- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.301
merhaba
ben 7 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedim parmak egzersizde yapmadım nasıl yenicem bilmiyorum bayramı fırsat diye düşündüm ama bayramda bir soğukluk geldi hiç deneme bile yapamadıkkkk yardım kızlar ne yapmalıyım
ay 4 günmü keşke bendede öyle kısa sürede sonuçlansa dediklerinizi yapmaya çalışıcam
sağol bitanem benim , şimdi regl durumum var birkaç güne kadar bitecek biter bitmez kaldığım yerden egzersize devam :)))) Ara vermeyeceğim inş canım ..sen neler yaptın bayramın nasıl geçti
Nasil rahatliyosunuz kizlar?Nasil hereket etmek gerek mesala rahatlamak ,icine dogru almak icin?mesala alta yastik felanmi koymak lazim?Birde p... icine girince hafif ikinmakmi yada tam tersi gerek?Egzersize basliyayim dedim denedim parmak felan ama olmuyo bi türlü:-(Kasilmamak elde degil kaslari icimemi cekiyorum disimami anlamadim nasil rahat birakilir onuda bilmiyorum.
bende çok özledim hepinizii :))) kayınvaliden ne zaman gidecek canım
hayır parmak egzersizi hiç yapmadım denemedimde hala bakireyim onu yapmam doğrumu
canım naptın ne aşamadasın..
bilmiyorum canım yaaşimdi eltimde sonra bana gelcek kaynım kayınvalidem eşimin teyzesi umarım fazla kalmazlarrrr
bayram yogun ve güzel geçti canımaklım burdaydı hep yenen oldumu
ay 4 günmü keşke bendede öyle kısa sürede sonuçlansa dediklerinizi yapmaya çalışıcam
aman da aman belişcim...bugün egzersizimi yaptım hayatım en son 14 cm aldım boy olarak da 13 müydü neydi.ben sona yaklaştığıma inanıyorum aslında cesaret edip denesem olucak ama 14 cm iyice alışayım sonra denicem inş.bi kaç güne kalmaz denicem bana dua edin nolur...
selam arkadaşlar.. geçmiş bayramınız kutlu olsun. bAyramda evde olmadığım için hiç foruma giremedim. neler yaptınız bu sürede yenen var mı ?? geçmişi okuyacağım ama biraz uzun sürcek gibi :)
aman da aman belişcim...bugün egzersizimi yaptım hayatım en son 14 cm aldım boy olarak da 13 müydü neydi.ben sona yaklaştığıma inanıyorum aslında cesaret edip denesem olucak ama 14 cm iyice alışayım sonra denicem inş.bi kaç güne kalmaz denicem bana dua edin nolur...
selam arkadaşlar.. geçmiş bayramınız kutlu olsun. bAyramda evde olmadığım için hiç foruma giremedim. neler yaptınız bu sürede yenen var mı ?? geçmişi okuyacağım ama biraz uzun sürcek gibi :)
sağol senin de geçmiş bayramın kutlu olsun. yenen yok sanırım. ama bayram sonrası büyük bir artış bekliyorum ben. sen yenmiş miydin?
arkadaşlar daha 4 gün öncesine kadar sadece okuyordum burda yazılanları size yazıyordum ama başlıyamıyordum bu egzersizlere taki koçluk sistemini getirip birileri daha çok ilgilenince sanki daha güçlendim ve tek kulak çubuğu ile başladım düne kadar 6 kulak çubuğuna çıkmıştım dün gece bazı arkadaşların ve koçumun desteği ile 8 çubuk derkeeeeen bu sabah biraz öncede paylaştığım arkadaşın paylaşımı üzerine şemsi tebrizinin sözünden çok etkilendim ve muma peçete sardım yumuşak olsun diye içime aldım hemde sonuna kadar ve inanılmaz mutluyum , ağlıyorum sevincimden ama tekrar yapabilirmiyim bilmiyorum inanılmaz bişey .... herşey o anki azim ve cesaretle ilgili , bana yardım eden destek veren herkese binlerce teşk ederim ... çokmu uzun oldu ne :))) napıyım mutluyum idare edin artık :))
yok cnm yenmedim henüz mumdayım ben. bayramda ara verdim mecburen ama :/ inş. yenicez kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?