Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karabiber sen kaç gündür çalışıyosun. ben bugün keşfettim burayı, bu gün başladım

canım ben bayadır buralardayımda değil egzersiz oraya bile bakamıyordum sadece okuyordum burdaki yazılanları sonra burdaki arkadaşların desteği ile geçen hafta kulak çubuğu ile başladım derken muma geçtim toplam bir haftada 9 cm kadar çıktım ama şuan ara verdim haftaya egzersizlere devam edip bu illeti tamamen yok etmek istiyorum İNŞALLAH :))) Bence sende hemen denemelere başla yaptıkça moral bulup daha kalın bir aparat denemek istiyorsun , mutlu oluyorsun

evet cnm haklsıın duymustum kısmet yaa çok ıstıyoruz ama...

alısmaya calısıyoruz ne kadar olursa kar:))

Hangi şehirdesiniz ve hangi doktora gittiniz acaba ben de gitmeyi düşünüyorum da

pozisyon önemli miydi ya

canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle dene ama, burdakilerin bir çoğu yarı oturur bir şekilde bacaklarını iyice açıp deneme yapıyor , kadın doğumculardaki muayene masasını görmüşsündür çatal deniyor işte o pozisyon en ideali sanırım :)) ama sen nasıl rahatsan onu dene

tamam. denedim ama biraz acıyo normal mi

canım ne yaptın nasıl gidiyor? güveneceğin rahat edeceğin bir doktor bulmak gerçekten çok önemli.

merhaba nursenacım nasılsın inşallah iyisindir.az önce paticim sağolsun aklıma bir fikir getirdi. devletten güveneceğin bir doktorun olsa dedi. bende araştırdım. cerrahpaşada ve international hastanelerinde doktorluk yapan Engin Oral isminde bir doktoru buldum. nişantaşında ve floryada muayenehanesi varmış. yarın aramayı düşünüyorum. çünkü görüştüğüm iki doktorda bana güven vermedi. son gittiğimin soyadı üzer korktum beni üzmesin ENGİN ORAL a karar verdim galiba.canım sen bi daha doktora gittinmi. bebiş ne yapıyomuş.

Bi de dok gitmeyip evde deneyen arkadaşlar emla kremi kullanın uyuşturu yo az miktarda sürün bi de kayganlaştirici krem ve denerken aparatı kocanızla konuşun bakmayın derin nefes alın

hiç denemedım rahat olamayacagımı dusunuyorum...

cnm reglım onumuzdekı hafta 5. gunu kullanıcam ınşallah...senin ne zmn

nilaycım benim geçen ay 22 siydi. bu ay tarihin ne olacağı konusunda pek kesin konuşamıyorum çünkü doktor bu ay gecikebilir dedi yumurtlamamışım diye. normalde 5 ila 10 gün ileri atabiliyor.

doktorun kimdi ?

iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir valla sakın arayı açmayın başaranlar okudum geçen sayfalarda ondan yazıyorum beynin bi kere buna alışması gerek bende ilk başardığımda 2 gün ara verdim başta dedim acep olmayacakmı sonra diğerlerinde önce aparat sonra pen..s denedim ama şimdi direk oluyor git gelde sıkıntı vardı oda şuan bir pozisy..da çok rahat diğerleride zamanla olur sanırım ama hiç acı çekmiyorum sadece azcık jel kullanıyorum eskisi gibi merasimle aparat anestol vs.. yok artık sadece jelim varr sakın ara vermeyin gecenin bu saati gaz vereyim dedim bakın ben 5 senedir yenemiyordumm çok fenaydı artık psikolojim ama nolur biraz cesaret
1-ORDA BİR DUVAR YOK İNANIN BENDE ÖLE SANIYORDUM VE KORKUM OYDU BURDA DUVAR VAR ZORLARSAM DELİNECEK PUHAHAA GÜLÜYORUM ŞİMDİ ORASI UÇSUZ BUCAKSIZ BİR YERR!
2-ACI KASMADIĞINIZ VE YETERLİ ISLAKLIK OLDUĞUNDA YOKK!! ACI ZATEN YOKTA YANMA DİYELİM BİZ ONA
3-EN BAŞTA EGZERSİZ YAPIN İÇERDE BEKLETİN SONRA ARDIDAN P..Sİ DENEYİN
4-PEN..S KORKUNUZ VARSA BENİM GİBİ APARATI PEN..S BOYUNDA YAPIN(BEN PAMUKLA YAPTIM ISLATTIM ŞEKİL VERDİM PREZ..FE GEÇİRDİM O SIRADA FORMU OKUDUM NEFES ALIP VERDİM HEM DAHA YUMUŞAK HEMDE BENİ ÜRKÜTMÜYOR:))) SONRA GİRİNCE HEPSİ HAFİF YANMA OLDU AMA KASMAYI BIRAKINCA GEÇTİ HEMEN ARKASINDAN PEN..LE DENEDİK TABİKİ BOYUTLARI AYNI OLDUĞUNU BEYİN ANLADIĞI ÇİN CUK DİYE OLDU
VE BEN SEVİNECEĞİM YERDE ASLINDA BAŞTA ÇOK ÜZÜLDÜM BUMU 5 SENEMİ ESİR ALAN BENİ EKSİK YAPAN DEDİM GERÇEKTEN HİÇ BİR ACI YOK CESUR OLUN OLACAK OLACAK OLACAK İNANINNN

bana dok vermişti canım ama eczaneler de mutlaka vardır bi de kayganlaştirici aparat için rahat girsin acı çekme emla alırsan az miktarda sürüyorsun

cnm bence emlayı çok kullanma alışkanlık yapabilir bende başta denedim emlayla ama girebildiğini görünce kullanmadım kullanıyorsanda fındık büyüklüğünde sür ve hep kullanma anestolde olabilir bence küçük boyutta olan aparatlarda deneme pen..s boyuna yaklaşınca sür yoksa hissetmezsen anlayamayabilirsin emla eczanelerde satılıyor biraz yakıyor pahalı hem anestol daha ucuz daha az yakıyor bide yanarsa bepanten sürün

ankaradayım bu konu da cook şanslıyım dok ankarada benle gelen bütün hastalar şehir dışından di canım

merhaba belinaysu

doktor önerisi isteyen arkadaşlara mutlaka doktor ismini verelim ama öncelik olarak vajinismusun beyinle alakalı olduğunu bildirelim diye düşünüyorum. bende doktora 2500 verdim. ama bu topiği kadınlar kulübünü daha önce bulsaydım iki bilezik kolumda kalacaktı. gideceği varmış diyorum ne yapalım. sende biliyorsun çok zor bir şey değil. doktorunda tek yaptırdığı egzersiz. inanıyorum buradaki bir çok arkadaşımız kendisi başaracak kapasitedeler. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…