- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.061
inşallah hamilesindir canım. regl ne zaman bekliyorsun.
bu arada bugün bir doktora daha gittim. baktı o da pko var ama çok yoğun değil dedi. bebek olmasına engel değil dedi. medical park hastanesine gittim. sonra baktı iltihap var dedi. vagi-hex adında bir fitil verdi. sanada sanki doktor fitil vermişti yanlış hatırlamadıysam. birde klomen adında bir hap verdi. adetin 5. günü başla dedi. beş gün iç gel dedi. ayrıca bu süre zarfında eşinin spermiyogramına baktırın dedi.
bende şimdi tvde izledim ibrahim saraçoğlu anlatıyor soğan kürü iyi geliyormuş diye. iyice öğrenip uygulamak istiyorum. ama eşim tutturdu tüp bebek yapalım diye. acaba zararlımı ya daha denemeden.
inşallah cnm yaa adetime var daha ben heyecan yapıyorum bıraz:)
çok sukru cnm bak bebeişe engel deılmıs çok sevındım evet bende gıtıl kullanıorum ama adı farklı banda klomen verdi adetimin 5.gunu sabah aksam 5 gun boyunca içip bende gıdıcem doktora:) eger 2 ay olmazsa eşinle gel dedi bana...
ya canım hemen tüp bebek niye düşünüyo eşin... tabi siz bilirsiniz de.. hem doktor ilaç verecek.. bakarsın bir ay olmadı sonra soğan kürü işe yarıyor diye duydum, sölemiştim sana da.. baktın olmuyo, 3-4 ay sonra tüp bebek... daha doktor ilaç bile vermedi sana diye hatırlıyorum...
inşallah hamilesindir canım. regl ne zaman bekliyorsun.
bu arada bugün bir doktora daha gittim. baktı o da pko var ama çok yoğun değil dedi. bebek olmasına engel değil dedi. medical park hastanesine gittim. sonra baktı iltihap var dedi. vagi-hex adında bir fitil verdi. sanada sanki doktor fitil vermişti yanlış hatırlamadıysam. birde klomen adında bir hap verdi. adetin 5. günü başla dedi. beş gün iç gel dedi. ayrıca bu süre zarfında eşinin spermiyogramına baktırın dedi.
fitilin zararı olmaz dedi denemelere. 12 tane var her gece kullan dedi.12 gün çok değilmi ya
bugün başka doktora gittim o verdi. bakalım hayırlısı canım. sen napiyosun hala egzersiz yokmu yaaa
demekki korktuğun kadar değil, inşallah seni çok uğraştırmdan gelir bebişin..
yok canım ya, şu an reglim devam ediyor...yarın sabah da bayram için şehir dışına çıkıyoruz, ben bayramdan sonraki hafta için de izin aldım, annemlerin yanında kalcam biraz, yani 21'inde falan gelcem evime... sıraladım bahaneleri de mi:))) yok yok artık kararlıyım, yüzünü kara çıkamrıcam, zaten mumu alıyorum, diğer kızları bekliyorum :))))
çok acelecıyım bılıyorum ama test yaptım negatıf cıktı:)kısmet en azından aklımda kalmamıs oldu araya bayramda gırıyo gözume uyku gırmezdi...
cnm ben 14 bi kullandım gecmemiş bi 14 tane daha verdi:)) birde ilişkiden sonra kullan batma yapar vajıye dedi seninde aklında bulunsun...
canlar bayadr gıremıyorum, bayram hazrlıkları var,4.denememı yapamadım hala, esım eskıden cok ısterdı sımdı o solemedıgı ıcın bnde yapalım dıyemıyorum,
ne uzucukı ben yenebılmek ıcın sabahlara kadar aglayıp dua ederdım,, allah yardım etsın bızlere ve sabır versın n dıyım..oyuzdende kyfım yok ..ınsallah yenen arkadaslaırmn benım gbı sorunlar yasamaz.
12 cm miiii kız çok kalın değilmi o yaaaa 10 cm yeterli diye biliyodum ben :)) bana fenalık geliyo ben 7 cm deyim daha
canım ben demeden benim eşimde yanaşmıyor ne oluyor bunlara anlamış değilim
bende şimdi tvde izledim ibrahim saraçoğlu anlatıyor soğan kürü iyi geliyormuş diye. iyice öğrenip uygulamak istiyorum. ama eşim tutturdu tüp bebek yapalım diye. acaba zararlımı ya daha denemeden.
sorması ayıp siz neyden bahsediyosunuz canım hepsini okuyamadım vaktim yokta
çok acelecıyım bılıyorum ama test yaptım negatıf cıktı:)kısmet en azından aklımda kalmamıs oldu araya bayramda gırıyo gözume uyku gırmezdi...
redbox nasılsın? egzersizler nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?