendimi rahatlatmaya çalıştım ve kasılmam geçti
ve sonuna kadar girdi,canım sen de öyle dene derim ben
çünkü ben faydasını gördüm,umarım sana da faydası olur
güzel haberlerini bekliyorum

slm kızlar,

bu koçluk olayı güzel olmuş,ama sırf msnden değil bu topikten devam edilirse daha faydalı olur
çünkü çoğu kişi başlangıçta sadece okuyo ve cesaret alıyo egzersize başlamaya ,ve egzersize başladığında az çok neyi nasıl yapacağını bilmiş oluyo ve diğer arkadaşlar da birbirinden faydalanmış oluyo
ki ben de öyleydim başlarda sessiz sessiz okudum ,daha sonra yazmaya ve sormaya karar verdim
ama hırslandırmak açısından da çok iyi olmuş
bu arada ben de seve seve yardımcı olurum,gündüzleri çalıştığım için çok giremiyorum,şöyle bi girip çıkıyorum
ama genelde geceleri takılıyorum buraya
boşta arkadaş varsa özellikle -topiğe akşamları giren- yardım almak isteyen ,seve seve elimden geldiğince yardımcı olurum
bu arada da tüm egzersizcilere kolay gelsin,dualarım sizlerle...

anladım, teşekkür ederim... ben egzersiz yapmadan yenmeye çalşıyordum... ama mumla egzersiz yapınca oranın yapısını daha iyi anladım.. dediğin doğru aslında...ama bilmediğmizden bu kadar korktuk zaten..

anladım, teşekkür ederim... ben egzersiz yapmadan yenmeye çalşıyordum... ama mumla egzersiz yapınca oranın yapısını daha iyi anladım.. dediğin doğru aslında...ama bilmediğmizden bu kadar korktuk zaten..

evet canım bilmediğimizden,bu konuda cahil kaldığımızdan bu korkuları yaşadık hepimiz
ama egzersizlerle vajinamızı öğreniyoruz ve haliyle korku falan da kalmıyo
biz orayı küçücük zannederken,oranın nasıl genişleyebilen yapıda bişey olduğunu öğreniyoruz
o yüzden egzersiz çok önemli ve tek yol da bu canım.

yok kullanmıyorum canım, ama bir zararı da yok kullanmanın galiba.

yokmuş bi zararı senin taktiğinden gidersek belki bizde hamiş oluruz diye onsuz yapayım diyorum. bi de her gün denedin dimi. ama benim eşim her gün istemiyo bi gün ara ver diyo. ovulasyon döneminde her gün yazıyor bi çok yerde.

evet canım hergün denedim, hamile kalmak istiyorsanız üstte denemeyin kızlar,eşlere ne oluyor anlamıyorum başımızın etini yiyorlardı şimdi kaçıyorlar nazlı çıktılar kız, ben eşime şuan zevk almıyorum ama kafamın rahatlaması için hergün yapmam lazım dedim şu ana kadar hayır demedi, benim de galiba ovulasyonda oldu çünkü hiç bulanmayan midem bulandı.

ben regl olunca aa hamile olmadınmı diyor. hadi deneyelim deyince ay yorgunum uykum var gibi bahaneler. perşembe doktor çağırdı ultrasonla alttan bakıcak. cuma deneme yapmanı isteyebilirim dedi yumurta o gün olgunlaşacak tahminimce dedi. kısmet bakalım. ben artık doktora muayene olmaktanda korkmuyorum. biliyosun meme konusunda koca iğneler batırdılar acılar çektim. böyle giderse hamile olunca normal bile yaparım gibi

kızlar yanlıs bır anlaşılma var
koclar egsersızcılerı alıp msnde konusup burayı bırakıcak dıye bırsey yok
sadece ozel ılgı alcakları ıcın msn yada ozelden once yenıden tanısma v.s bunlar olucak
egsersızcıler kendılerını anlatıcak ama genel konusmalar herdaım burdan olucak
burdan yazısmazsak bu topıgın anlamı ne ?
rahat olun aynı duzenle devam edıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…