- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.761
canım ya ne güzel muhabbetler yapıyosunuz inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin bir an önce..biz de bi alışalım gelicez peşinden..
iyi geceler kızlar umarım herkes iyidir valla sakın arayı açmayın başaranlar okudum geçen sayfalarda ondan yazıyorum beynin bi kere buna alışması gerek bende ilk başardığımda 2 gün ara verdim başta dedim acep olmayacakmı sonra diğerlerinde önce aparat sonra pen..s denedim ama şimdi direk oluyor git gelde sıkıntı vardı oda şuan bir pozisy..da çok rahat diğerleride zamanla olur sanırım ama hiç acı çekmiyorum sadece azcık jel kullanıyorum eskisi gibi merasimle aparat anestol vs.. yok artık sadece jelim varr sakın ara vermeyin gecenin bu saati gaz vereyim dedim bakın ben 5 senedir yenemiyordumm çok fenaydı artık psikolojim ama nolur biraz cesaret
1-ORDA BİR DUVAR YOK İNANIN BENDE ÖLE SANIYORDUM VE KORKUM OYDU BURDA DUVAR VAR ZORLARSAM DELİNECEK PUHAHAA GÜLÜYORUM ŞİMDİ ORASI UÇSUZ BUCAKSIZ BİR YERR!
2-ACI KASMADIĞINIZ VE YETERLİ ISLAKLIK OLDUĞUNDA YOKK!! ACI ZATEN YOKTA YANMA DİYELİM BİZ ONA
3-EN BAŞTA EGZERSİZ YAPIN İÇERDE BEKLETİN SONRA ARDIDAN P..Sİ DENEYİN
4-PEN..S KORKUNUZ VARSA BENİM GİBİ APARATI PEN..S BOYUNDA YAPIN(BEN PAMUKLA YAPTIM ISLATTIM ŞEKİL VERDİM PREZ..FE GEÇİRDİM O SIRADA FORMU OKUDUM NEFES ALIP VERDİM HEM DAHA YUMUŞAK HEMDE BENİ ÜRKÜTMÜYOR:))) SONRA GİRİNCE HEPSİ HAFİF YANMA OLDU AMA KASMAYI BIRAKINCA GEÇTİ HEMEN ARKASINDAN PEN..LE DENEDİK TABİKİ BOYUTLARI AYNI OLDUĞUNU BEYİN ANLADIĞI ÇİN CUK DİYE OLDU
VE BEN SEVİNECEĞİM YERDE ASLINDA BAŞTA ÇOK ÜZÜLDÜM BUMU 5 SENEMİ ESİR ALAN BENİ EKSİK YAPAN DEDİM GERÇEKTEN HİÇ BİR ACI YOK CESUR OLUN OLACAK OLACAK OLACAK İNANINNN
2 yılda denemediğim kalmadı uyuşturucu kremlerden,en son burayı keşfettim kimseye anlatamıyorum,kimse bilmiyor....çocuk baskısı çok fazlalaştı,bende çok istiyorum..bazen hiç anne olamıycamı düşünüyorum,dr a gittik vajinadan baktı ultrasyonla baktı kızlık zarı öyle duruyo vajinal derinlik 8 cm dedi ben anlamıyorum,yaa yarısı giriyo sonrası duvar diyo eşim ... çok acı çekmemde cabası..düşün ben öle kırizlere giriyorum sanki işkence yapıyo adam
parmak egzersizi yaaprken ne kullanıyosun, kayganlaştırıcı mı bebeyağı faan mı? CAnım kusura bakma ayrıntı soruyorum ama ne kadar ayrıntı verirsen o kadar iyi olur yardımcı olabilmemiz için:)
önceleri bebe yağı kullanıyodum ama artık hiç bişe kullanmıyorum,bebek olayını zorlaştırıyormuş kayganlastırıcılar diye duydum...
uzun zamandır giremedim foruma bazı gelişmeler kaydettim bunu paylaşmak istedim.ama yine de tam bi sevinç yok aslında.çünkü daha öncesinde 18ekimdi 1 kere p almıştım tam olarak ama bir ilişki olmadığından emin değildim yenip yenmediğime.bunu paylaşmıştım sizlerle ve tekrarı olur demişti bazı arkadaşlarım beni umutlandırmışlardı sağolsunlar.evt sonrasında 25ekimde tekrarladım aynı şeyi çok şükür.1 aylık süre içinde normal bi ilişki yaşayamadık çok denememde tam alamadım bile p..si.aşırı bi yanma oluyo yapamıyorum anestol kullanmama rağmen bazen hiç alamayorum.sizden yardım istiyorum özellikle yenenlerden.yendikten sonraki ilişkilerinizde rahatmıydınız nasıl aşama kaydettiniz?yaşadıklarım normal mi?
