Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olsun canım önemli değil :)) ama ben bugün hiç egzersiz yapmadım vajideki kuruluk beni korkttu napıyım bilemedim

bahane yok karabiberim o kuruluk yeri geldi bende de oldu ama vajiyi kendin kayganlaştırıcı sür,ıslaklığı kendin oluştur,ne bilim jel sür,vazelin sür,kayganlaştırıcı sür ama başlamışken geri adım atma üstüne git

ya kızlar benim dun midem bulandı bugunde bulanıyo ve basım agrıyoo acaba diyorum hamilemıyımm....yoksa psıkolojıkmıı acile gıdıp bi baktırsammı ne dersınızz hayal kırıklıgına ugramak ta ıstemıyorumm

naptın canım tekrar denedin mi göz kalemini mum yap canım mum daha çok p....se benziyo yapı olarak

canımın içi ben iş yerindeyim burada pek deneme şansım yok:)ancak eve gidince yapacağım.birazdan çıkıyorum.yarın anlatırım sonuçları.off benim adamında morali bozuk bu aralar,çok anlayışlıdır ama artık yapmak istiyor.çok istiyoruz birbirimizi ama kavuşamıyoruz ne fena bi hastalık bu ya!gidince ilgileneyim bari evimin direğiyle.

Bayram telaşı olmasa bol bol ye :) kusura bakam cnm msn ye gelemıyorum bı turlu ılk fırsatta gorusucez..
gece uyku tutmadı benı senın yuzunden :) gecmısı okudum ılk yazdıgım mesajı buldum kendı korkularımı sıkıntılarımı
sımdıkı halımı .. ınankı basarıcaksın ve sende bu mesajalrını tebessumle okucaksın

gusül zevkten dolayı akıntı geldıgınde farz olur
egsersızde zevk alan varsa akıntısıda geldı ıse gusul alması gerekıyor kı ben yınede alıyordum ne olur ne olmaz

Kızlarrr birazdan çıkacam belki giremem diye şimdiden bayramınızı kutlamak istedim, sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diliyorummmm
hayırlı bayramlar canım

canım patim Allah razı olsun hepinizden. eşim tutturdu tüp bebek diye. sen istemiyorsan yapmazsın diyo. offf
tüp bebek en son düşünüceğiniz seçenek
önce bakalım normal yoldan hamıle kalabılcekmısın bıraz musade et vucuduna

takılan yerı zamanla aşıcaksın canım olmayınca pes etme bıraz ara ver yenıden dene
denerkende herkes basardı ben nıye yapamıcam orda tıkalı bırseyyok de
ıcerı gırınce popoya dogru devam et tıkalı kaldıgn yerde bıraz cevır döndür yokla o bolgede ne var
tutmaya baslayınca baskı gıdıyor dımı :) işte boyle boyle aparata alıscaksın
bugün herkes bayram koşturmacasındaydı herhalde kimseler yoktu.gerçi bayram gelmiş benim neyime neyse ya hepinizi öpüyorum kızlar. güzel haberler bekliyoruz.

böyle düşünmek yok cok sukur atlatılmıcak bırsey değil senınde yendiğin gün bayramın
kızlar bıraz yogunum malum bayram arafesı vakıt buldukca gırıcem

tamam paticim desteğine teşekkür ederim.

aaaaa neden uyku tatmadı canım??walla bilmede bişi yaptıysam özür dilerim:) bugün egzersizimi yaptım 12 cm aldım sanırım.ama ilerletemiyorum ya içerde bi duvar var sanki inan o acısına aldırmadan öyle ittim ki yok bana mısın demiyo.neyse bu kadarını yaptım ya gerisi de gelir inşallah.bu arada belinay nerde yaaaa!!o yokken benm koçum sen ol bari zaten hep senn başının etini yiyorum..

12 cm miiii kız çok kalın değilmi o yaaaa 10 cm yeterli diye biliyodum ben :)) bana fenalık geliyo ben 7 cm deyim daha

kızlar gusül abdesti akıntıyla bozulmaz yani zevk suyuyla. fakat zevk alıp ondan sonrada or..zm olup bo...lırsanız o zaman gusül almanız lazım diğer türllü abdest gerektiricek bi durum yok.içiniz rahat etmiyosa alın tabi ama bozulmuyo.

