- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.681
evet canım bunada çook şükür , Rabbimin izniyle bitireceğim bu işi inşallah :))) sizlerin desteği çoook önemli , iyiki varsınız :))
karabiber sen kaç gündür çalışıyosun. ben bugün keşfettim burayı, bu gün başladım
canım çok kafaya takmamak gerekiyormuş görev gibi yapmamak gerekiyormuş kadın ilişki esnasında mutlu olursa hormon salgılıyormuş o da kolay hamile kalmayı sağlıyormuş, olana kadar iyice alışmaya bak, bir an önce sana da nasip olur inşallah.
canım bişey kalmadı senin sana tavsiyem arayı soğutma, olunca da sık sık yap ki beynin hemen kabullensin.
Kızlar ben bu illeti 1.5 sene çektim eylül ayın da yendim dok tedavisiyle şu an cook mutluyum şu son bir aydır tamamen yendim zevk falan alıyorum soru sormak isterseniz yardımcı olurum bilgi veririm çünkü cook çektim sanki bu hastalık tek ben de var sandım
karabiber sen kaç gündür çalışıyosun. ben bugün keşfettim burayı, bu gün başladım
pozisyon önemli miydi ya
Hangi şehirdesiniz ve hangi doktora gittiniz acaba ben de gitmeyi düşünüyorum da
canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle dene ama, burdakilerin bir çoğu yarı oturur bir şekilde bacaklarını iyice açıp deneme yapıyor , kadın doğumculardaki muayene masasını görmüşsündür çatal deniyor işte o pozisyon en ideali sanırım :)) ama sen nasıl rahatsan onu dene
canım ne yaptın nasıl gidiyor? güveneceğin rahat edeceğin bir doktor bulmak gerçekten çok önemli.
jel yerine vazelin kullansam bi sakıncası olur mu
Bi de dok gitmeyip evde deneyen arkadaşlar emla kremi kullanın uyuşturu yo az miktarda sürün bi de kayganlaştirici krem ve denerken aparatı kocanızla konuşun bakmayın derin nefes alın
hiç denemedım rahat olamayacagımı dusunuyorum...
cnm reglım onumuzdekı hafta 5. gunu kullanıcam ınşallah...senin ne zmn
Kızlar 3 gün cook bile ilk gün tamam dedim ilk gün küçük tu asistan beni konuşturuyordu bi de baktım için de hopa haberim yok sonra kendim yaptım bi büyüğüne geçtim sonra evde yaptım ertesi gün 3 sonra 4 aparata dok tamam dedi eve gittim ilk aparatla yaptırm sonra pen aldm ilk bir ay .15 dk ilişkiden önce egzersz yaptm
ben doktora gitmedim. nerden alcaz emlayı
bana dok vermişti canım ama eczaneler de mutlaka vardır bi de kayganlaştirici aparat için rahat girsin acı çekme emla alırsan az miktarda sürüyorsun
doktorun kimdi ?
ankaradayım bu konu da cook şanslıyım dok ankarada benle gelen bütün hastalar şehir dışından di canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?