- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.901
saol canm benimağır olmamı heç
canım en güzelini düşünmüşsün iyi bir doktor bul onla devam et, bende ne olsun canım mide bulantısı, kusmalar çok erken başladı evden çıkamaz oldum. doktora bayramdan önce gitmiştim bir hafta sonra tekrar gidecem kalp atışlarını duyayım sonra tahlillerini yaptıralım dedi şimdi 1,5 ay oldu ama düşündüğüm kadar kolay bir şey değil hamilelik daha doğrusu ben fazla narinim galiba. bu arada sen çalışmalara devam et pko olup da tedavisiz çocuk sahibi olanlar var.
öncelikle hepimiz aynı sorunları yaşadık ve basardık azmınızle cesaretınızle sabrınızla sizde basarıcaksınız bu hastalıgın tek ilacı egzersız egzersız egzersız başka yolu yok ve yapmak zorunda oldugunuz için değil mutlu olmak için egzersizlere başlamalısınız...
çokmu resmi oldu ne
sağol canım. ben o kadar güzel değilim ama
Canım ilk sayfadaki kegel egzersizini oku ve uygula..parmak nasl yaptın sen anlatırmısın..egzersiz yaparken parmagı vaji agzına sokarken derin nefes al burundan agzından ver..
parmağıma eldiveni geçirdim:) ama jel yoktu. yine de denedim,biraz girdi sadece yanmaya başlayınca bıraktım.
merhaba Nursenacım. sabah doktoru aradım. floryadaymış yeri. öğlen 1 e randevu aldım. eşimle gittik. doktor iyi ilgili biri. aydınlattı bayağı bizi. ultrasonla alttan baktı. ama ben görmedim. başka bir cihazlada açıp baktı galiba içeriye. muayene bitti. bir baktım kanama olmuş. sordum doktora. vajinismusu yendiğimde azar azar damlamıştı bu devamımı diye. çok doğru dedi. sonra eşimle bize yumurtalarımın kendiliğinden hamile kalacak kapasitede olduğunu düşündüğünü söyledi. hiç gerek yok ilaca dedi. klomeni içme 4 ay kendiniz deneyin dedi. ama illaki acelemiz var dersen bu hafta spermiyogram çıkarın dedi. o sonuca göre yön alalım dedi. doktor Cerrahpaşa hastanesinde öğretim görevlisiymiş. Uzman doktor olması ve ilgili olması bizim içimizi rahatlattı. sağolsun PATİCİM bu fikri verdi dün. yoksa niyetim yoktu böyle bir doktora gitmeye. eve geldim. bir sıtma bir ateş. nasıl titriyorum. minoset içmeme rağmen ateşim 38.9 a çıktı. kuzenim sağolsun fikir verdi. leğene ılık su koy. limon kolonyası ve tuz koy dedi. eşim sağolsun hazırladı. ayaklarımı içine koydum. koltukaltıma başıma boynuma eşim ıslak bezler koydu ama nasıl sıcacık oluyor bezler. bir kaç defa soğuk suyla yıkayıp tekrar bezleri koydum. aksilik ya kombi çalışmıyordu. adam akşam akşam geldi düzeltti. ılık duş aldım. 37 ye düştü şimdi şükür.
evet hepsini okudum elinize yuregınıze saglık hepınızın yanlız olmadıgımı hıssettım... daha acık nasıl konusabılırım sızınle istersenız arayabılırımde sızı ya da msn den bana yardımcı olabılırmısınız ??? inanın son çare internetten çare aramaya basladım. hiçkimse bilmiyor bu sıkıntıyla basa cıkamadıgımızı herkes hersey yolunda sanıyor ama ben ne kadar nasıl bır acı duyacagımı o içime girmeye calısırken olusan baskıyı ve acıyı nasl yok edebılırım ne yasarım hıc bılmıyorummmmmm
merhaba Nursenacım. sabah doktoru aradım. floryadaymış yeri. öğlen 1 e randevu aldım. eşimle gittik. doktor iyi ilgili biri. aydınlattı bayağı bizi. ultrasonla alttan baktı. ama ben görmedim. başka bir cihazlada açıp baktı galiba içeriye. muayene bitti. bir baktım kanama olmuş. sordum doktora. vajinismusu yendiğimde azar azar damlamıştı bu devamımı diye. çok doğru dedi. sonra eşimle bize yumurtalarımın kendiliğinden hamile kalacak kapasitede olduğunu düşündüğünü söyledi. hiç gerek yok ilaca dedi. klomeni içme 4 ay kendiniz deneyin dedi. ama illaki acelemiz var dersen bu hafta spermiyogram çıkarın dedi. o sonuca göre yön alalım dedi. doktor Cerrahpaşa hastanesinde öğretim görevlisiymiş. Uzman doktor olması ve ilgili olması bizim içimizi rahatlattı. sağolsun PATİCİM bu fikri verdi dün. yoksa niyetim yoktu böyle bir doktora gitmeye. eve geldim. bir sıtma bir ateş. nasıl titriyorum. minoset içmeme rağmen ateşim 38.9 a çıktı. kuzenim sağolsun fikir verdi. leğene ılık su koy. limon kolonyası ve tuz koy dedi. eşim sağolsun hazırladı. ayaklarımı içine koydum. koltukaltıma başıma boynuma eşim ıslak bezler koydu ama nasıl sıcacık oluyor bezler. bir kaç defa soğuk suyla yıkayıp tekrar bezleri koydum. aksilik ya kombi çalışmıyordu. adam akşam akşam geldi düzeltti. ılık duş aldım. 37 ye düştü şimdi şükür.
cnm bir an önce bir ultrason jeli al medikalciden,çok daha rahat edeceksin bak jelle
canım kastıgı için acı olur eger kasmıyorsa acı sızı hıcbırsey olmuyoorrr...
bizde hep bayılcak gıbı olduk midemiz bulandı ama basardık bumuymus dıyebılıyoruz sen yeni evlısın biz senelerce cektık
sana tavsıyem gecmıs sayfaları oku biraz cesaretlen aşagıdaki linki tıklayarak bakabılırsın cnm daha sonra tekrar yaz bıze elımızden ne gelıyorsa yaparız cnm korkulacak hıcbırsey yok
Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)
nilay msj attım sana bi bakıver
kızlar bu alıştırma esnasında deneme yapmıyoruz di mi
agladınm guldunmu bılemedım ama ben isimlerini duyunca yerlere vura vura aglayasım gelıyorrr sinirden:))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?