- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.741
iiyim hayatım çok şükür, ben de inşalalh bu hafta biraz daha rahat olcam:)) SEn nasılsın:)?
albunea aybice karabiber nasılsınız 2 gündür yoktum neler yapıyosunuz deyiverin bakam
Slm kızlar ...bazen düşünüyorumda yani hep düşünüyorum caddede sokakta arabada dolmuşta gördüğüm tüm kadınlara bakıp, buda yapmısmısdır aaa çocugu var yapmıstır,neden benden daha cesur neden ben korkağım?sorularından kendimi alamıyorum...pisikolojim çok bozuk...neden biz.......................! parmak egzersizlerinden sonra dün gece denedik,p...sin yarısını alabildim ancak. anlamıyorum o kadar kasılıyorumki engel olamıyorum,müthiş bir acı ve yanma hissii adete boğuluyorum o işi yaparken işkence gibi eşimde öyle anlayışlıki 2 yıldır bana sabır ediyo... elimde değil ....
Slm kızlar ...bazen düşünüyorumda yani hep düşünüyorum caddede sokakta arabada dolmuşta gördüğüm tüm kadınlara bakıp, buda yapmısmısdır aaa çocugu var yapmıstır,neden benden daha cesur neden ben korkağım?sorularından kendimi alamıyorum...pisikolojim çok bozuk...neden biz.......................! parmak egzersizlerinden sonra dün gece denedik,p...sin yarısını alabildim ancak. anlamıyorum o kadar kasılıyorumki engel olamıyorum,müthiş bir acı ve yanma hissii adete boğuluyorum o işi yaparken işkence gibi eşimde öyle anlayışlıki 2 yıldır bana sabır ediyo... elimde değil ....
hoşgeldin taze gelin.iiz canım sen nasılsın
albunea aybice karabiber nasılsınız 2 gündür yoktum neler yapıyosunuz deyiverin bakam
OLESSA' cım, hepimiz senin gibiydik, sakın pes etme, yarısını alabilmiş olman çok iyi. Acı ve yanma hissi kasılmandan kaynaklanıyor malesef, sen kastıkça p..s girebilmek için epey mücadele ediyor, kendini ne kadar gevşetirsen o kadar acısız olur güzelim. Egzersizlerin amacı vajinanın içine birşey girdiğinde acımayacağını beynin kabul etmesini sağlamaktır ki sen kısmi oalrak da başarabilmişsin güzelim. İstersen p..s denemelerinde emla anestol falan dene, belki sana kendini daha iyi hissettirebilir:))
2 yılda denemediğim kalmadı uyuşturucu kremlerden,en son burayı keşfettim kimseye anlatamıyorum,kimse bilmiyor....çocuk baskısı çok fazlalaştı,bende çok istiyorum..bazen hiç anne olamıycamı düşünüyorum,dr a gittik vajinadan baktı ultrasyonla baktı kızlık zarı öyle duruyo vajinal derinlik 8 cm dedi ben anlamıyorum,yaa yarısı giriyo sonrası duvar diyo eşim ... çok acı çekmemde cabası..düşün ben öle kırizlere giriyorum sanki işkence yapıyo adam
çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım şuanda regliyim ara verdim malesefsen nasılsın bakalım herşey yolundamı?:))))
Canım senin vajinal ultrasonu yaptırabildiğini anladım yazdığından, bunu yapabildiysen, bu gerçekten iyi bir haber[/QUOT
sence bu şekildede hamile kalınabilirmi...yani yarısın alınca
Canım senin vajinal ultrasonu yaptırabildiğini anladım yazdığından, bunu yapabildiysen, bu gerçekten iyi bir haber[/QUOT
sence bu şekildede hamile kalınabilirmi...yani yarısın alınca
Canım, bu konuda fikir beyan etmek gerçekten zor, bu senin ovulasyon dönemine, eşinin içinde b..lıp, bo..mamasına, bo..lır ise, sperm kalitesine, vs bir sürü etkene bağlı. Mesela bazen bo..lma olmasa bile ilişki sırasındaki sıvı içerisinde sperm olabiliyor, bu şekilde hamile kalabilme ihtimali de var.
Çevreden çocuk konusunda baskı görebilmeni anlıyorum, insanlar jerşeye karışmaya bayılırlar, bu sizin hayatınız, sen onların hepsine kulaklarını tıka öncelikle, sadece kendin için yaşa. Hem anne olabilmek hem de eşinle mutlu bir aile olabilmek için, lütfen egzersizlere ve denemelere asıl canım, emin ol başardığında 2 yıldır uğraştıgım bu muymuş diyeceksin:)) kaç parmak egzersiz yapabiliyosun?
