Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynı şeyleri ben de düşünüyodum.parmak egzersizi yapıyomusun sakın bırakma devam et o yanma hissi de geçicek emin ol ama önce egzersizle biraz daha genişlet inan bana çok rahat olucak sonrası.parmakla yarsını aldıysan biraz daha egzersizle çözersin sen bu işi.

OLESSA' cım, hepimiz senin gibiydik, sakın pes etme, yarısını alabilmiş olman çok iyi. Acı ve yanma hissi kasılmandan kaynaklanıyor malesef, sen kastıkça p..s girebilmek için epey mücadele ediyor, kendini ne kadar gevşetirsen o kadar acısız olur güzelim. Egzersizlerin amacı vajinanın içine birşey girdiğinde acımayacağını beynin kabul etmesini sağlamaktır ki sen kısmi oalrak da başarabilmişsin güzelim. İstersen p..s denemelerinde emla anestol falan dene, belki sana kendini daha iyi hissettirebilir:))

hoşgeldin taze gelin.iiz canım sen nasılsın

hoşbulduk hayatım.ne olsun iki gündür misafir ağırladım bugün gittiler ben de topiğe koştum.uzak kalamıyorum burdan nasıl bağğımlılık yaptıysa artık...tabi bu süre zarfında deneyemedik de.bu akşam 3.denememi yapmak istiyorum nasipse.sen ne yaptın canım ne aşamadasın deneme yaptın mı hiç?

2 yılda denemediğim kalmadı uyuşturucu kremlerden,en son burayı keşfettim kimseye anlatamıyorum,kimse bilmiyor....çocuk baskısı çok fazlalaştı,bende çok istiyorum.. bazen hiç anne olamıycamı düşünüyorum,dr a gittik vajinadan baktı ultrasyonla baktı kızlık zarı öyle duruyo vajinal derinlik 8 cm dedi ben anlamıyorum,yaa yarısı giriyo sonrası duvar diyo eşim ... çok acı çekmemde cabası..düşün ben öle kırizlere giriyorum sanki işkence yapıyo adam

Canım senin vajinal ultrasonu yaptırabildiğini anladım yazdığından, bunu yapabildiysen, bu gerçekten iyi bir haber

çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım şuanda regliyim ara verdim malesef sen nasılsın bakalım herşey yolundamı?:))))

yolunda çok şükür.elde olmayan nedenlerden ötürü ara vermek zoruda kaldım bende.neyse bu kadarını hallettik ya gerisi de gelir elbet.sen de reglinden sonra sık sık egzersiz yap canım zaten 9 cm deymişsin çok çabuk ilerliyosun bi kaç güne biter senin işin de...güzel haberlerini alırız inşallah.

inşallah canım :)))

nilaycım benim geçen ay 22 siydi. bu ay tarihin ne olacağı konusunda pek kesin konuşamıyorum çünkü doktor bu ay gecikebilir dedi yumurtlamamışım diye. normalde 5 ila 10 gün ileri atabiliyor.

benimde 16.09. ve 18.10 olarak son tarıhlerım bakalım beklıyorum biran önce reglı olsam heyecanlanıyorum :)))

Aman da amann taze gelin de buradaymış:)) nasıl gidiyo balım taze gelinlik:)) hmm ?

evet burdayım ama biz yendik die boşladınız sanırım yoksa ben mi yanlış hissediyorum??halimden memnunum çok şükür pozisyon problemim yok sadece acaip derecede baskı hissi var ona da alışırım heralde zamanla.bu kadarını yapabileceğime bile inanmıyoken şu an bunları konuşuyo olmam mucize gibi...ya sanki egzersizleri yaparken isteğim mi gtti anlamadım daha önce istek yönünden bi prob.yoktu fakat şimdi bu sorunu yaşıyorum malesef aslında özel şeyler bunlar ama sormadan olmuyo ne yazık ki!! şu aparatı bırakmak istiyorum bi an önce bu şekilde çok duygusuz geliyo mekanikmşiz gibi...kötü bi his..çok şükür diyorum yine sanırım alışma evresi.

meraba.bende içime alabiliyorum ama tabi gitgellerde zorlanıyorum. bende hiç parmak egzersizi yapmadım sadece bir defa aparat aldım ve başka yapmadım. size öneride bulunayım belki işinize yarar. pozisyon çok önemli.ben üstte rahat alıyorum bide geçenlerde eşimin kucağına oturur gibi şekilde aldım. içinize alınca minik minik gitgeller yapın rahatlatır sizi.ben zaten şuan o aşamadayım. önceden eşimin kıpırdamasına bile izin vermiyordum şimdi daha rahatım.sakın pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…