Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım sağol sende en istediğin zamanda anne olursun inşallah. soğan kürünü bayram bitiminde başlasammı diyorum. bayramdan sonra artık. bayramda soğan kokulu gelin demesinler.okuyorum pko sayfalarını eskileri. kızlar içince yumurtalarında ağrı hissediyorlarmış. iyileşme oluyor sanırsam. İbrahim Saraçoğlu Allah tarafından sabah tv ye çıktı pkolular için diye bunu anlattı. midem bulansada burnumu tıkayıp içeceğim.

inşalla canım benim ,allahım hepimize anneliği tattırsın en kısa zamanda.
soğan kürü o kadar faydalıymışki,sırf pkolular değil,tüm hamile kalmak isteyen kadınlar da deniyomuş
içimizdeki tüm pislikleri temizliyomuş,ve yumurtaların güçlenmesine fayda sağlıyomuş
yap canım mutlaka,bayramda kokma tabi bayramdan sonra hem daha düzenli yaparsın
şifasını görürsün inş canım,doktor bi de klomen vermiş galiba sana onu da duymuştum,onunla ilgili bi topic de var
geçer canım hepsi,sen yeterki stres yapma,biliyosun stres ,üzüntü bunlar hep tetikliyo hastalıkları

cnm,eşin belki de senden bekliyodur belki seni zorlamamk için söylemiyodur
bence sen onun söyleyip söylememesine bakma,ne kadar çok denerseniz beynin o kadar çabuk alışır

canım takıldığın terde nefes alıp ver kendini rahatlatmaya çalış ve sonrasında ıkın,ıkındıkça da aparatını içeriye yavaş yavaş ilerleteceksin
o şekilde rahat olur

canım o kuruluk hepimizde oldu,biraz fazla zorlayınca oluyodu bende de ,kendini kapatıyodu bazen vaji,hepimiz yaşadık
bol bol jel kullan canım,eğer hala devam ediyorsa kuruluğun bir gün falan egzersize ara verebilirsin,fazla zorlam o durumda yani

kızlar uzun zamandır takipteyim,bende 2 senelik evliyim ve bu dertle uğraşıyorum (((3 doktor değiştirdim en son gittiğimde baya ümitlenmiştim ama bişey değişmedi sanırım ,ilaç ,uyuşturucu filan verdii 6-7 cm kadar giriyor sanki bir duvara çarpıyor ileri gitmiyor,benim gibi olan var mı çok merak ediyorum???

genelde herkes senin gibi, 20-30 sayfa geriden baksan sayfalara onun bile çok yardımı olur, egzersizle aşarsın bu durumu.. burda da herkes yardımcı oluyo, sorarsın burdan...

hale uzer isminde bir doktora gittim. tanıyan giden varmı acaba. anneme az önce dedim soğan kürünü. eski kadınlar bebek düşürsünler diye kabuğuyla kaynatıp içerlermiş dedi. içme dedi. ama ben pko topiğindeki kızlara bakıyorum hamile kalıyorlar. şu an 38. sayfaya geldim. bir sürü düşükler olmuş. çok dikkat etmek lazımmış. ayrıca soğanı soyarak dörde bölüp kaynatıyorlarmış. dr. ibrahim saraçoğlu hamileliği farkettiğinizde kesinlikle içmeyin demiş. ben bu ay yumurtlamadım zaten. içebilirim. birde moralle çok alakalıymış yumurtlamak.

canım ya benim bildiğim kadarıyla bu soğan kürü 1 hafta sürüyor sen yap temizlen diğer aya hazır gir bu arada ilaçlarınıda kullan :)) gerçi içebilirsen helal olsun ben birkez denedim ama onu içemedim

canım sen bi doktorun verdiği ilaçalrı kullan önümüzdeki ay için, doktor bakacak zaten yumurtalara... o derse ki ilaç yeterli olmadı o zaman denersin kürü..

valla canım bildiğimiz bişey değilki,yanlış bişey de söylemek istemiyorum,çok duydum soğan kürü incir kürü yapanları ama düşüğü tetiklediğini bilmiyodum,sen en iyisi önce doktorunun tavsiyelerine uy canım,acele etme ,panik yapma bi tedavini ol bakalım,hayırlısı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…