Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım tebrikler kutlarım. ilaç alıyosan niye hamile kalasın bazen çok küçük ihtimal oluyormuş.

arkadaşlar biey soracaktım ya ben şimdi egzersiz yapıyorum fakat regli oldu olucam haliyle ara vereceğim lakin ben evliliğimin ilk aylarında doktara gittiğim zaman bana parmak egzersizini reglimde de devam edebileceğimi ara vermemem gerektiğini söylemişti acaba benmi yanlış anladım , okuduğum kadarıyla burdaki bütün arkadaşlar regli olunca ara veriyor .... niyekü neee?

tebrik ederim canım , darısı bize inşallah :))))) yenenleri görmek ne güzel , cesaret geliyo motive oluyoruz

işte bu kadarrrrr bitti bu iş allahım buraya ben de bunları yazıcak mıydım??evet çok klasik ama bu muyduuuuu??allahım inanamıyorum.hani benim halayımmmm ahahhaahahaa inanamıyorum hala.:52

tebrikler canıım dün gece 14cm deymişsin durma hemen dene yazmıştım.bak iyi ki denedin başardın işte bu kadarr.

canım ben de senin gibi başladım sakın yılma eğer yenmek istiyosan ara vermeden yap egzersizini benim araya bir sürü şeyler girdi yoksa daha önce biterdi.ne olur bırakmayın egzersizi.geçit yok gibi değil canım iç taraf kızlık zarı dediğimz yer biraz sıkıyo ordan geçmekten hiç korkma bak ben hala bakireyim esnettiğimiz için bi şey olmuyo rahat ol..

oooooooooo maşallah ikinci güzel habeerr tebrikleer canım darısı diğer arkadaşlara haydi kızlaaar güzel haberlerin devamı gelsinn

ayyyyyyyyy sabah sabah ne güzel bi haber tebrikler bebişimmmm .hayırlı uğurlu olsun gelinliğinn:64

sağol tatlım ilk size koştum..bu arada inanın yön falan hikaye biz kendimizi kastığımızdan olmuyomuş yok aşağıydı ortayaydı ben yönlendirmediğim halde kendiliğinden girdi inanın p..s yönünü bizden daha iyi biliyo.

canım sağlık açısından diyoruz mikrop kapmasın diye bir de itici geliyor.

ay canım çok sevindim gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…