yenenler nolur yardımcı olun bu seviyeye gelmemde katkınız çok Allah razı olsun forumdaki herkesten.ayrıca ben egzersiz de yapamıyorum aparat içinde tut dene diyebilirsiniz ben aparatla hiç çalışamadım sadece tek parmak yapabiliyorum.nolur yol gösterin.doktora gitsem anlatamıycam bu kadar biliyorum.
evet burdayım ama biz yendik die boşladınız sanırım yoksa ben mi yanlış hissediyorum??halimden memnunum çok şükür pozisyon problemim yok sadece acaip derecede baskı hissi var ona da alışırım heralde zamanla.bu kadarını yapabileceğime bile inanmıyoken şu an bunları konuşuyo olmam mucize gibi...ya sanki egzersizleri yaparken isteğim mi gtti anlamadım daha önce istek yönünden bi prob.yoktu fakat şimdi bu sorunu yaşıyorum malesef aslında özel şeyler bunlar ama sormadan olmuyo ne yazık ki!! şu aparatı bırakmak istiyorum bi an önce bu şekilde çok duygusuz geliyo mekanikmşiz gibi...kötü bi his..çok şükür diyorum yine sanırım alışma evresi.
önceleri bebe yağı kullanıyodum ama artık hiç bişe kullanmıyorum,bebek olayını zorlaştırıyormuş kayganlastırıcılar diye duydum...
canım sen bebekten önce bence vajinismusu yenemye odaklanmalısın, ve tavsiyemiz vajinismusu yenemden hamile kalınmaması hamilelik döneminde problem yaşanmaması için. Önce vajinismusu yen, inşalalh ondan sonra tez zamanda bebişlerin olur sağlıklı sıhhatli ), egzersizlerin sırasında kayganlaştırıcı kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum sana, gör bak çok daha rahat edeceksin ve çok daha kolay olacak öyle.
canım bu konuda bende muzdarıbım yenelı 1 ay oldu ve esım yuzunden cok az ılıskı yasadık
bayagı aradan sonra 3 gun once denemede yapamadım olmadı
ama dun herzamankı yerde deneyınce oldu ve yanma baskı hala var
bunları zamanla aşıcaz ve bol bol deneme ile olucak seyler ara vermek bız vajililere hıc ıyı değil
pes etme bırkere oldu artık bılıyorsun o bolgeyı devamıda gelıcek her yenende alısma donemı oldugu gıbı
normal vajılı olmayan yenı gelınlerde bıle sorun var tanıdıgım bır akrabam 3 aylık gelın
o ılıskıde canının acıdıgnı söyluyor hıc bırsey bılmedıgı ıcın krem falan tavsıye ettım ona
kı bız sanslıyız vajıyı ıyıce tanıdıgımız ıcın acı yasamıyoruz
canım sen bebekten önce bence vajinismusu yenemye odaklanmalısın, ve tavsiyemiz vajinismusu yenemden hamile kalınmaması hamilelik döneminde problem yaşanmaması için. Önce vajinismusu yen, inşalalh ondan sonra tez zamanda bebişlerin olur sağlıklı sıhhatli ), egzersizlerin sırasında kayganlaştırıcı kullanmanı şiddetle tavsiye ediyorum sana, gör bak çok daha rahat edeceksin ve çok daha kolay olacak öyle.
eşim çocuk istiyo,yarısıda giriyo ya tamam yendin işte diyor,bide o arastırmıs gebelik için kayganlaştırıcı kullanmayalım diyor...cnm haklısın ama
yıldır adam bana sabır ediyo şimdi çocuk özlemiyle yanıp tutusuyor ne diyim onazor bir durum ama inş..basrıcaz hepimiz..burda yalnız olmadığımı bilmek güzel...
