Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu şuna benzedi. topik genel ilgi herkese. koçlukta özel ilgi tek kişiye. başarı sağlayan herkes koç olacak. şimdi kuzucuklar. inşallah koç olacaklar.

kızlar sahara84 ve oz-han da var, onları da ekleyelim,.

kıslarr ben hep burdayım herşeyi okuyrm herkesi takip ediyorum ama pek bişey yazamıyrm çünkü yazacak bişeyim yok ben sadece p...s denemesi yapıyrm egzersiz yapamıyrm bugün mum aldım ama deneme isteği yok

bu şuna benzedi. topik genel ilgi herkese. koçlukta özel ilgi tek kişiye. başarı sağlayan herkes koç olacak. şimdi kuzucuklar. inşallah koç olacaklar.

nıhayet anlasıldı :)

yanlış hatırlamadıysam benim gibi meme kisti olan arkadaştın dimi. akşamları yardımcı olabilirim elimden geldiğince

ya canım bısey sorcam bana doktor meme muayenesı yapmadı dahagencsın 40 tan sonra dedı
ee sen nasıl yaptırdın anlamadım ben doktoru bu tutumunu

kıslarr ben hep burdayım herşeyi okuyrm herkesi takip ediyorum ama pek bişey yazamıyrm çünkü yazacak bişeyim yok ben sadece p...s denemesi yapıyrm egzersiz yapamıyrm bugün mum aldım ama deneme isteği yok

canım sende yenmek ıstıyorsun sana angı sey daha rahat gelıyorsa oyle dene yeterkı cabala

koçlar bi itirafta bulunucam benim cnm hiç egz. yapmak istemiyoo :18:

senın canın istıyor anlasılan
senın kocun nerde senın icabına baksın bı zahmet
sevdım ben bu koclugu ya :)

valla 3 yıldır çabalıyorum ama gıdım gıdım ilerleyebiliyorm katiyyen parmak egzeersizi yapamıyrm belkı mum rahat olur diye mum aldım ama başlayamadım inşallah başalrım bir an önce

valla 3 yıldır çabalıyorum ama gıdım gıdım ilerleyebiliyorm katiyyen parmak egzeersizi yapamıyrm belkı mum rahat olur diye mum aldım ama başlayamadım inşallah başalrım bir an önce

canım p. denemesnde asama kaydedebıldınmı?
bende 5 yıl kactım son 3 yılımı burayı gızlı gızlı okuyarak gectı
pekı sonuc korkumun ustune gıtmek ıle yenmek
burda ıste 1 parmak yaptım yok mum aldım falan yazıları gorunce
panık atak krizi gecırıyordum asla asla ben boyle yenemem dıyordum
oncelıkle canım egsersız yapma ısteği olmalı kendını buna hazırlamalısın
burdakı basarı oykulerını ara ara oku senı gaza getırsın
ama yınede yapamıcaksan doktor desteği şart ozaman ..

hepsini okudum hemen hemen okuyorumda. bi senedir sürekli takipteyim bu forumu ama çok uğraşıp çabalamama rağmen egzersiz yapamıyrm belki mumla olur,başlıycam....artık çok sıkıldım bu durumdan p....s denemesinde ilerleme kaydettim evet ama tamamen çözemiyorum egzersiz yapmayınca evliliğimin ilk senesi dr a gittim hipnoza bile girdim ama egzersizi yapamayınca dr'unda yapacak bişeyi kalmıyr 3-4 ay gittim ve bıraktım

öncelikle hepinize başarılar dilerim. doktor muayenesi şart. eşinin sevgi dolu desteği, ayrıca çok sabırlı ve yumuşak davranışları da şart. adam sırf bu olmuyor diye dövüp sövüp, veya haşin davranırsa, zaten bilki o evlilik daha başlamadan bitmiştir. zaten bu eziyeti yapan birisine ne güven duyarsın, ne sevgin kalır. saygıdan hiç bahsetme bile......bana kalırsa böye bir adam terk edilmelidir.

vaginismus bir rahatsızlıktır ve çözülebilir. ama insanın öncelikle kendisine güvenmesi, sonrada eşine güvenmesi gerek. kegel hareketi ok iyi bir egzersiz, birçok hastalığa iyi gelen ve ayrıca bahsettiğiniz sorunu çözen bir harekettir. ancak her gün ısrarla bu egzersizi yapmalı.

ayrıca özel filimler izlenebilir. özellikle duygusal konusu olan p...o lardan seçilirse hem çok sığ olmaz hem de insan en azından daha farklı bir havaya girer ve kesinlikle ayıp değildir. ayrıca parmak egzersizi de yararlı olabilir. ancak mum demeyin onun yerine sıhhi ve özel malzemelerden yapılmış olan yardımcı aletler vardır. gayet güvenli ve sır şeklinde alınabiliniyor onlar. asla ifşaa olmuyorsunuz. rahat bir olay.......benim arkadaşım bu şekilde atlatabildi. şimdi herkesten rahat ve mutlu. hatta eşi artık yeter, keşke bukadar çalışıp açılmasaydın diye espiri yapıyor. herkes bunu atlatabilir, ama eşinin mutlaka çok anlayışlı, sevgi dolu ve sabırlı olmak şartı ile. olmuyor diye saldırganlaşıp, eziyet yapıyorsa insan istese bile o iş olamaz, çünkü korkunun üstüne çok daha beter bir korku ekleniyor, ayrıca sevgi bitiyor. eziyet yapan adamın altına yatmak kadar iğrenç, aşağılayıcı bir şey olamaz. öyle değilmi...............

hepinize geçmiş olsun..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…