Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya benim bildiğim kadarıyla bu soğan kürü 1 hafta sürüyor sen yap temizlen diğer aya hazır gir bu arada ilaçlarınıda kullan :)) gerçi içebilirsen helal olsun ben birkez denedim ama onu içemedim

şifa niyetine zorlada olsa içicem canım. burnumu tıkayıp içerim inşallah

amin canım inşallah hayırlısı. ben bu ay yumurtlamadım diye regl e kadar denemeyi düşünüyorum.

kızlarr sabaha karsı yola cıkıcaz 1 hafta olamıcam ama sizleri çoookk özlucem inşallah döndüğümüzde birçoğunuz bu dertten kurtulmus olur

hepinizi çok seviyorumm kendinize iyi bakın allaha emanet olun...artık bir aile olduk biz inanın nette sorun vardı yatıcaktım hemen tt net aradım sorunu çözdürdüm size yazmadan gitmek istemedim çoookkk öpüldüünüz...

iyi bayramlar sana da canım,sağlıkla git sağlıkla gel
ben de seni öpüyorum

nebilim senın bu hallerın benım ılk gunlerımı hatırlattı bana gece 4 5 e kadar gerı sayfaları okudum bendekı o korku telaşı
her laftan bır anlam cıkarmayı bızı en ıyı bızler anlıyoruz
sana daha fazla nasıl yardım edebılırm dıye enaz 200 sayfa okudum
ılk agustos 21 de yazmısım bu sayfaya sonra yıne korkup kactım bır donem
senden rıcam benım yazılarımı ılk gunlerımı ve sımdıkı basarımı bır oku
ınan gozumuzde buyutuyoruz ben ılk gundne sonra hep dısarda gezdım tozdum
ne acı ne agrı hersey hıkaye ılıskı esnasındada ufaıck seyden pes etmeyıp azımlı olursan sonus basarı kesınlıkle ..

ben boyundan artık hiç korkmuyorum giriyo çok şükürde, eni varya o biraz geniş ondan biracık korkuyorum oda girişte gerisi gelir tahmin ediyorum, başını girse :))) söylemesi ayıptır

cok dogru dıyorsun bas gırınc zatı devamını anlamıcaksın bıle ve aparattan ne kadar daha rahat oldugunu farkedıceksın
o cesaret gelıp bır deneyınde

benım 4 aparatım vardı farklı en ölçüsünde aynı boyle yaparak gun gun kalınlasarak devam ettım
azımle devam edılırse ve her seferınde bır ust sevıyeye cıkmak ıcın cabalanırsa herkes bu ılletten tez vakıt kurtulucak inşallah

çok acelecıyım bılıyorum ama test yaptım negatıf cıktı:)kısmet en azından aklımda kalmamıs oldu araya bayramda gırıyo gözume uyku gırmezdi...
hayırlısı canım vakıt saati değilmiş

ah aynı dertten muzdarıbız bende cok fazla denıyemedım yenmeme rağmen
hem esımın ıs yogunlu sonra rahatsızlıgı sonra benım rahatsızlık daha 2 gun yasak fıtıl kullanıyorum
reglden sonra bır kere oldu off bıranonce bende duzen kuralım ıstıyorum
nekadar tekrar okadar emın olmak sızın bır manınız yoksa sen eşinin üstüne git
her ılıskı sonrası guven tazelenıyor ıyıce alısana kadar ıhıtyacımız var guven tazelemeye

çççooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim....

