Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben yeneli daha 50 gün olmuş ama 1,5 aylık hamileyim diyorum ya hep hamile kaldığınız tarihi değil son adetinizin ilk gününü baz alıyor doktorlar bu konularda ne cahilmişim hergün daha iyi anlıyorum.:26:

canım başka yolu yok hepimize başta öyle geldi ama sonra baktık bşka çıkar yol yok denedik bir başlayınca gerisi geliyor, parmağınla yapamıyorsan aparatla başla canım hepimizin senelerine maloldu sen daha başlardasın yenmen daha kolay,ama bir an önce başlaman gerekiyor doktora da gitsen egzersiz yapacak galiba başka yolu yok.

evet başka çarem yok biliyorum ama o konuyu aklıma bile getirsem nefesim daralıyo ölecek gibi oluyorum napacam ben yaeşim eve gelsin istemiyorum sürekli bahane uyduruyorum hastayım diyorum bıktım bunlardan neden ben böyleyim üstüne birde kpss çalışıyorum güya kafam rahat değilki her an aklımda nasıl olacak ne yapacam...

canım hepimiz aynı durumdaydık ama bir yerde canımıza tak etti başladık benim 3,5 yılıma maloldu 5yıllık 10 yıllık arkadaşlar var
bu kadar kolay bişey yüzünden hayatı hem kendimize hem eşimize zindan ettik, sen de yılların geçmesin istiyorsan bir an önce sakinleşip başla, eline bir ayna al sadece bak sonra ıkın açıldığını göreceksin önce kendi vücudunu tanıman gerek.

bende özledım tatlım yaa:)))bayram gırdı araya uzak kaldık

egzersızcılerrr elınızı cabuk tutun 2012 de bu topıği hamişlik topiği yapalım

evet yaa bayram bitti herkez bi kendıne gelmeli artık:)))ee artık sende bir koçsun sana şimdi öğrenci gerek

ben okudum da tam analamadım vajinismus tam olarak nedir? yani kadın kendini kasıyo erkek penisini sokamıyor öyle bişey mi kafam karıştı yav

canım öncelikle hoşgeldin.bu siteyi bulduysan gerisini düşünme allahın izniyle yenersin.fakat düzenli şekilde bıkmadan yılmadan çalışman lazım.eğer sabredip düzenli olarak egzersiz yaparsan en geç 10 güne hallolur sıkıntın o da en geç yani.lütfen canını sıkma ve bir an önce egzersizlere başla yapamam kelimesini at kafandan hepimize zor geldi ama hiçbi şey zahmetsiz olmuyo.o da senin bi organın senden bi parça neden mideniz bulanıyo ona kötü bi şeymiş gibi yaklaşmayı bıraktığınız zaman mide bulantınız da geçicektir.burdaki arkadaşların hepsi sana yardımcı olur istediğini sorabilirsin kolay gelsn canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…