Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba Nursenacım. sabah doktoru aradım. floryadaymış yeri. öğlen 1 e randevu aldım. eşimle gittik. doktor iyi ilgili biri. aydınlattı bayağı bizi. ultrasonla alttan baktı. ama ben görmedim. başka bir cihazlada açıp baktı galiba içeriye. muayene bitti. bir baktım kanama olmuş. sordum doktora. vajinismusu yendiğimde azar azar damlamıştı bu devamımı diye. çok doğru dedi. sonra eşimle bize yumurtalarımın kendiliğinden hamile kalacak kapasitede olduğunu düşündüğünü söyledi. hiç gerek yok ilaca dedi. klomeni içme 4 ay kendiniz deneyin dedi. ama illaki acelemiz var dersen bu hafta spermiyogram çıkarın dedi. o sonuca göre yön alalım dedi. doktor Cerrahpaşa hastanesinde öğretim görevlisiymiş. Uzman doktor olması ve ilgili olması bizim içimizi rahatlattı. sağolsun PATİCİM bu fikri verdi dün. yoksa niyetim yoktu böyle bir doktora gitmeye. eve geldim. bir sıtma bir ateş. nasıl titriyorum. minoset içmeme rağmen ateşim 38.9 a çıktı. kuzenim sağolsun fikir verdi. leğene ılık su koy. limon kolonyası ve tuz koy dedi. eşim sağolsun hazırladı. ayaklarımı içine koydum. koltukaltıma başıma boynuma eşim ıslak bezler koydu ama nasıl sıcacık oluyor bezler. bir kaç defa soğuk suyla yıkayıp tekrar bezleri koydum. aksilik ya kombi çalışmıyordu. adam akşam akşam geldi düzeltti. ılık duş aldım. 37 ye düştü şimdi şükür.

nilay msj attım sana bi bakıver

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.bu arada bebek için hiç bi prob olmamasına çok sevindim.inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bebiiş nasip etsin.

tabikide yanlız deılsın buradakı en guzel sey de kurdugumuz arkadaslıklar birazda o rahatlatıyor aslında bizi

canım burdan cekınmeden her seyı sorabılırsın cekınecek bırsey yok hepımız boyle yendık

egzersız yaparken kesınlıkle kayganlastırması ıcın jel kullanmanı tavsıye ederım olusan baskı ve acı kendını kastıgın ıcın oluyor onun ıcın bacaklarını kapatamayacagın bır yere koy mesela ben bır ayagımı orta sehpaya dıger ayagımı koltuga uzatıyordum ve kasmıyordum o zmn

canım çok geçmiş olsun
yeni doktorun da ne güzel şeyler söylemiş,inşallah canım ya
bir an önce hamile kalırsın,sen umudunu hiç yitirme
allahım hep yanımızda...

cnm çok geçmiş olsun yaa şansına hiç duzelemıyorsun basından ekmek tuz gecır bır fakıre ver sen en iyisi...

cnm bu spermıyogram sperm olcumu fln mı merak ettım şimdi klomenı kullanacakmısın ne dusunuyorsun

tamam diyelim ki kasmıyorum kendimi ve bacaklarımı ama penis vajınaya gırdıgınde dha dogrusu daha gırmeden bır duvar gibi engelle karsılasıyor ve eşimin ittirmesı gerektıgını bıldıgım halde musade etmıyorum cunku zonklama hıssedıyorum ıcımde . ve sunu sormak ıstıyorum sız yenenlere kızlık zarını astıktan sonra rahatca gıt gel oluyormu yanı yeterınce ıslanma gerceklestıkten sonra gırıp cıkmalar rahat oluyormu yoksa yıne o acıyla beraber duvar gıbı engelle karsılasıcakmıyım ... bu arada ilginiz alakanız ve tatlı diliniz için tesekkurler

minelcim canım çok geçmiş olsuunnn....papatyaptr cnm sende eczaneden jel al gleitgelen kayganlaştırıcı işini kolaylaştırır daha rahat yaparsın..böyle dvm et ok.

kader arkadaşlarım , bakın madem böyle bi siteyi bulmayı rabbim size lutfetti (ki bu gerçekten büyük bi şans) ne olur burda yazılanları kulak ardı etmeyi.midem bulanıyo başım dönüyo bla bla bla...gibi bahanelere sığınmayın.yenmek istiyo musunuz,eşinizle gerçek anlamda karı koca olmak istiyo musunuz,herşeyden önemlisi sağlıklı bi cinsel hayat istiyo musunuz o zaman burdan ayrılmayacaksınız...inanın üzerine düşün en fazla 10 günde biter bu iş.ama buraya rapor vericeksinz takıldığınız yerde çekinmeden sorucaksınız.bakın biz bu topikte hallettik sizin neyiniz eksik??lütfen vakit kaybetmeyin.eğer fizyolojik bi sorun yoksa emin olun burdaki kızlar doktordan daha doktor terapistten daha terapist..bi kere aynı yollardan geçtiğimiz için her söylediğinize ciddiyetle yaklaşıp ona göre davranırız.vijilinin halinden ancak diğer vajili anlar ve bu da size inanılmaz güven verir.söyleyeceklerim bunlar herkese yardımcı olmaya hazırız yeter ki siz isteyin.kızlar bu koçluk işini tekrar başlatalım ben de olucam size özendimbayağı da yeni gelen varmış yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…