Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr iyi akşamlar, bu aralar sadece okuyorum çünkü ne zaman girsem kimse olmuyor yavaş yavaş bayram rehavetini üzerinden atar kızlar da bir an önce başlarlar egzersize inşallah.

canım eşinle iyice konuşsan biraz anlayışlı davransa sorun tamamen bitecek sadece vereceği tepkiden korktuğun için denemeye çekiniyorsun,
güya hem anlayışlılar hem aceleciler seven insan aynı zamanda şefkatli de olur, yardımcı da olur, sadece beklemekle kendiliğinden hallolmuyor hiçbirşey
emek gerekiyor, güven gerekiyor,destek gerekiyor siz boşverdiğinizde hadi demesi gerekiyor eşlere çok iş düşüyor ama genelde görmemezlikten
geliyorlar.

Kızlar ben bu illeti 1.5 sene çektim eylül ayın da yendim dok tedavisiyle şu an cook mutluyum şu son bir aydır tamamen yendim zevk falan alıyorum soru sormak isterseniz yardımcı olurum bilgi veririm çünkü cook çektim sanki bu hastalık tek ben de var sandım

ben de yine nere kayboldu diyordum , canım misafir gitmiş bugün artık bahane bulma lütfen bir an önce denemeye geç,
canım gerçekten giden yıllarına yazık çok fedakar eşin var hiç olmazsa onun için bu dertten kurtulmaya bak.

dok tedavisi ne? nasıl yendiniz

dok tedavisi ne? nasıl yendiniz
cook demedim canım evde kendim yenemedi m en sonunda eşim dok götürdü 3 seans la yendim kremler falan ilk beyin de bitirdirdim 3 günün sonunda ilişkiye girdik ve hiç acımadı p girdi cook mutlu oldum ilk ay biraz acı çektim kendim i sıkıyordum şimdi cook mutluyum bebek istiyorum her pozisyon da ilişkiye giriyorum eşim cook mutlu

3 seansta nasıl bi yöntem uyguladı

canım sen üstteyken dene. hepsini alıp almadığını daha rahat görürsün. taa ki hepsini alana kadar içeri dışarı dene.bu arada klomene adet dönemin ne zaman klomene başlayacaktın.

hiç denemedım rahat olamayacagımı dusunuyorum...

cnm reglım onumuzdekı hafta 5. gunu kullanıcam ınşallah...senin ne zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…