Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

agladınm guldunmu bılemedım ama ben isimlerini duyunca yerlere vura vura aglayasım gelıyorrr sinirden:))))))))))))))

cnm benim çok şükür bi sorunum yokta agırlıkları yetiyo valla sabahın köründe teşrif edicek valide neyse ben çıkıyorum hanımlar hayırlı geceler..egzersizcileeeeeerrr egzersizleri aksatmayınnn lütfeenn.....

cnm egzersızlerle zaten vajıyı penise hazırlıyorsun sen ve oraya birseyın gırebıldıgını gozunle gorunce daha rahat oluyorsun onun için egzersız suresınce esınle birleşme yasamamalısın psıkolojın bozulmaması ıçin aşama aşama geleceksın yani

ben yeneli 1 ay oldu tabikide arada kasmalar devam edıyor ama bunun tek çaresi zaman ve sık birleşme yaşanması o zar olayını unut gram acı yok sen egzersızlere baslamaya kararlysan 1 ayını almaz bıter bu iş allahın ıznıyle

gercekten cok rahatladım 6 ay gectı hala karı koca olamadık zar olayını unutmalıyım evet bu geceden ıtıbaren parmak gezersızıne ben de baslıyacagım umarım evlilik yıldönümüme kadar bu iş sürmez siz kısa surede yenmıssınız ama ben kendımden o kadar umutlu degılım ama yınede artık sizinleyım en azından okudukca cesaretlenıyorum

cok yenısın sakın aksatma ben 3.yılımda yendım 3 yıl cabaladım burayı buldum 1 ayda yendım

neden umutlu deılsın mutlu olmak esını mutlu etmek ıstemıyormusun??neden herkez gıbı bır evlılıgınız olmasınki...

muhakkak 1.sayfayı oku neler yapman gerektıgı detaylarıyla yazıyor ve jel kullanmanı tavsıye edıyorum

her egzersızden sonra rapor beklıyoruz burada haberın olsun takıldıgın ne olursa mutlaka sor olurmu

emin olun ki artık burdayım umarım sizinde yardımınızla bende her saglıklı kadın gibi cinsellik yasıyacagım . jel kullanıyorum durex play masaj jelini kullanıyorum simdilik tesekkurler

benimde 16.09. ve 18.10 olarak son tarıhlerım bakalım beklıyorum biran önce reglı olsam heyecanlanıyorum :)))

nilaycım ben bugün doktora gittim. klomene gerek yok dedi doktor. sende istersen bir başka doktora daha git. neden ilaçla başlatalım ki dedi doktor. normal yoldan 4 ay dedi.

paticim bende geçen gün denedim olmadı biliyormusun. psikoloji ile alakalı galiba. eşim pek istemiyordu o gün.

aynen,bende bilmediğim kalmadı araştır araşır...uzman olduk iyice düşünüyorumda acaba eskilerde de varmıydı bu problem yoksa çağımızlamı geldi

canım biz nazlı insanlarız. eşlerimizde çok anlayışlı. eskiler gık bile diyememişlerdir bence.

canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah.bu arada bebek için hiç bi prob olmamasına çok sevindim.inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla bebiiş nasip etsin.

inşallah canım benim. Rabbim hepimize istedğimiz anda bebek nasip etsin. doktor diyor. psikolojini çok rahat tutmalısın. gördüğüm kadarıyla çok heyecanlı birisin relax ol deyip durdu. incir bol bol yicem. yumurtalara iyi geliyormuş.

canım çok geçmiş olsun
yeni doktorun da ne güzel şeyler söylemiş,inşallah canım ya
bir an önce hamile kalırsın,sen umudunu hiç yitirme
allahım hep yanımızda...

sağol canım maviarabam. inşallah sende hiç doktora gitmeden hamile kalırsın.

niloşş bak incirrr :)))

canım nilaycım. spermiyogram sperm testi demekmiş. kalitesine bakacaklar. dört gün perhizden sonra gideceğiz. bende pko olmasına rağmen doktor klomen kullanma diyor. bence sende iyice araştır. daha vajiyi yeni yendin. bakarsın sanada önce kendin dene derler.

canım bende ilk bir dakika zorlanma oluyor. sonra içeri dışarı yaparken alışıyorum zaten. ben üstte deniyorum. kendim elimle yerleştiriyorum. sende öyle dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…