henuz bir defa yaptık.....2-3-4-5.............................. de rahat olur inşallah

hayırlısıyla olur ınsallah devamı tebrıkper papatya
bırde basarı hıkayenı bızle paylassan bızlerde daha detaylı sevıncek
yenemeyenlere moral olsa

hayırlısıya gıt gel İnsallah canım
bayramda sessız olcak burası ama İnşallah donusumuz muhtesem
egsersızcılerımızle ve yenenlerden haberlerle

belınaycım nerdesın yahu esını alıp kayıplaramı karıstın bı ses et geldıgınde

Son düzenleme:
ama cok ılgınc bır durum , benım eşim gunlerce benım ol dıye yalvaran ınsandı, cok sukur basardım , 3 denememde sorunsuz gectı, yanı onun oldum, sımdı deneyelımmı
demıyorum ztn sevsmk ıcın yanasmaya bıle kalktııgnda devam etmıo adam bnde anlamıs dglm,yada yapmaya bıle kalkısmıo ılgınc , ama hayrlısı olsun n dıyım .ınsallah duzelırler canım ,, nursena can sen neler yaptn,normalmı bu adanmlarn yaptıgı ..

can, valla esıme yapalıl dedıgmde yapmasını ıstemedgm ıcın solemıyorum, onun ıstemesını ıstıorum aslında..bıde bu bayram hazırlıkları, onuın nobetlerı eve geldııgnde yorgun olusu yuznden bende yeltenmedım yapalım dıyemedım,oda ondan demnemıs olabılır ama ınsan ıstıokı , bunca asamayı yasayıp yenen bı kadn olarak esın
ıstesn ıstıossn ama onlardanda gelmeyınce uzuluo ınsan dıyesı gelmıo allah sabırlar versın bızlere n dıyım can

kizlar ben hamisim, biliyorsunuzdur. dün geceden beri disim agriyor ne tavsiye edersiniz, benim kendi kendime yapabilecegim ne var. 1.de hamilelikte kendi yada 1.tanidigi igneyle disi uyusturulup disi dolgu olan yada disi cekilen varmi, bu konuda bilgi verirmisiniz.

Son düzenleme:
bugünde aksilik kimse yok. herzaman sabahin ilk saatlerinde damlardiniz buraya ne oldu. herhalde hepiniz kocislerinizle uyuya kaldiniz.. bende gece 3.den beri sizlerin yolunu gözlüyorum, disim agriyor ne önerirsiniz, bu arada hamileyim ona göre tavsiye ve öneri yapin.

Son düzenleme:
dün yine yaklaşık 3 saat kadar egzersiz yaptım göz kalemiyle mum aynı yere kadar ilerleyince kalemi bıraktım muma devam ettim.mum yine nerdeyse 6-7 cm kadr girip orda kalıyor.dediğiniz gibi nefes alıp verdim,ıkındım,çevirdim ama ilerletemedim. nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum.bolca beklettim bende.en azından girişe alışsın dedim. rahatça giriyor ve ilerliyor ama aynı yerde kaldım.aynen dediğinizi yaptım ama kaldı ortada.klitorisin üst kısmına dokunursanız hafifçe uyarırsanız çok rahat giriyor,baskı hisside hiç olmuyor.buraya kadar herşey çok güzel ama devamı gelmedi

:)) canım geçmiş olsun şimdi netten araştırdım dişinol diye bir ilaç varmış gebeler kullanabiliyormuş istersen bir araştır bide karanfil yağı iyi geliyormuş aktardan alabilirsin hemen ağrıyı kesiyormuş ama araştır yinede tatlım

canım gerçi senle aşamalardayız ama ben orayı geçtiğim için söylüyorum şey yap tıkandığın yerde eğer nefes alıp veriryorsun ya orda bekle eğer ilerlemiyorsa bacaklarını iki yana iyice aç ve hafif karnına doğru çekip it gidiyor yada tam tersi bacakların açıkken tamamen yatır ve içeri it ozamanda gidiyor :)) benim öyle oldu dediğim gibi bende acemiyim biliyorsun ayne yerledeyiz ama oranın yolunu buldum ....

canlarım bayram sonuna kadar yokum.herkese ii bayramlar öpüyorum sizi.yaşlandım geçmiş olsun canım dişin ağrıyormuş.pek bilgim olmadığından tavsiyede bulunamicam.albuneaa bunu okursan vede hamişsen bana mail at bebişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…