Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

en iyisi doktora gitmek.enf,tahriş varsa geçer ama benim hiç inancım yok bi gün normal bi şekilde ilişkiye gireceğime.çünkü hep ben üstte olmak istiyorum yer değiştirdiğimizde ödüm kopuyo duramıyorum korkuyorum dolayısıyla milim milim ben ilerletiyorum eğer ilerlerse tabi.offf Allahım ne kadar canı az biriyim ben.

aa canım yapma ama böyle,bırakmışsın kendini hemen,ee ilk bir ay ben de hep üstte istedim çünkü daha kolay oluyo biliyorum
ama şu son bir ayda hep alttaki pozisyondayım artık ona da alıştım
yani bu da bir süreç,öyle pat diye alışılmıyo haliyle,neden diyoruz yendikten sonra sık sık yapalım diye,alışalım beynimize yer etsin diye
ben konuşmadım ama vajiili olmayan ilk evli kadınlar da bile bu alışma süreci mutlaka vardır
sen bi doktora git en iyisi,tahriş varsa tedavini ol,daha sonra da şu aparatları bi dene istersen,iyice kafanda netleşir
moralini de hiç bozma,bir an önce çözümüne bak canım

canım en güzelini düşünmüşsün iyi bir doktor bul onla devam et, bende ne olsun canım mide bulantısı, kusmalar çok erken başladı evden çıkamaz oldum. doktora bayramdan önce gitmiştim bir hafta sonra tekrar gidecem kalp atışlarını duyayım sonra tahlillerini yaptıralım dedi şimdi 1,5 ay oldu ama düşündüğüm kadar kolay bir şey değil hamilelik daha doğrusu ben fazla narinim galiba. bu arada sen çalışmalara devam et pko olup da tedavisiz çocuk sahibi olanlar var.

canım hemen öyle pes etme üstte dene ne olmuş alıştıktan sonra diğer şekilde de yaparsın öyle hemen pat diye olmuyor ki zamanla olduğunu görünce korkun falan da kalmayacak canım hep söylüyorum yine söyleyim bir kere olduktan sonra arayı soğutmayın mümkün olduğunca sık yapın çok ara veriyorsunuz sonra acabalar başlıyor, olmayınca hemen bırakmayacaksınız peşini bir daha deneyelim diyeceksiniz.

canım kist varsa önce onu halledip öyle bebek düşün, arkadaşımda da kist var öyle sandığın gibi kendiliğinden gitmiyor büyüyor doktor ilişkiye bile izin vermiyor patlayabilir diye ilacı yok etmek için veriyor iyice araştır öyle bebek düşün.

Canım bak ben yenli 2 ay oldu ama hala ben üstte başlamak istiyorum bazen, iyice alışana olabiliyor, sakın pes etme:))

Slm kızlar ...bazen düşünüyorumda yani hep düşünüyorum caddede sokakta arabada dolmuşta gördüğüm tüm kadınlara bakıp, buda yapmısmısdır aaa çocugu var yapmıstır,neden benden daha cesur neden ben korkağım?sorularından kendimi alamıyorum... pisikolojim çok bozuk...neden biz.......................! parmak egzersizlerinden sonra dün gece denedik,p...sin yarısını alabildim ancak. anlamıyorum o kadar kasılıyorumki engel olamıyorum,müthiş bir acı ve yanma hissii adete boğuluyorum o işi yaparken işkence gibi eşimde öyle anlayışlıki 2 yıldır bana sabır ediyo... elimde değil ....

slm hatuncuklar.pek musait değilim yaaa.bu hafta çok sık giremicemmm poffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaa

ama ağlama yaaa biz diğer kadınlara göre daha nariniz sadece canımm.üzülme canımm.biz korkak değiliz ayrıca bebişimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…