- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.721
tamam. denedim ama biraz acıyo normal mi
cnm sanırım bi sıkıntı olmuş sende,çok yanma var diyosun belki tahriş falan olmuştur ya da enfeksiyon,öncelikle bi doktora git istersen,tahrişi ve enfeksiyonu önleyici bi krem ya da ilaç verir
haliyle bu yanmadan dolayı da sonuna kadar alamıyosun
eğer tahriş falan yoksa da kendini fazla kasıyosundur,aparat yapmadım demişsin,sadece tek parmakla yapmışsın egzersizini
tekrar şöyle bi egzersizlerini hızlıca tekrar edebilirsin,yani penis kalınlığında aparata kadar yaparsan iyice alışırsın gibime geliyo
bende böyle sorunlar olmadı canım,rahatlıkla ilişkiye girebiliyorum,yanma da yok
yani bi doktora git derim ben,moralini de bozma
çünkü sen bi kere yendin bu illeti,bi daha olmaması için bi neden yok
böyle düşünürsen inan çözümü çok daha kolay olur
en iyisi doktora gitmek.enf,tahriş varsa geçer ama benim hiç inancım yok bi gün normal bi şekilde ilişkiye gireceğime.çünkü hep ben üstte olmak istiyorum yer değiştirdiğimizde ödüm kopuyo duramıyorum korkuyorum dolayısıyla milim milim ben ilerletiyorum eğer ilerlerse tabi.offf Allahım ne kadar canı az biriyim ben.
merhaba nursenacım nasılsın inşallah iyisindir.az önce paticim sağolsun aklıma bir fikir getirdi. devletten güveneceğin bir doktorun olsa dedi. bende araştırdım. cerrahpaşada ve international hastanelerinde doktorluk yapan Engin Oral isminde bir doktoru buldum. nişantaşında ve floryada muayenehanesi varmış. yarın aramayı düşünüyorum. çünkü görüştüğüm iki doktorda bana güven vermedi. son gittiğimin soyadı üzer korktum beni üzmesinENGİN ORAL a karar verdim galiba.canım sen bi daha doktora gittinmi. bebiş ne yapıyomuş.
en iyisi doktora gitmek.enf,tahriş varsa geçer ama benim hiç inancım yok bi gün normal bi şekilde ilişkiye gireceğime.çünkü hep ben üstte olmak istiyorum yer değiştirdiğimizde ödüm kopuyo duramıyorum korkuyorum dolayısıyla milim milim ben ilerletiyorum eğer ilerlerse tabi.offf Allahım ne kadar canı az biriyim ben.
bende kis varmış ilaç verdi ama çocuk için çalışma yaptığımız için içmdm ınş kis çocuğa engel değildir neyse şu an çıkmam lazım yarın yorumları okuyorum iyi geceler kızlar bu arada gebe kalmak için meryem süresi nı 41 gün okumak iyi geliyormuş bu şekilde cook gebe kalan olmuş bilgine canım
günaydın Albunea
Nursenacım günaydın canım nasılsın:)?
iyidir canım sen nasılsın? miden bulanıyordu ne oldu?
şekerim napıyorsunn.nasılsınnn
Slm kızlar ...bazen düşünüyorumda yani hep düşünüyorum caddede sokakta arabada dolmuşta gördüğüm tüm kadınlara bakıp, buda yapmısmısdır aaa çocugu var yapmıstır,neden benden daha cesur neden ben korkağım?sorularından kendimi alamıyorum...pisikolojim çok bozuk...neden biz.......................! parmak egzersizlerinden sonra dün gece denedik,p...sin yarısını alabildim ancak. anlamıyorum o kadar kasılıyorumki engel olamıyorum,müthiş bir acı ve yanma hissii adete boğuluyorum o işi yaparken işkence gibi eşimde öyle anlayışlıki 2 yıldır bana sabır ediyo... elimde değil ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?