:) geçenlerde uzak bir akrabamızın kızı ewlendi,bayramda bize geldiler,nasıldı dedim canın yandımı felan,yok gayet kolaydı dedi,bazılarına gayet kolay geliyormuş dedim kızdım kendime utan utan dedim :) ya gülermisin ağlarmısn
hiç boşlarmıyım sizi ben tatlım ya, geçen birkaç hafta o kadar yogundu ki işler, farkettiysen siteye bile zor giriyodum, bakıp çıkıyodum hemen, geçmişi falan da pek okuyamıyordum, dur daha halayını çekecem ben senin:)))
hoşbulduk taze gelin:))))geçen gunlerde vajıyı konusuyorduk şimdi hamiş olabilmeyi guzel seyler allahım isteyen herkeze nasıp etsın sende iice alısta 2012 de burdaa hamiş kalmayan olmucak allahın izniyle:)))
canım tabıkı acı dıye bırsey yok o bızım korkumuz ama ıste kımı korkup kendını kasınca o akrabam gıbı kı kız hıcbırsey bılmıyor
krem kullanmasını neler yapıcagını anlattıgımda bendaha vajıyı yenmemıstım
ama vajı doktoru kadar bılgı sahıbı olduk bu topık sayesınde:)
meraba.bende içime alabiliyorum ama tabi gitgellerde zorlanıyorum. bende hiç parmak egzersizi yapmadım sadece bir defa aparat aldım ve başka yapmadım. size öneride bulunayım belki işinize yarar. pozisyon çok önemli.ben üstte rahat alıyorum bide geçenlerde eşimin kucağına oturur gibi şekilde aldım. içinize alınca minik minik gitgeller yapın rahatlatır sizi.ben zaten şuan o aşamadayım. önceden eşimin kıpırdamasına bile izin vermiyordum şimdi daha rahatım.sakın pes etmeyin
aa canım yapma ama böyle,bırakmışsın kendini hemen,ee ilk bir ay ben de hep üstte istedim çünkü daha kolay oluyo biliyorum
ama şu son bir ayda hep alttaki pozisyondayım artık ona da alıştım
yani bu da bir süreç,öyle pat diye alışılmıyo haliyle,neden diyoruz yendikten sonra sık sık yapalım diye,alışalım beynimize yer etsin diye
ben konuşmadım ama vajiili olmayan ilk evli kadınlar da bile bu alışma süreci mutlaka vardır
sen bi doktora git en iyisi,tahriş varsa tedavini ol,daha sonra da şu aparatları bi dene istersen,iyice kafanda netleşir
moralini de hiç bozma,bir an önce çözümüne bak canım
canım hemen öyle pes etme üstte dene ne olmuş alıştıktan sonra diğer şekilde de yaparsın öyle hemen pat diye olmuyor ki zamanla olduğunu görünce korkun falan da kalmayacak canım hep söylüyorum yine söyleyim bir kere olduktan sonra arayı soğutmayın mümkün olduğunca sık yapın çok ara veriyorsunuz sonra acabalar başlıyor, olmayınca hemen bırakmayacaksınız peşini bir daha deneyelim diyeceksiniz.
Canım bak ben yenli 2 ay oldu ama hala ben üstte başlamak istiyorum bazen, iyice alışana olabiliyor, sakın pes etme:))
nilayy_84 canım muhabbetını karsılıklı atışmamızı özledim :)
herkes bı toparlanalımda egsersızcılerın tepesınde olalım :)
ficklebird taze gelın senden 2. 3. 4. haberlerını beklıyoruz artık
nursenacım hamılelıgın nasıl gecıyor canım
bugun esım evde hazır onu yakalamısken ben kacıyorum kızlarakşam güzel haberlerde görüşürüz
orta parmak ta sorun yok tamamı,2 parmağında yarısıancak girebiliyor. eşli parmak testide aynı şekilde....haliyle pen...ste yarıya kadar giriyor...yumurtlama dönemim bu hafta,ve gün aşırı oluyo çalışmalar içime boş.....yor.. yarım saat felan kalkmıyorum,sonra kalkınca ayağa hepsi çıkıyor sanki,bu normalmi?tamamı içime girmediği içinmi?çıkıyorlar anlamıyorum...yoksa normalimi budur..
canım yarısının dışarı akması normal, ama sana tavsiyem kesinlikle bu işi halletmeden hamile kalma çünkü doğurup da hala yenemeyenler var hem bebek olunca bütün vaktini alacak hazır vaktin varken biraz daha çaba göster yen lütfen hem inan nerdeyse bitmiş farklı pozisyon dene kastığın yerde dur sonra yeniden dene yeteri kadar ıslaklık olduğu zaman gitgellerde falan da sorun kalmıyor, ama lütfen yenmeden hamile kalma ben yeneli daha 2 ay bile olmadı şu an 1,5 aylık hamileyim tamamen bitti diye düşünüyordum ama arada ya başa dönersem diye geliyor aklıma o yüzden kafanda soru işaretleri kalmasın sonra düşün bebişi Allah gönlüne göre verir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?