Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sabahtan beri bu siteyi okuyorum. baya bi güvenim geldi arkadaşlar sayesinde

cnm hosgeldın aramıza inan bana bu sıteye gelıp de egzersızlerını duzenlı yapıp yenemeyen yok bıraz sabır ve zamana ıhtıyacın var sende basaracaksın allahın ıznıyle ne sorun olursa sormaya cekınme...

ama bu egsersiz için 3 seans çok az değil mi

canım biz kendimize naz yapıyoruz ama doktora gelince kabulleniyoruz galiba bizim gibi serçe parmakla falan başlamıyormuş boy boy aparat var onla yapıyormuş yaparken de ben bu boyla yapacam diye göstermiyormuş doktorlara insan pek naz yapamıyor, şuan hamileyim ben eşimle denerken yavaş yavaş yapabiliyordum kendimi hazırlamam gerekiyordu öyle birden olmaz diyordum ama doktora gittim vajinal ultrason yaptı birden pat diye soktu dur yapma bir hazırlanıyım bir nefes alıyım falan yok öyle hiç gözünün yaşına bakmıyorlar yani doktorun tek farkı daha cesaretli olması.

cnm bayagı ılerlemıssın cok tebrık ederım seni mutlu sona az kaldı

evet canıııım sağol sayenizde, özellikle senin desteğin ve ilgin sayesinde en son 9 cm aldım ve hemen denedim 5 cm falan girdi derken bayram girdi araya şimdi regliyim cuma gününe kadar tık yok sonra hemen egzersizlere devam edeceğim inşallah diğer regli zamanına kadar bitiririm :))))

ne demek cnm her zmn çok sevnıyorum adına dınlenmıs olursun bu surede ee sonraa cok yorulucaksın

ben sana guvenıyorum çok yakın zamanda halledıceksın kulak cubugunda nasıl sevınmıstın hatırla bak sımdı nasıl ılerledın çok sukur...

karabiber sen kaç gündür çalışıyosun. ben bugün keşfettim burayı, bu gün başladım

Kızlar 3 gün cook bile ilk gün tamam dedim ilk gün küçük tu asistan beni konuşturuyordu bi de baktım için de hopa haberim yok sonra kendim yaptım bi büyüğüne geçtim sonra evde yaptım ertesi gün 3 sonra 4 aparata dok tamam dedi eve gittim ilk aparatla yaptırm sonra pen aldm ilk bir ay .15 dk ilişkiden önce egzersz yaptm

ben kaç günde üstesinden gelcem bakalım. hayal gibi , olmayacak bişey gibi

canım hepimize hayal geliyordu sonra gerçek olduğunu gördük tek yapman gereken egzersizi düzenli yapıp vakit ayırmak sadece 2-3 hafta belki o kadar bile sürmez çünkü sen bacaklarını açabiliyormuşsun denemekten korkmuyosun, isteklisin tek yapman gereken egzersiz.

sağol canım iyiyim ben 1,5 aylık oldu bebiş ama hamilelik zor bir süreç, sen ne yaptın sana niye klomen falan kullandırıyor doktor bir sorun mu var?yoksa bir an önce bebek istediğin için mi?

maşallahhbugunlerı bekledın bunlarda guzeldır...

yok cnm çok sukur bır sorun bir önce ıstedıgım için inşallah allah nasıp eder

evet canım bunada çook şükür , Rabbimin izniyle bitireceğim bu işi inşallah :))) sizlerin desteği çoook önemli , iyiki varsınız :))

maşallahhbugunlerı bekledın bunlarda guzeldır...

yok cnm çok sukur bır sorun bir önce ıstedıgım için inşallah allah nasıp eder

canım çok kafaya takmamak gerekiyormuş görev gibi yapmamak gerekiyormuş kadın ilişki esnasında mutlu olursa hormon salgılıyormuş o da kolay hamile kalmayı sağlıyormuş, olana kadar iyice alışmaya bak, bir an önce sana da nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…