Canım, bu konuda fikir beyan etmek gerçekten zor, bu senin ovulasyon dönemine, eşinin içinde b..lıp, bo..mamasına, bo..lır ise, sperm kalitesine, vs bir sürü etkene bağlı. Mesela bazen bo..lma olmasa bile ilişki sırasındaki sıvı içerisinde sperm olabiliyor, bu şekilde hamile kalabilme ihtimali de var.
Çevreden çocuk konusunda baskı görebilmeni anlıyorum, insanlar jerşeye karışmaya bayılırlar, bu sizin hayatınız, sen onların hepsine kulaklarını tıka öncelikle, sadece kendin için yaşa. Hem anne olabilmek hem de eşinle mutlu bir aile olabilmek için, lütfen egzersizlere ve denemelere asıl canım, emin ol başardığında 2 yıldır uğraştıgım bu muymuş diyeceksin:)) kaç parmak egzersiz yapabiliyosun?
orta parmak ta sorun yok tamamı,2 parmağında yarısıancak girebiliyor. eşli parmak testide aynı şekilde....haliyle pen...ste yarıya kadar giriyor...yumurtlama dönemim bu hafta,ve gün aşırı oluyo çalışmalar içime boş.....yor.. yarım saat felan kalkmıyorum,sonra kalkınca ayağa hepsi çıkıyor sanki,bu normalmi?tamamı içime girmediği içinmi?çıkıyorlar anlamıyorum...yoksa normalimi budur..
yolunda çok şükür.elde olmayan nedenlerden ötürü ara vermek zoruda kaldım bende.neyse bu kadarını hallettik ya gerisi de gelir elbet.sen de reglinden sonra sık sık egzersiz yap canım zaten 9 cm deymişsin çok çabuk ilerliyosun bi kaç güne biter senin işin de...güzel haberlerini alırız inşallah.
orta parmak ta sorun yok tamamı,2 parmağında yarısıancak girebiliyor. eşli parmak testide aynı şekilde....haliyle pen...ste yarıya kadar giriyor...yumurtlama dönemim bu hafta,ve gün aşırı oluyo çalışmalar içime boş.....yor.. yarım saat felan kalkmıyorum,sonra kalkınca ayağa hepsi çıkıyor sanki,bu normalmi?tamamı içime girmediği içinmi?çıkıyorlar anlamıyorum...yoksa normalimi budur..
parmak egzersizi yaaprken ne kullanıyosun, kayganlaştırıcı mı bebeyağı faan mı? CAnım kusura bakma ayrıntı soruyorum ama ne kadar ayrıntı verirsen o kadar iyi olur yardımcı olabilmemiz için:)
nilaycım benim geçen ay 22 siydi. bu ay tarihin ne olacağı konusunda pek kesin konuşamıyorum çünkü doktor bu ay gecikebilir dedi yumurtlamamışım diye. normalde 5 ila 10 gün ileri atabiliyor.
Aman da amann taze gelin de buradaymış:)) nasıl gidiyo balım taze gelinlik:)) hmm?
uzun zamandır giremedim foruma bazı gelişmeler kaydettim bunu paylaşmak istedim.ama yine de tam bi sevinç yok aslında.çünkü daha öncesinde 18ekimdi 1 kere p almıştım tam olarak ama bir ilişki olmadığından emin değildim yenip yenmediğime.bunu paylaşmıştım sizlerle ve tekrarı olur demişti bazı arkadaşlarım beni umutlandırmışlardı sağolsunlar.evt sonrasında 25ekimde tekrarladım aynı şeyi çok şükür.1 aylık süre içinde normal bi ilişki yaşayamadık çok denememde tam alamadım bile p..si.aşırı bi yanma oluyo yapamıyorum anestol kullanmama rağmen bazen hiç alamayorum.sizden yardım istiyorum özellikle yenenlerden.yendikten sonraki ilişkilerinizde rahatmıydınız nasıl aşama kaydettiniz?yaşadıklarım normal mi?
yenenler nolur yardımcı olun bu seviyeye gelmemde katkınız çok Allah razı olsun forumdaki herkesten.ayrıca ben egzersiz de yapamıyorum aparat içinde tut dene diyebilirsiniz ben aparatla hiç çalışamadım sadece tek parmak yapabiliyorum.nolur yol gösterin.doktora gitsem anlatamıycam bu kadar biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?