- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.621
canım olmuyo işte ben de öyle işi gücü bahane ettim bak üç buçuk senemi yedi bu illet,iş güç ,yoğun çalışma falan bahane bunlar hepimiz yaptık bunları erteledik
erteledikçe de sorun kronikleşti
kendine vakit ayır mutlaka,gün içinde insan neler yapmıyorki, önce kendin içi sonra eşin ve evliliğin için egzerszilere mutlaka vakit ayır
olmayacak diye de hiç düşünme,biz nasıl yendik biz de aynıydık
bunların haricinde başka bişey yapmam gerekiyor mu
suan nasıl sizinki rahat olabiliyomusunuz
suan nasıl sizinki rahat olabiliyomusunuz
ben bekarım kızlar..
23 yaşındayım
hani bu konudada baya istekliyim evlenip sevüşmek için
ama sanki orası kapalı gibi geliyo bana:26: her bekara öylemi gelir bekarken bilinmez vajinusmus olupnup olunmayacagı sanırım degılmı
bi de millet dah çocuk yok mu diye soru ya her yerde
canım bence sen bu topicte fazla takılma,daha bekarsın,kafanı doldurma böyle şeylerle,etkilenirsin sonra evlenince
iltihabın pkoyla ilgisi yok değil mi, iltihabı nasıl farkedemezler ya bu doktorlar böyle işte
aslında özellikle kadın doğumcularda doktor çok önemli,iyice bi araştırıp gitmek lazım,bi de bunların uzmanlıkları da farklı haliyle
netten falan araştırdın mı pkoyla özellikle ilgilenen doktorlar mutlaka vardır
hakkında hayırlısı canım benim,sen tedavilerini ol,umudunu da hiç yitirme,biliyosun hamile kalmak isteyenlerin stresli olmamaları lazım
allahım en kıza zamanda nasip etsin bizlere de
kendine dikkat et canım benim
bir de bu duaları 1000 ve 707 kere bir cumada okumamız gerekiyor değil mi?
sorarlar,bize de soruyolar,sen boşver milleti konuşur onlar, ilk çocuğu yaparsın sonra ikinci yok mu diye sorarlar yani bitmez bu,sonu yok
sen egzersizlere odaklan,boşver başkalarını
baştan savma doktorlar olduğu sürece böyle doktor değiştirmek zorunda kalıoruz. Allah hayırlı doktorlara denk getirir inşallah. ben üçüncü doktora gitmeye karar verdim. inşallah o uğurlu gelir. canım 4 cuma bu duaları okuyun yazıyordu. düşündüm regl araya girebilir diye ama reglden sonraki ilk cuma şeklinde tamamlarım dedim. inşallah hayrını görürüz. Herşeyin hayırlısı Allahtan. :13:
doktora gitsem mi acaba diye soru işaretleri var kafamda.
doktora gitsem mi acaba diye soru işaretleri var kafamda.
merhaba papatya
öncelikle beynine şunu kabullendir. gün içerisinde çok defa tekrarla. kendi kendini ikna et.
vaji esner. pileli etek gibi. file gibi genişler. iki el genişliğinde bebek omuzu çıkıyor oradan.
içeriye ne girerse onun şeklini alır. eğer parmak ile başlayamazsan kulak çubuğuna streç film sar.
üzerine okey kayganlaştırıcı jel veya ultrason jeli sür. burnundan derin nefes al ağzından ver.
nefes verirken içeri ittir. yeni yıla gelin olarak girmeni dilerim. demişsin ya kaç gün serçe parmağı deneyeyim diye.
baktınki serçe parmakla yapabildin. işaret parmağına geç. o da olursa orta parmağa geç.
tek parmaklarda başarılı olunca iki parmak ile yap. işaret parmağın ile orta parmağı küs işareti yapar şekilde dene canım. parmak ile denemek istemiyorsan mum al bakkaldan mum ile dene. bu egzersizlerinden eşini haberdar et.
biz bu egzersizler esnasında vajinin girişini esnetiyoruz. dolayısıyla kızlık zarından ilişki gerçekleştiğindede zaman zaman kırmızı gelmeyebiliyor.benim eşim bu konuda biraz katı olduğu için hep eşimin yanında egzersizi yaptım. olurda kendim kızlığı bozmuş olursam yanımda olsun görsün istedim. ama bizim ilişki esnasında azıcık geldi. eşim bu konularda katıydı. oraya bişey sokana kadar benle ilişki yaşa diyordu. ama biz yavaş yavaş genişletiyoruz.eşimde artık bilinçlendi. genişlettiğimiz için gelmemesinin doğal olduğunu kendide diyor artık. hayırlısı inşallah senin içinde. bu sitedeki arkadaşlar çok yardım severler. sakın burayı bırakma.:13:
çalışmaya başladım bile ama aynayla değil. onu yarın denicem inş
sen bilirsin canım,dediğim gibi doktor da egzersiz verecek,burada doktora giden arkadaşlarımzı da vardı,çoğunlukla onlar yönlendirdiler bizi zaten
ama doktora gidersen de,gitmeden önbce mutlaka bikaç egzersiz denemesi yap derim ben
çok merak ve heyecan içindeyim, keşke daha önceden keşfetseydim burayı
merhaba papatya
öncelikle beynine şunu kabullendir. gün içerisinde çok defa tekrarla. kendi kendini ikna et.
vaji esner. pileli etek gibi. file gibi genişler. iki el genişliğinde bebek omuzu çıkıyor oradan.
içeriye ne girerse onun şeklini alır. eğer parmak ile başlayamazsan kulak çubuğuna streç film sar.
üzerine okey kayganlaştırıcı jel veya ultrason jeli sür. burnundan derin nefes al ağzından ver.
nefes verirken içeri ittir. yeni yıla gelin olarak girmeni dilerim. demişsin ya kaç gün serçe parmağı deneyeyim diye.
baktınki serçe parmakla yapabildin. işaret parmağına geç. o da olursa orta parmağa geç.
tek parmaklarda başarılı olunca iki parmak ile yap. işaret parmağın ile orta parmağı küs işareti yapar şekilde dene canım. parmak ile denemek istemiyorsan mum al bakkaldan mum ile dene. bu egzersizlerinden eşini haberdar et.
biz bu egzersizler esnasında vajinin girişini esnetiyoruz. dolayısıyla kızlık zarından ilişki gerçekleştiğindede zaman zaman kırmızı gelmeyebiliyor.benim eşim bu konuda biraz katı olduğu için hep eşimin yanında egzersizi yaptım. olurda kendim kızlığı bozmuş olursam yanımda olsun görsün istedim. ama bizim ilişki esnasında azıcık geldi. eşim bu konularda katıydı. oraya bişey sokana kadar benle ilişki yaşa diyordu. ama biz yavaş yavaş genişletiyoruz.eşimde artık bilinçlendi. genişlettiğimiz için gelmemesinin doğal olduğunu kendide diyor artık. hayırlısı inşallah senin içinde. bu sitedeki arkadaşlar çok yardım severler. sakın burayı bırakma.:13:
hergün burada rapor ver. desteklerle sonuca ulaşırsın canım.
kaygnalaştırıcı jeli nerden alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?