Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah cnm yaa adetime var daha ben heyecan yapıyorum bıraz:)

çok sukru cnm bak bebeişe engel deılmıs çok sevındım evet bende gıtıl kullanıorum ama adı farklı banda klomen verdi adetimin 5.gunu sabah aksam 5 gun boyunca içip bende gıdıcem doktora:) eger 2 ay olmazsa eşinle gel dedi bana...

bende şimdi tvde izledim ibrahim saraçoğlu anlatıyor soğan kürü iyi geliyormuş diye. iyice öğrenip uygulamak istiyorum. ama eşim tutturdu tüp bebek yapalım diye. acaba zararlımı ya daha denemeden.

ya canım hemen tüp bebek niye düşünüyo eşin... tabi siz bilirsiniz de.. hem doktor ilaç verecek.. bakarsın bir ay olmadı sonra soğan kürü işe yarıyor diye duydum, sölemiştim sana da.. baktın olmuyo, 3-4 ay sonra tüp bebek... daha doktor ilaç bile vermedi sana diye hatırlıyorum...

fitilin zararı olmaz dedi denemelere. 12 tane var her gece kullan dedi.12 gün çok değilmi ya

bugün başka doktora gittim o verdi. bakalım hayırlısı canım. sen napiyosun hala egzersiz yokmu yaaa

demekki korktuğun kadar değil, inşallah seni çok uğraştırmdan gelir bebişin..

çok acelecıyım bılıyorum ama test yaptım negatıf cıktı:)kısmet en azından aklımda kalmamıs oldu araya bayramda gırıyo gözume uyku gırmezdi...

bugün başka doktora gittim o verdi. bakalım hayırlısı canım. sen napiyosun hala egzersiz yokmu yaaa

yok canım ya, şu an reglim devam ediyor...yarın sabah da bayram için şehir dışına çıkıyoruz, ben bayramdan sonraki hafta için de izin aldım, annemlerin yanında kalcam biraz, yani 21'inde falan gelcem evime... sıraladım bahaneleri de mi:))) yok yok artık kararlıyım, yüzünü kara çıkamrıcam, zaten mumu alıyorum, diğer kızları bekliyorum :))))

aaa çok geç kalıyorsun ama çabuk dön hayırlısıyla döndüğünde başarılı olursun.

cnm ben 14 bi kullandım gecmemiş bi 14 tane daha verdi:)) birde ilişkiden sonra kullan batma yapar vajıye dedi seninde aklında bulunsun...

bu doktor bana bu ay bebek olasılığın yok yorma kendini önümüzdeki ay denemeler dedi. ama öbür doktor Allahtan ümit kesilmez olabilir demişti.

canlar bayadr gıremıyorum, bayram hazrlıkları var,4.denememı yapamadım hala, esım eskıden cok ısterdı sımdı o solemedıgı ıcın bnde yapalım dıyemıyorum,
ne uzucukı ben yenebılmek ıcın sabahlara kadar aglayıp dua ederdım,, allah yardım etsın bızlere ve sabır versın n dıyım..oyuzdende kyfım yok ..ınsallah yenen arkadaslaırmn benım gbı sorunlar yasamaz.

canım ben demeden benim eşimde yanaşmıyor ne oluyor bunlara anlamış değilim

canım ben demeden benim eşimde yanaşmıyor ne oluyor bunlara anlamış değilim

evet ya, aynen, ben denemek istiyroum çok nadir tabi... adamda bi naz bi naz, çok önmli bişi değilmiş gibi onlar için...ki önemli.. onların da psikolojisi bozuluyor artık, her denemede hüsran ... adam sonra diyo nasılsa olmıcak... heveslnemiyo tabi :)

bende şimdi tvde izledim ibrahim saraçoğlu anlatıyor soğan kürü iyi geliyormuş diye. iyice öğrenip uygulamak istiyorum. ama eşim tutturdu tüp bebek yapalım diye. acaba zararlımı ya daha denemeden.

canım du bakalım,acele etmeyin hemen tüp bebek diye,bak bugünkü doktorun da demiş çok yoğun değil kistlerin diye,bikaç ay kullan bakalım ilaçlarını, olur allahın izniyle
sonra da olmazsa aşılama falan yapıyo doktorlar,en son tüp bebek
soğan kürünü de mutlaka yap canım,allahım şifanı versin inş biran önce
hayırlısıyla al bebeğini kucağına inş en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…