Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ya ne güzel muhabbetler yapıyosunuz inşallah rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin bir an önce..biz de bi alışalım gelicez peşinden..

hoşbulduk taze gelin:))))geçen gunlerde vajıyı konusuyorduk şimdi hamiş olabilmeyi guzel seyler allahım isteyen herkeze nasıp etsın sende iice alısta 2012 de burdaa hamiş kalmayan olmucak allahın izniyle:)))

mısbon rahat oldugun pozısyon usttemı alltamı acıklayabılırmısın

canım bu gunlerıde bizde geçirdik 5 yıl cektım senın bu cektıklerını cozum egsersız boylece o bolgeyı esnetırsın
zamanla p. rahat alırsın korkularımızdan arınmamlız lazım öncelikle
ve unutma yalnız degılsın bız varız senın gıbı bu derdı ceken

canım bu konuda bende muzdarıbım yenelı 1 ay oldu ve esım yuzunden cok az ılıskı yasadık
bayagı aradan sonra 3 gun once denemede yapamadım olmadı
ama dun herzamankı yerde deneyınce oldu ve yanma baskı hala var
bunları zamanla aşıcaz ve bol bol deneme ile olucak seyler ara vermek bız vajililere hıc ıyı değil
pes etme bırkere oldu artık bılıyorsun o bolgeyı devamıda gelıcek her yenende alısma donemı oldugu gıbı
normal vajılı olmayan yenı gelınlerde bıle sorun var tanıdıgım bır akrabam 3 aylık gelın
o ılıskıde canının acıdıgnı söyluyor hıc bırsey bılmedıgı ıcın krem falan tavsıye ettım ona
kı bız sanslıyız vajıyı ıyıce tanıdıgımız ıcın acı yasamıyoruz

hiç boşlarmıyım sizi ben tatlım ya, geçen birkaç hafta o kadar yogundu ki işler, farkettiysen siteye bile zor giriyodum, bakıp çıkıyodum hemen, geçmişi falan da pek okuyamıyordum, dur daha halayını çekecem ben senin:)))

:) geçenlerde uzak bir akrabamızın kızı ewlendi,bayramda bize geldiler,nasıldı dedim canın yandımı felan,yok gayet kolaydı dedi,bazılarına gayet kolay geliyormuş dedim kızdım kendime utan utan dedim :) ya gülermisin ağlarmısn

nilayy_84 canım muhabbetını karsılıklı atışmamızı özledim :)
herkes bı toparlanalımda egsersızcılerın tepesınde olalım :)

ficklebird taze gelın senden 2. 3. 4. haberlerını beklıyoruz artık

nursenacım hamılelıgın nasıl gecıyor canım

bugun esım evde hazır onu yakalamısken ben kacıyorum kızlar akşam güzel haberlerde görüşürüz

canım tabıkı acı dıye bırsey yok o bızım korkumuz ama ıste kımı korkup kendını kasınca o akrabam gıbı kı kız hıcbırsey bılmıyor

krem kullanmasını neler yapıcagını anlattıgımda bendaha vajıyı yenmemıstım
ama vajı doktoru kadar bılgı sahıbı olduk bu topık sayesınde:)

bak halayımı bile çekmemiş walla ben o heyecanla kim çekti kim çekmedi hatırlamıyorum:) evet farkettim canım msnde de yoksun.bi konuştuk bi daha yok oldun neyse daha çok şey var size danışacağım...rahat yok anlayacağınız.bu arada koçluk muhabbeti ilk günlerde çok iyi gidiyodu şimdi herkes boşladı koçlar kendinize gelin(benim tuzum kuru ya)alın elinize kızılcığı kimsede tık yok.

hoşbulduk taze gelin:))))geçen gunlerde vajıyı konusuyorduk şimdi hamiş olabilmeyi guzel seyler allahım isteyen herkeze nasıp etsın sende iice alısta 2012 de burdaa hamiş kalmayan olmucak allahın izniyle:)))

ay siz taze gelin dedikçe nasıl hoşuma gidiyo anlatamam amin canım inşallah hepimizin hayırlısıyla olur.

aynen,bende bilmediğim kalmadı araştır araşır...uzman olduk iyice düşünüyorumda acaba eskilerde de varmıydı bu problem yoksa çağımızlamı geldi

evt hareket etmek beni de zorluyo kazık gibi kıpırdamadan duruyorum.eşim kolunu bile oynatsa beni tedirgin ediyo.inş ben de zamanla daha rahat olabilirm.dediğin pozisyonu da deniycem teşekkür ederm.

Canım bak ben yenli 2 ay oldu ama hala ben üstte başlamak istiyorum bazen, iyice alışana olabiliyor, sakın pes etme:))

çok sağolun desteğiniz ve önerileriniz için Allah razı olsun.

canım hamilelik şöyle hiçbir şey yiyemiyorum yesem de direk çıkarıyorum, bol bol halsizlik bunların dışında çok şükür iyi,
kız bu kocalara biraz da siz naz yapın gördüğüm kadarıyla kaçan kovalanıyor, bir de şerbetçiotu mu ne afrodizyak etkisi varmış yiyecekler bayağı etkili oluyor biraz araştırın, ayrıca bu işi gerçekten yapmak yorucu ve doyurucu oluyormuş o yüzden eskisiyle pek kıyaslamayın sanırım başarısız olmaktan korkuyorlar ondan kaçıyorlar sık yapmaktan çünkü eskiden bizim bir beklentimiz yoktu şu an var.

merhaba lütfen birileri bana yardım etsinn çünkü artık dayanamıyorum tam 10 yıllık bir flörtün ardından 6 ay önce evlendik ama malesef hala ilişkiye giremedik evlendikten sonra herşey çok güzel olacak diye düşünürken bu kabus girdi hayatımıza ben ne yapacağımı bilmiyorum çok okudum ama ben parmak egzersizi yapamıyorum aklıma getirdiğim anda midem bulanıyo bacaklarım kasılıyo ne yapacam bilmiyorum çok üzgünüm evliliğim mahvoldu eşimin benden soğumasından çok korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…