- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.561
hoşgeldin.sendemi vajilisin??????
canım geçmiş olsun.neyin var
yardım alabileceğimi düşünerek üye oldum
sağol cnm. migrenim tuttu dünden beri. ilacımda yok. bugün pazaar. ölüyorum
inş yardımlarınızı bekliyorum.hiç merak etme canım.bismillahirahmanirrahim de başla .kızlar dökülür birazdan.egzersizleri falan anlatırlar sana.ilk adımı atmışsın
canım sende vajilisen sayfayı süreli takip et.yenen arkadaşlar sana yardım eder.bide durumunu da anlat.ona göre yardımcı olular
inş yardımlarınızı bekliyorum.
inş yardımlarınızı bekliyorum.
canım ben yardımcı olabilirim. hangi aşamadasın
durumum malum işte. vajinusmus belirtilerinin hepsi var kardeşim
sendemi vajinismusluydun.bizim topikte daha önce görmedim seni
bu gün gördüm burayı
iim canım sen nasılsın yoktun kaç gündür.herkese ne olmuş böyle .özellikle yenen arkadaşlarımıza????çok sıkıntılı gördüm sizi.malesef benimde derdim var yaa.artık eşim aparat falan görmek istemiyor kaç cmlik apart oldu hala sen bişey yapamıyorsun diyor.bende gizli gizli yaptım bugün .napmam lzaım size.denemeden önce apartı yarım saat kadar bekletmek istiyorum onu bile istemiyor.direk deniyor.öyle oluncada ben geriliyorum .napcam benn yaaa aparat bugün 13cm kadar vardı galiba.
doktora gitmedim, korkuyorum açıkçası. hallederiz dsiye düşündük ama bi yıl geçti
canım aslında ya bismillah deyip şöyle bi cesaretlenip denesen,inan aparattan çok çok daha kolay,anlamıyosun bile girdiğini
son zamanlarda ben de aparattan bunalmıştım,bi yandan da penisi alamam gibime geliyodu ama dedim bu 11 cm lik koca sert şeyi aldıktan sonra penisi de alırım diye düşünmüştüm
ki öyle de oldu,o korkunu anlıyorum ama bi kere cesaret geldi mi inan o kadar kolay oluyoki,bak ben şimdi aparat alamam mesela gözümün önüne getiriyorum son aparatımı
çok zor geliyo penisten
canm sen de şöyle bi cesaretlen,kendin yerleştir başını,sonra da elini çek,o esnada bolca nefes alıp verirsen bi de eşin yavaş yavaş girerse bak nasıl kolay olacak
ki sen zaten 13 cm yi almışsın,aşmışsın yani
dualarım seninle..güzel haberler alalım senden
iyiyim canım sen nasılsın. misafirlerim vardı.
iki doktora gittim. biri iltihabı farketmedi.
diğeri iltihap var dedi vagi hex adında fitil verdi.
bugün 10. gün. 12 tane vardı.
dün akşamdan beri sağ yumurta tarafımda ağrı oluyor ara ara.
akrabalar bayramda başka bir doktoru önerdi.
ona gitsemmi diyorum.
ama önce eşimin spermiyogram testini çıkaralım diyorum.
çünkü doktorlar hemen onu soruyor. inşallah bizlerde hamile oluruz.
4 cuma 1000 defa Ya Evvelü dersek bebeğimiz olurmuş.inşallah
bi de 707 defa Ya Varis demek lazımmış.
arkadaşlar aparatı nerden alıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?