- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.781
merhaba lütfen birileri bana yardım etsinn çünkü artık dayanamıyorum tam 10 yıllık bir flörtün ardından 6 ay önce evlendik ama malesef hala ilişkiye giremedik evlendikten sonra herşey çok güzel olacak diye düşünürken bu kabus girdi hayatımıza ben ne yapacağımı bilmiyorum çok okudum ama ben parmak egzersizi yapamıyorum aklıma getirdiğim anda midem bulanıyo bacaklarım kasılıyo ne yapacam bilmiyorum çok üzgünüm evliliğim mahvoldu eşimin benden soğumasından çok korkuyorum...
evet başka çarem yok biliyorum ama o konuyu aklıma bile getirsem nefesim daralıyo ölecek gibi oluyorum napacam ben yaeşim eve gelsin istemiyorum sürekli bahane uyduruyorum hastayım diyorum bıktım bunlardan neden ben böyleyim üstüne birde kpss çalışıyorum güya kafam rahat değilki her an aklımda nasıl olacak ne yapacam...
gitti mi misafirlerin? ne yapıyosun?
dünakşam eltime geçtiler kaynım burda biraz önce çıktı akşama gelcek..sen napyosn canm kimseler yok burda yaf:26:
bilmem ses yok kimseden kime selam versem yerde kalıyor bu ara,tembel tembel yatıyorum ben, kolay gelsin sana canım.
nilayy_84 canım muhabbetını karsılıklı atışmamızı özledim :)
herkes bı toparlanalımda egsersızcılerın tepesınde olalım :)
ficklebird taze gelın senden 2. 3. 4. haberlerını beklıyoruz artık
nursenacım hamılelıgın nasıl gecıyor canım
bugun esım evde hazır onu yakalamısken ben kacıyorum kızlarakşam güzel haberlerde görüşürüz
bak halayımı bile çekmemiş walla ben o heyecanla kim çekti kim çekmedi hatırlamıyorum:) evet farkettim canım msnde de yoksun.bi konuştuk bi daha yok oldun neyse daha çok şey var size danışacağım...rahat yok anlayacağınız.bu arada koçluk muhabbeti ilk günlerde çok iyi gidiyodu şimdi herkes boşladı koçlar kendinize gelin(benim tuzum kuru ya)alın elinize kızılcığı kimsede tık yok.
ay siz taze gelin dedikçe nasıl hoşuma gidiyo anlatamamamin canım inşallah hepimizin hayırlısıyla olur.
merhaba lütfen birileri bana yardım etsinn çünkü artık dayanamıyorum tam 10 yıllık bir flörtün ardından 6 ay önce evlendik ama malesef hala ilişkiye giremedik evlendikten sonra herşey çok güzel olacak diye düşünürken bu kabus girdi hayatımıza ben ne yapacağımı bilmiyorum çok okudum ama ben parmak egzersizi yapamıyorum aklıma getirdiğim anda midem bulanıyo bacaklarım kasılıyo ne yapacam bilmiyorum çok üzgünüm evliliğim mahvoldu eşimin benden soğumasından çok korkuyorum...
ben okudum da tam analamadım vajinismus tam olarak nedir? yani kadın kendini kasıyo erkek penisini sokamıyor öyle bişey mi kafam karıştı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?