- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.921
agladınm guldunmu bılemedım ama ben isimlerini duyunca yerlere vura vura aglayasım gelıyorrr sinirden:))))))))))))))
tamam diyelim ki kasmıyorum kendimi ve bacaklarımı ama penis vajınaya gırdıgınde dha dogrusu daha gırmeden bır duvar gibi engelle karsılasıyor ve eşimin ittirmesı gerektıgını bıldıgım halde musade etmıyorum cunku zonklama hıssedıyorum ıcımde . ve sunu sormak ıstıyorum sız yenenlere kızlık zarını astıktan sonra rahatca gıt gel oluyormu yanı yeterınce ıslanma gerceklestıkten sonra gırıp cıkmalar rahat oluyormu yoksa yıne o acıyla beraber duvar gıbı engelle karsılasıcakmıyım ... bu arada ilginiz alakanız ve tatlı diliniz için tesekkurler
ne oluyo be??
cnm benim çok şükür bi sorunum yokta agırlıkları yetiyo valla sabahın köründe teşrif edicek valideneyse ben çıkıyorum hanımlar hayırlı geceler..egzersizcileeeeeerrr egzersizleri aksatmayınnn lütfeenn.....
minelcim canım çok geçmiş olsuunnn....papatyaptr cnm sende eczaneden jel al gleitgelen kayganlaştırıcı işini kolaylaştırır daha rahat yaparsın..böyle dvm et ok.
cnm egzersızlerle zaten vajıyı penise hazırlıyorsun sen ve oraya birseyın gırebıldıgını gozunle gorunce daha rahat oluyorsun onun için egzersız suresınce esınle birleşme yasamamalısın psıkolojın bozulmaması ıçin aşama aşama geleceksın yani
ben yeneli 1 ay oldu tabikide arada kasmalar devam edıyor ama bunun tek çaresi zaman ve sık birleşme yaşanması o zar olayını unut gram acı yok sen egzersızlere baslamaya kararlysan 1 ayını almaz bıter bu iş allahın ıznıyle
gercekten cok rahatladım 6 ay gectı hala karı koca olamadık zar olayını unutmalıyım evet bu geceden ıtıbaren parmak gezersızıne ben de baslıyacagım umarım evlilik yıldönümüme kadar bu iş sürmez siz kısa surede yenmıssınız ama ben kendımden o kadar umutlu degılım ama yınede artık sizinleyım en azından okudukca cesaretlenıyorum
cok yenısın sakın aksatma ben 3.yılımda yendım 3 yıl cabaladım burayı buldum 1 ayda yendım
neden umutlu deılsın mutlu olmak esını mutlu etmek ıstemıyormusun??neden herkez gıbı bır evlılıgınız olmasınki...
muhakkak 1.sayfayı oku neler yapman gerektıgı detaylarıyla yazıyor ve jel kullanmanı tavsıye edıyorum
her egzersızden sonra rapor beklıyoruz burada haberın olsun takıldıgın ne olursa mutlaka sor olurmu
benimde 16.09. ve 18.10 olarak son tarıhlerım bakalım beklıyorum biran önce reglı olsam heyecanlanıyorum :)))
güzelsindir güzel... senin yüreğin güzel bi kere o belli.yazılarından...
canım bu konuda bende muzdarıbım yenelı 1 ay oldu ve esım yuzunden cok az ılıskı yasadık
bayagı aradan sonra 3 gun once denemede yapamadım olmadı
ama dun herzamankı yerde deneyınce oldu ve yanma baskı hala var
bunları zamanla aşıcaz ve bol bol deneme ile olucak seyler ara vermek bız vajililere hıc ıyı değil
pes etme bırkere oldu artık bılıyorsun o bolgeyı devamıda gelıcek her yenende alısma donemı oldugu gıbı
normal vajılı olmayan yenı gelınlerde bıle sorun var tanıdıgım bır akrabam 3 aylık gelın
o ılıskıde canının acıdıgnı söyluyor hıc bırsey bılmedıgı ıcın krem falan tavsıye ettım ona
kı bız sanslıyız vajıyı ıyıce tanıdıgımız ıcın acı yasamıyoruz
aynen,bende bilmediğim kalmadı araştır araşır...uzman olduk iyice düşünüyorumda acaba eskilerde de varmıydı bu problem yoksa çağımızlamı geldi
nilaycım ben bugün doktora gittim. klomene gerek yok dedi doktor. sende istersen bir başka doktora daha git. neden ilaçla başlatalım ki dedi doktor. normal yoldan 4 ay dedi.
canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.bu arada bebek için hiç bi prob olmamasına çok sevindim.inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bebiiş nasip etsin.
canım çok geçmiş olsun
yeni doktorun da ne güzel şeyler söylemiş,inşallah canım ya
bir an önce hamile kalırsın,sen umudunu hiç yitirme
allahım hep yanımızda...
inşallah canım benim. Rabbim hepimize istedğimiz anda bebek nasip etsin. doktor diyor. psikolojini çok rahat tutmalısın. gördüğüm kadarıyla çok heyecanlı birisin relax ol deyip durdu. incir bol bol yicem. yumurtalara iyi geliyormuş.
ben ilçede oturuyorum böyle şeyler alamam burdan. bebek yağı alcaktım ama alamadım. yarın inş alcam
cnm çok geçmiş olsun yaa şansına hiç duzelemıyorsun basından ekmek tuz gecır bır fakıre ver sen en iyisi...
cnm bu spermıyogram sperm olcumu fln mı merak ettım şimdi klomenı kullanacakmısın ne dusunuyorsun
tamam diyelim ki kasmıyorum kendimi ve bacaklarımı ama penis vajınaya gırdıgınde dha dogrusu daha gırmeden bır duvar gibi engelle karsılasıyor ve eşimin ittirmesı gerektıgını bıldıgım halde musade etmıyorum cunku zonklama hıssedıyorum ıcımde . ve sunu sormak ıstıyorum sız yenenlere kızlık zarını astıktan sonra rahatca gıt gel oluyormu yanı yeterınce ıslanma gerceklestıkten sonra gırıp cıkmalar rahat oluyormu yoksa yıne o acıyla beraber duvar gıbı engelle karsılasıcakmıyım ... bu arada ilginiz alakanız ve tatlı diliniz için tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?