Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öncelikle hoşgeldin. Burayı sürekli takip et ve egzersizlere başla bir an önce. Kulak çubuğunu streçleyip jel sür , aynadan o bölgeyi incele ve yavaş yavaş ıkın. Biraz açıldığını göreceksin. Aparatı hafifçe ittir derin derin nefes al ver. bir süre böyle egzersiz yap sonra ilerleyip ilerlemediğini anlat,kafana takılanları falan sor.

ezoomm çok sevindim canım hamile kalmana. Hayırlı olsun canımm..

işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52

kızlar nasıl olduğunu anlatayım bugün belişcimle msn de konuştuk uzun uzun ben 14 cm yapabildiğim halde hala kafamda erteliyodum ve koçum bugün deniceksin yarın haber bekliyorum ona göre dedi.ben de bu gece egzersiz yamaya hiç niyetim olmadığı halde hadi egzersiz yapayım kendime güvenirsem denerim dedim.ilk önce abdest aldım dua ettim bu illeti çeken herkese.sonra egzersize başladım o koca aparatı alabildiğim halde iş denemeye gelince kalbim çarpıyodu eşim kaç kere geldi gitti yanıma garibim sonra dedim böyle ertele ertele olmicak ne olursa olsun ve çağırdım eşimi.ilk denemede hooppp içerde şok oldum.ben egzersiz yaptığım pozisyondaydım yarı oturur şekilde.inananın hiç acı yok sadece baskı hissi ve afedersiniz biraz çişim geldi o kadar...kastığım için gitgeli çok yavaş yavaş yaptı ama inanın hiç acımadı.sonra ben üste geçtim yapabilicek miyim diye onu da rahatlıkla aldım hatta ben üstteyken git gel yaptım rahatlıkla.sanırım kontrol bende olduğundan daha rahattım.işte bu kadar şimdi sıra git gel kısmına alışmakta.allahım sana şükürler olsun.bu derdi çeken kimse kalmasın inşallah.hergün dua edicem belişşşşşşşşşşş senin tetiklemen sayesinde dile benden ne dilersen

Son düzenleme:

Ayy ne güzel tebrikler darisi basima olsun

Ben birtek kulak cöpünü yapabildim digerlerine gecemiyorum sanki gecit yok gibime geliyor.Birde kizligimi kendim yitirmek istemiyorum.Egzersiz yaparken sizden kirmizi geldimi kizlar?

Ya iyiki bu siteye üye oldum sanki kolay olucak gibime geliyo insan umutlaniyo

canım beniiimmm çok sevindim gece aklım hep sendeydi çooooooooookkk şükürrr bittiiii:13: ara verme hergün yap ok. ne istiyeyim canının saglıgı balım

ayyyyyyyyy sabah sabah ne güzel bi haber tebrikler bebişimmmm .hayırlı uğurlu olsun gelinliğinn:64

işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52

canım tebriklerrr bitti gitti işte bu ya.Azmin sayesinde ve ertelemeden yaptın söylemiştim hiç acı yok sadece basınç var diyee sabah sabah aldığım en güzel haber sana çok çok ALKIŞ ALKIŞ ALKIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ.

canıııım tebrikk ederim:))))))) oooooohhhh beee birkişi daha yendi . Allahım darısı bize inşallah, çoook sevindim çooook

Kızlar çok şükür bizde halletık ya harbiden bumuydu pozisyonu bulduktan birazda kendını serbest bıraktıktan sonra hiç bisey yokmus yaa şimdi rahat ve inanın zevk alıyorum ne kadar ağlamışım boşuna ya darısı diğer ardaslarımın basına ben ilaç alıyorum korunmak amaçlı ama kocam gecen gece içime boşaldı acaba hamile kalırmıyım acil cevap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…