Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım illede parmak egzersizi yapacaksın diye bişey yok ki mum yap.Bakkalda satılan beyaz mum varya ondan al streçle kayganlaştırıcı sür belinin altına küçük bi yastı koy,geç tv karşısına dikkatin tvde olsun vajinanın oralarada kayganlaştırıcı sür önce bi incele küçük bi çizgi gibi bişey göreceksin ıkınınca o çizgi gibi gördüğün yer açılacak işte oralara kayganlaştırıcı sür iyice incele ve aynayla bak mumu giriş yerine getir ve yavaş yavaş it inanamıcaksın.Ağrı yok,acı yok sadece hafif bi basınç var.Bak burdaki arkadaşlar hep bu yöntemle yendiler sende yapabilirsin ama erteleme bu akşam başlangıcı yap korkma acı yok acırsa yapmazsın ama bir kere dene.Lütfen erteleme ben bu yöntemle 4 günde yendim sende yapabilirsinnn

ay 4 günmü keşke bendede öyle kısa sürede sonuçlansa dediklerinizi yapmaya çalışıcam

erteleme ama başla.Bir kere yaptın mı hep yapmak isticeksin gördükçe kendine güvenin gelecek mum kalın diye düşünme orası çok geniş bi yer,bu akşam mutlaka dene yarına haberlerini alalım hiç bişey yapamazsan en azından orayı incele

canım sanırım yenisin öncelikle hoşgeldin emin ol doğru yerdesin.egzersize gelince ne ile yapıyosan başlarda paniklemen normal zaman zaman bize hala oluyo.ama derin nefes al ver bi kaç sefer bu seni rahatlatıcak.bir de sen kendi vücudunu kendin tanicaksın zamanla nasıl rahat ettiğini kendin görüceksin biz sadece sana tavsiye verebiliriz bizim tavsiyelerimiz olmazsa (ki bu da muhtemel bi durum)canını sakın sıkma.dediğim gibi öncelikle vajinin yerini öğen aynayla iyice incele daha sonra rahatlaman için o bölgene masaj yap ve vajinin tam olarak nerde olduğunu öğrendikten sonra zaten gerisi daha kolay geliyo parmağını oraya yerleştir derin nefes al ve yavaş yavaş içeri ittir.bence parmakla başlaman avantaj çünkü birebir hissediceksin ve parmağını alırken vajinin ne yöne doğru ilerlediğini zaten kendiliğinden anlayıp ona göre hareket ettiriceksin.sana tavsiyem bir an önce ultrason jeli alıp ve tabi pre..itf ya da eldiven hemen egzersize başlaman emin ol bıkmadan sabrederek yaparsan çok çabuk ilerleyip yeniceksin.kolay gelsin...ha bu arada bazılarına ıkınmak iyi geliyo fakat ben ıkınınca canım yandı buna sen karar vericeksin egzersizlerini yaparken..

hayır parmak egzersizi hiç yapmadım denemedimde hala bakireyim onu yapmam doğrumu

canım hoşgeldin.hayır kızlık zarına zarar vermez.inan bu konuda o kadar çok şey okudum ki kızlık zarı diye bişey de yok zaten..internetten açıp vajina resimlerine bakabilirsin.orda hymen denen ve bizim de kızlık zarı diye bildiğimiz bi yer var orası esnek bi yapı.biz yavaş yavaş esnettiğimiz için acı kanama vs. olmuyo ben de bakireyim evleneli 1 ıl oldu ve hala ilişkiye girmedim ama vajimi yavaş yavaş esnettim şimdi 14 cm gibi bi kalınlıkla yapıyorumm egzersizimi ve hala bakireyim :) korkma hayatım hiç bişey olmuyo.

canım naptın ne aşamadasın..

aman da aman belişcim...bugün egzersizimi yaptım hayatım en son 14 cm aldım boy olarak da 13 müydü neydi.ben sona yaklaştığıma inanıyorum aslında cesaret edip denesem olucak ama 14 cm iyice alışayım sonra denicem inş.bi kaç güne kalmaz denicem bana dua edin nolur...

ay 4 günmü keşke bendede öyle kısa sürede sonuçlansa dediklerinizi yapmaya çalışıcam

Ben kulak çubuğu ile başladım aşama aşama 2 kulak çubuğu 3 4 5 6 7 8 derken muma geçeceğim inş.Önce aynadan yerini buldum sonra kendiliğinden oldu zaten, yapabilirsin burada birçok arkadaşımız bu egzersizler sayesinde yendi..Aklına takılan herşeyi sor yardımcı oluruz canım ..

selam arkadaşlar.. geçmiş bayramınız kutlu olsun. bAyramda evde olmadığım için hiç foruma giremedim. neler yaptınız bu sürede yenen var mı ?? geçmişi okuyacağım ama biraz uzun sürcek gibi :)

canım çok iyi yaa 14 cm, bence hiç bekleme denemeye değer :)) hep beraber yeneriz inşallah..

selam arkadaşlar.. geçmiş bayramınız kutlu olsun. bAyramda evde olmadığım için hiç foruma giremedim. neler yaptınız bu sürede yenen var mı ?? geçmişi okuyacağım ama biraz uzun sürcek gibi :)

yok şekerim malesef yani bugün burdaki kızlardan yenen yoktu ama baya ilerleyen var benim gibi mesela :))) genel anlamda herşey aynı ama daha herkes tatilden dönen yok sanırım bugün topik boştu

ooo maşallah iyi ilerlemişsin. 14 cm çok iyi, ben 9 cm aparattan sonra deneyip yenmiştim. bence durma hemen dene

sağol senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. yenen yok sanırım. ama bayram sonrası büyük bir artış bekliyorum ben. sen yenmiş miydin?

canımmm çok sevindim mumu almana.. süpersin. devamıda gelicek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…