Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

suan nasıl sizinki rahat olabiliyomusunuz

bunların haricinde başka bişey yapmam gerekiyor mu

hayır canım,sen birazn önce bi ayna alıp karşına başla egzersizlerine,daha sonra takıldığın yerler olursa mutlaka sor buradaki arkadaşlara herkes yardımcı olur
bir de buradan ayrılma,çünkü buranın bir büyüsü var şöyle ki;burada senin gibi kadınların da olduğunu görüyosun ve yalnız hissetmiyosun kednini,diğer arkadaşların hangi aşamada olduklarını görüyosun,rapor veriyosun egzerzilerinle ilgili,merak ediyosun,kim yenmiş,nasıl yenmiş bunlar da tetikliyo insanı ,cesaret geliyo yani seni itekleyen biri oluyo burda
hadi bakalım sen başla bir an önce ve bize de haber et nasıl geçti egzersizin.

ben bekarım kızlar..

23 yaşındayım

hani bu konudada baya istekliyim evlenip sevüşmek için

ama sanki orası kapalı gibi geliyo bana:26: her bekara öylemi gelir bekarken bilinmez vajinusmus olupnup olunmayacagı sanırım degılmı

canım bence sen bu topicte fazla takılma,daha bekarsın,kafanı doldurma böyle şeylerle,etkilenirsin sonra evlenince

baştan savma doktorlar olduğu sürece böyle doktor değiştirmek zorunda kalıoruz. Allah hayırlı doktorlara denk getirir inşallah. ben üçüncü doktora gitmeye karar verdim. inşallah o uğurlu gelir. canım 4 cuma bu duaları okuyun yazıyordu. düşündüm regl araya girebilir diye ama reglden sonraki ilk cuma şeklinde tamamlarım dedim. inşallah hayrını görürüz. Herşeyin hayırlısı Allahtan. :13:

aynen öyle canım, o kadar saçma insanlar varki doktorlar arasında,insan hangisine güveneceğini şaşırıyor,elimiz kolumuz bağlı kalıyor ondan sonra da
inşallah üçğüncü doktorun iyi çıkar canım,seni güzel yönlendirmeleriyle çabucacık tedavi eder
ben de okuyayım canım bu duaları,hakkımızda hayırlısı...

doktora gitsem mi acaba diye soru işaretleri var kafamda.

merhaba papatya

öncelikle beynine şunu kabullendir. gün içerisinde çok defa tekrarla. kendi kendini ikna et.
vaji esner. pileli etek gibi. file gibi genişler. iki el genişliğinde bebek omuzu çıkıyor oradan.
içeriye ne girerse onun şeklini alır. eğer parmak ile başlayamazsan kulak çubuğuna streç film sar.
üzerine okey kayganlaştırıcı jel veya ultrason jeli sür. burnundan derin nefes al ağzından ver.
nefes verirken içeri ittir. yeni yıla gelin olarak girmeni dilerim. demişsin ya kaç gün serçe parmağı deneyeyim diye.
baktınki serçe parmakla yapabildin. işaret parmağına geç. o da olursa orta parmağa geç.
tek parmaklarda başarılı olunca iki parmak ile yap. işaret parmağın ile orta parmağı küs işareti yapar şekilde dene canım. parmak ile denemek istemiyorsan mum al bakkaldan mum ile dene. bu egzersizlerinden eşini haberdar et.
biz bu egzersizler esnasında vajinin girişini esnetiyoruz. dolayısıyla kızlık zarından ilişki gerçekleştiğindede zaman zaman kırmızı gelmeyebiliyor.benim eşim bu konuda biraz katı olduğu için hep eşimin yanında egzersizi yaptım. olurda kendim kızlığı bozmuş olursam yanımda olsun görsün istedim. ama bizim ilişki esnasında azıcık geldi. eşim bu konularda katıydı. oraya bişey sokana kadar benle ilişki yaşa diyordu. ama biz yavaş yavaş genişletiyoruz.eşimde artık bilinçlendi. genişlettiğimiz için gelmemesinin doğal olduğunu kendide diyor artık. hayırlısı inşallah senin içinde. bu sitedeki arkadaşlar çok yardım severler. sakın burayı bırakma.:13:

çalışmaya başladım bile ama aynayla değil. onu yarın denicem inş

kaygnalaştırıcı jeli nerden alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…