- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.281
çok sevindim kızlar bayağı bir ilerleme kaydetmişsiniz.
Nasil rahatliyosunuz kizlar?Nasil hereket etmek gerek mesala rahatlamak ,icine dogru almak icin?mesala alta yastik felanmi koymak lazim?Birde p... icine girince hafif ikinmakmi yada tam tersi gerek?Egzersize basliyayim dedim denedim parmak felan ama olmuyo bi türlü:-(Kasilmamak elde degil kaslari icimemi cekiyorum disimami anlamadim nasil rahat birakilir onuda bilmiyorum.
Nasil rahatliyosunuz kizlar?Nasil hereket etmek gerek mesala rahatlamak ,icine dogru almak icin?mesala alta yastik felanmi koymak lazim?Birde p... icine girince hafif ikinmakmi yada tam tersi gerek?Egzersize basliyayim dedim denedim parmak felan ama olmuyo bi türlü:-(Kasilmamak elde degil kaslari icimemi cekiyorum disimami anlamadim nasil rahat birakilir onuda bilmiyorum.
canlarımm bu sabah egzersizime başladım ve hiç aynaya bakmadan kulak çubuğunu ilerletebildim çok mutluyum yaaa sonra ayna ile baktım doğru yere mi sokuyorum diye vee kulak çubuğunu bıraktığımda kendi durabiliyordu :)))))))) kızlar yaa çok mutluyummm egzersiz sırasında hiçbir acı yanma hissetmedim , kulak çubuğunu resmen içine çekiyor ve nerde ise bıraksam kulak çubuğu içine kaçacak :))))))))) öncelikle koçum minelçetine çok teşekkür ederim o bana dün olmadı diye birşey duymak istemediğini söylemişti.. dün işte yorulmuştum akşam egzersizimi yapamadım.sabah uyandım kendi kendime dedim şimdi ben koçuma akşam egzersizimi yapamadım diye nasıl derim dedim :)) Hemen kalktım elimi yüzümü yıkadım kulak çubuğunu streçle sarıp bebek yağı sürdüm sonra kendimi rahat bırakıp kulak çubuğunu ilerletmeyi başardım.. Koçumu hayal kırıklığına uğratmadım iyi bir öğrenci olup egzersizimi yapmayı başardım hemde ilk denemem de :)))))))))) sonra eşimin yanına uzandım sana güzel bir haberim var dedim egzersizi başarıyla yaptığımı söyledim , oda beni alnımdan öptü :))) Koçum çok cesaret verdi bana ve tabi nilayım belinayım albuneaamm, patiimm, aybicemmm sizlerinde yorumları ve tecrübelerinizden yararlanarak egzersizimi başarıyla tamamladım :))) Hepinizi çok seviyorum Allah hepinizden razı olsunn , başardığımı görünce daha cesaretlendim , aşama aşama ilerleyip inş. bende başaran arkadaşlarımın arasına katılacağım :)))))))))
canım benimçok rahat ve kolay oluyo vajen içine vakkumluyo zaten..pensdede öyle rahat ve kolay olucak inan hiç ara verme..
selaaaaaammmm kızlaaaaarrrçoookkk özledimm yaff kusra bakmayın bayram tatili erken oldu biraz koçlukta yapamadım:26: umarım yenen olmuştur herşey yolundadır buarada kayınvalidem geldi onu göndereyim düzenli gircem artıkk
bugün çok tenhaydı burası,hepinizi kocaman öpüyorum yarın raporumu veririm.iyi akşamlar
merhaba
ben 7 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedim parmak egzersizde yapmadım nasıl yenicem bilmiyorum bayramı fırsat diye düşündüm ama bayramda bir soğukluk geldi hiç deneme bile yapamadıkkkk yardım kızlar ne yapmalıyım[/QUOTE
Merhaba canım hoşgeldin , parmak egzersizi yapmayı denedin mi hiç mi yapmadın
merhaba
ben 7 aylık evliyim ve hala ilişkiye giremedim parmak egzersizde yapmadım nasıl yenicem bilmiyorum bayramı fırsat diye düşündüm ama bayramda bir soğukluk geldi hiç deneme bile yapamadıkkkk yardım kızlar ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?