- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.641
tamam inş. pek vaktim olmuyo ama yapcam allahın izniyle
tamam inş. pek vaktim olmuyo ama yapcam allahın izniyle
Kızlar ben bu illeti 1.5 sene çektim eylül ayın da yendim dok tedavisiyle şu an cook mutluyum şu son bir aydır tamamen yendim zevk falan alıyorum soru sormak isterseniz yardımcı olurum bilgi veririm çünkü cook çektim sanki bu hastalık tek ben de var sandım
dok tedavisi ne? nasıl yendiniz
canım vazelini kimse önermiyor o bölgeye uygun bişey değil yakınında medikal varsa ultrason jeli al yada eczaneden kayganlaştırıcı jel,
doktor da uyuşturucu krem sürüp aparatla egzersiz yaptırıyor.
canım vazelini kimse önermiyor o bölgeye uygun bişey değil yakınında medikal varsa ultrason jeli al yada eczaneden kayganlaştırıcı jel,
doktor da uyuşturucu krem sürüp aparatla egzersiz yaptırıyor.
cook demedim canım evde kendim yenemedi m en sonunda eşim dok götürdü 3 seans la yendim kremler falan ilk beyin de bitirdirdim 3 günün sonunda ilişkiye girdik ve hiç acımadı p girdi cook mutlu oldum ilk ay biraz acı çektim kendim i sıkıyordum şimdi cook mutluyum bebek istiyorum her pozisyon da ilişkiye giriyorum eşim cook mutludok tedavisi ne? nasıl yendiniz
emla mı ne diye bişey okudum o ne oluyo
ya ben ilçede oturuyorum eczaneye gidip böyle bişey alamam
cook demedim canım evde kendim yenemedi m en sonunda eşim dok götürdü 3 seans la yendim kremler falan ilk beyin de bitirdirdim 3 günün sonunda ilişkiye girdik ve hiç acımadı p girdi cook mutlu oldum ilk ay biraz acı çektim kendim i sıkıyordum şimdi cook mutluyum bebek istiyorum her pozisyon da ilişkiye giriyorum eşim cook mutlu
canım sen üstteyken dene. hepsini alıp almadığını daha rahat görürsün. taa ki hepsini alana kadar içeri dışarı dene.bu arada klomene adet dönemin ne zaman klomene başlayacaktın.
3 seansta nasıl bi yöntem uyguladı
ultrason jeli sakıncalı olmaz mı o bölgeye
canım arkadaş gitmiş ben söyleyim uyuşturucu krem sürüp aparatla egzersiz yaptırıyor bütün doktorlar ama kendin de yenebilirsin yeter ki başla bir an önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?