12 cm miiii kız çok kalın değilmi o yaaaa 10 cm yeterli diye biliyodum ben :)) bana fenalık geliyo ben 7 cm deyim daha

yok canım fenalık gelmesin daha düne kadar elleyemiyodun bile ama bak şimdi 7 cm yapıyosun merak etme onu da çok rahat yaparsın.ben iyice esnetip öyle p..s denemesine geçmek istiyorum bi kere deneyip hüsrana uğradım aynısı bi daha olsun istemiyorum.sen de cm lere takılma canım inan anlamadan bi bakıyosun almışsın.

bak canım en azından denemeye başlarsan eşinde umutlu olur,ama erteleme bahane yaratma biz çok mu hevesliydik saatlerce olsun diye uğraşmaya kıytırık muma yalvarır gibi bakmaya ama bak ne oldu sen başına geç allah yardımcın olacak hem en azından bayramda kafan rahat olur bu akşam tekrar egzersiz yap bayramdan sonra inşaallah halledicez.Ben ayın 24'ünde bitirdim bu işi ve ilişkiye çok rahat giriyorum,hatta korkuyorum eşime bu hazzı çok yaşatmadan hamile kalırım diye.Lütfen bu akşam dene acın var mı yok,ağrın var mı yokkk eee o zaman sadece CESARETTTTT.senden umutluyum bak umudumu kırma benim ÇOK KIZARIMMMM:::::))))))

Canlarım lütfen mumları ölçüp tartmayın psikolojinizi ona göre ayarlamayın size diyorum ki o kullandığınız mumun hepsini itseniz bile yarısına gelmez,o kadar geniş yani orayı bi şişe gibi düşünün girişi dar ve gerisi tamamen boşluk sonsuz.Lütfen egzersizleri ERTELEMEYİN,BAHANE YOKKKK:::))))

ben boyundan artık hiç korkmuyorum giriyo çok şükürde, eni varya o biraz geniş ondan biracık korkuyorum oda girişte gerisi gelir tahmin ediyorum, başını girse :))) söylemesi ayıptır

ben boyundan artık hiç korkmuyorum giriyo çok şükürde, eni varya o biraz geniş ondan biracık korkuyorum oda girişte gerisi gelir tahmin ediyorum, başını girse :))) söylemesi ayıptır

anlıyorum canım sen işte başının girişinde sağ sol yap oynat ama bir anda itme kayıyo zaten vakum gibi çekiyo vajina işte o yüzden diyorum ya boy boy yapın diye önce normal olarak mum,sonra 1 kat havlu peçeteli mum,sonra 2 kat havlu peçeteli mum ve en son p...s ölçüsünde mumla yap ve inanamıcaksın p.....s hepsinden rahat olacak,çünkü p....s kaslardan oluşmuş bir organ.bide hemen acele etme önce normal mumu 1-2 gün çalış sonraki günlerde diğer boyları deneyinnn.

inşallah hamilesindir canım. regl ne zaman bekliyorsun.
bu arada bugün bir doktora daha gittim. baktı o da pko var ama çok yoğun değil dedi. bebek olmasına engel değil dedi. medical park hastanesine gittim. sonra baktı iltihap var dedi. vagi-hex adında bir fitil verdi. sanada sanki doktor fitil vermişti yanlış hatırlamadıysam. birde klomen adında bir hap verdi. adetin 5. günü başla dedi. beş gün iç gel dedi. ayrıca bu süre zarfında eşinin spermiyogramına baktırın dedi.

meme kistinin olduğu nasıl anlaşılıyo kızlar.ben hep elimle kontrol ediyorum ama ele gelmeyen de olabilir.ille o dediiniz testlere mi girmek gerekiyo??

canım ben ağrı olduğu için gitmiştim... ama 30'undan sonra gidip kontrole sonra doktorun önerisine göre 6 ay, 1 yıl, 2 yılda bir kontrol diyolar... sen doktora gittiğinde bi baktır ultrasonla... sonra aralığı doktor belirler... benim mesela 6 ayda bir, çünkü 5-6 tane var küçük küçük.. risk grubunda değilsen daha uzun süreler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…