- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.661
3 seansta nasıl bi yöntem uyguladı
sabahtan beri bu siteyi okuyorum. baya bi güvenim geldi arkadaşlar sayesinde
slm arkadaşlar :))) nilaycım hoşgeldin , ne zaman döndün?
ama bu egsersiz için 3 seans çok az değil mi
cnm bayagı ılerlemıssın cok tebrık ederım seni mutlu sona az kaldı
ama bu egsersiz için 3 seans çok az değil mi
cnm hosgeldın aramıza inan bana bu sıteye gelıp de egzersızlerını duzenlı yapıp yenemeyen yok bıraz sabır ve zamana ıhtıyacın var sende basaracaksın allahın ıznıyle ne sorun olursa sormaya cekınme...
slm cnm nasılsın nasıl gıdıyor bebişin nasıl
evet canıııım sağol sayenizde, özellikle senin desteğin ve ilgin sayesinde en son 9 cm aldım ve hemen denedim 5 cm falan girdi derken bayram girdi araya şimdi regliyimcuma gününe kadar tık yok sonra hemen egzersizlere devam edeceğim inşallah diğer regli zamanına kadar bitiririm :))))
evet canıııım sağol sayenizde, özellikle senin desteğin ve ilgin sayesinde en son 9 cm aldım ve hemen denedim 5 cm falan girdi derken bayram girdi araya şimdi regliyimcuma gününe kadar tık yok sonra hemen egzersizlere devam edeceğim inşallah diğer regli zamanına kadar bitiririm :))))
çok saolun, hoşbulduk. gerçekten herkes çok yardımsever burda
ben kaç günde üstesinden gelcem bakalım. hayal gibi , olmayacak bişey gibi
sağol canım iyiyim ben 1,5 aylık oldu bebiş ama hamilelik zor bir süreç, sen ne yaptın sana niye klomen falan kullandırıyor doktor bir sorun mu var?yoksa bir an önce bebek istediğin için mi?
ne demek cnm her zmn çok sevnıyorum adına dınlenmıs olursun bu surede ee sonraa cok yorulucaksın
ben sana guvenıyorum çok yakın zamanda halledıceksın kulak cubugunda nasıl sevınmıstın hatırla bak sımdı nasıl ılerledın çok sukur...
evet canım bunada çook şükür , Rabbimin izniyle bitireceğim bu işi inşallah :))) sizlerin desteği çoook önemli , iyiki varsınız :))
maşallahhbugunlerı bekledın bunlarda guzeldır...
yok cnm çok sukur bır sorun bir önce ıstedıgım için inşallah allah nasıp eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?