- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.041
cnm benim evde yoktum kusura bakma bakma sımdı gordum yazdıkları cvpverdm...
olsun canım önemli değil :)) ama ben bugün hiç egzersiz yapmadım vajideki kuruluk beni korkttu napıyım bilemedim
bahane yok karabiberim o kuruluk yeri geldi bende de oldu ama vajiyi kendin kayganlaştırıcı sür,ıslaklığı kendin oluştur,ne bilim jel sür,vazelin sür,kayganlaştırıcı sür ama başlamışken geri adım atma üstüne git
naptın canım tekrar denedin mi göz kalemini mum yap canım mum daha çok p....se benziyo yapı olarak
teşekkür ederim ya aslında o kadar açık sormak istemiyorum ama biraz farklı bişey göriim hemen sormak istiyorum hayrı başıma gelirse ne yapmam gerektiğini bileyim die.çok ayrıntıcıyım anlatamam.gerçi ben anlatmasam da yazdıklarımdan belli oluyo dimi??ya offf sinirlerim bozuluyo inşallah bu soru işaretlerim biter bi an önce.evet msn den çok yicem başının etini:) hazır ol
günaydın kızlar aklıma takıldı sormak istiyorum. aparatları oraya sokuyoruz ya hani , günde iki defa yapan arkadaşlar var mesela, sonra gusül almak gerekiyomu??
ben ondanda üşendiğim için denemiyorum ne yalan söyleyeyim:))
hayırlı bayramlar canımKızlarrr birazdan çıkacam belki giremem diye şimdiden bayramınızı kutlamak istedim, sağlıklı, huzurlu nice bayramlar diliyorummmm
tüp bebek en son düşünüceğiniz seçenekcanım patim Allah razı olsun hepinizden. eşim tutturdu tüp bebek diye. sen istemiyorsan yapmazsın diyo. offf
takılan yerı zamanla aşıcaksın canım olmayınca pes etme bıraz ara ver yenıden denekızlar akşam uzun zaman çalıştım çabaladım.baktım mumda ilerleyemiyorum göz kalemimi streçledim jelledim denedim. ama oda en fazla 7 cm ilerledi.buakşamda onunla başlayacaım sonra mumla deneyeceğim ama ilerletemedim ya.bir yerde kaldı sanki.ama elimden geldiğince içimde bekletmeye çalıştım hiç tutamıyordum çünkü yavaş yavaş baskısına alıştım.ama ilerletemedim
bugün herkes bayram koşturmacasındaydı herhalde kimseler yoktu.gerçi bayram gelmiş benim neyimeneyse ya hepinizi öpüyorum kızlar. güzel haberler bekliyoruz.
Bayram telaşı olmasa bol bol ye :) kusura bakam cnm msn ye gelemıyorum bı turlu ılk fırsatta gorusucez..
gece uyku tutmadı benı senın yuzunden :) gecmısı okudum ılk yazdıgım mesajı buldum kendı korkularımı sıkıntılarımı
sımdıkı halımı .. ınankı basarıcaksın ve sende bu mesajalrını tebessumle okucaksın
gusül zevkten dolayı akıntı geldıgınde farz olur
egsersızde zevk alan varsa akıntısıda geldı ıse gusul alması gerekıyor kı ben yınede alıyordum ne olur ne olmaz
hayırlı bayramlar canım
tüp bebek en son düşünüceğiniz seçenek
önce bakalım normal yoldan hamıle kalabılcekmısın bıraz musade et vucuduna
takılan yerı zamanla aşıcaksın canım olmayınca pes etme bıraz ara ver yenıden dene
denerkende herkes basardı ben nıye yapamıcam orda tıkalı bırseyyok de
ıcerı gırınce popoya dogru devam et tıkalı kaldıgn yerde bıraz cevır döndür yokla o bolgede ne var
tutmaya baslayınca baskı gıdıyor dımı :) işte boyle boyle aparata alıscaksın
böyle düşünmek yokcok sukur atlatılmıcak bırsey değil senınde yendiğin gün bayramın
kızlar bıraz yogunum malum bayram arafesı vakıt buldukca gırıcem
Bayram telaşı olmasa bol bol ye :) kusura bakam cnm msn ye gelemıyorum bı turlu ılk fırsatta gorusucez..
gece uyku tutmadı benı senın yuzunden :) gecmısı okudum ılk yazdıgım mesajı buldum kendı korkularımı sıkıntılarımı
sımdıkı halımı .. ınankı basarıcaksın ve sende bu mesajalrını tebessumle okucaksın
aaaaa neden uyku tatmadı canım??walla bilmede bişi yaptıysam özür dilerim:) bugün egzersizimi yaptım 12 cm aldım sanırım.ama ilerletemiyorum ya içerde bi duvar var sanki inan o acısına aldırmadan öyle ittim ki yok bana mısın demiyo.neyse bu kadarını yaptım ya gerisi de gelir inşallah.bu arada belinay nerde yaaaa!!o yokken benm koçum sen ol bari zaten hep senn başının etini yiyorum..
12 cm miiii kız çok kalın değilmi o yaaaa 10 cm yeterli diye biliyodum ben :)) bana fenalık geliyo ben 7 cm deyim daha
canımın içi ben iş yerindeyim burada pek deneme şansım yok:)ancak eve gidince yapacağım.birazdan çıkıyorum.yarın anlatırım sonuçları.off benim adamında morali bozuk bu aralar,çok anlayışlıdır ama artık yapmak istiyor.çok istiyoruz birbirimizi ama kavuşamıyoruz ne fena bi hastalık bu ya!gidince ilgileneyim bari evimin direğiyle.
yok canım fenalık gelmesin daha düne kadar elleyemiyodun bile ama bak şimdi 7 cm yapıyosun merak etme onu da çok rahat yaparsın.ben iyice esnetip öyle p..s denemesine geçmek istiyorum bi kere deneyip hüsrana uğradım aynısı bi daha olsun istemiyorum.sen de cm lere takılma canım inan anlamadan bi bakıyosun almışsın.
Canlarım lütfen mumları ölçüp tartmayın psikolojinizi ona göre ayarlamayın size diyorum ki o kullandığınız mumun hepsini itseniz bile yarısına gelmez,o kadar geniş yani orayı bi şişe gibi düşünün girişi dar ve gerisi tamamen boşluk sonsuz.Lütfen egzersizleri ERTELEMEYİN,BAHANE YOKKKK:::))))
ben boyundan artık hiç korkmuyorum giriyo çok şükürde, eni varya o biraz geniş ondan biracık korkuyorum oda girişte gerisi gelir tahmin ediyorum, başını girse :))) söylemesi ayıptır
ya kızlar benim dun midem bulandı bugunde bulanıyo ve basım agrıyoo acaba diyorum hamilemıyımm....yoksa psıkolojıkmıı acile gıdıp bi baktırsammı ne dersınızz hayal kırıklıgına ugramak ta ıstemıyorumm
meme kistinin olduğu nasıl anlaşılıyo kızlar.ben hep elimle kontrol ediyorum ama ele gelmeyen de olabilir.ille o dediiniz testlere mi girmek gerekiyo??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?