- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #76.941
minelcim canım çok geçmiş olsuunnn....papatyaptr cnm sende eczaneden jel al gleitgelen kayganlaştırıcı işini kolaylaştırır daha rahat yaparsın..böyle dvm et ok.
canım nilaycım. spermiyogram sperm testi demekmiş. kalitesine bakacaklar. dört gün perhizden sonra gideceğiz. bende pko olmasına rağmen doktor klomen kullanma diyor. bence sende iyice araştır. daha vajiyi yeni yendin. bakarsın sanada önce kendin dene derler.
kızlar ya moralim bozuldu bugün dr a gittim ürolaji idrar yollarım için idrar yolların temiz dedi ama sanki sol kasığında kist gibi birşey görünüyor dedi kadın doğumcuya sordum sıra yoktu kısaca sordum o yanlış görmüş olabilir yumurtada olabilir dedi peki yumurtaysa hala hamile kalma şansım varmıdır nedirki bu(( tam yendik derken daha önce tertemizdi kist mist yoktu hiçç ağlarım ama bennn
niloşş bak incirrr :)))
canım. benim gittiğim diğer iki doktorda klomen den önce mutlaka spermiyogramı görelim dediler. hatta ikinci gittiğim dediki boşuna ilaç yüklemeyelim eşininde sonuçlarını görelim dedi.
canım niye çekiniyorsun. her kadının ihtiyacı olabilir kayganlaştırıcı. bayan eczacı varsa yanaş sessizce söyleyiver.
kızlar bişey sorcam. ben önce işaret prmkla denedim sonra orta parmağla denedim oldu. sonra bi arkadaş işaretle ortayı küs işareti gibi yap dediler onu yaptım başardım. aparata mı geçeyim
gercekten cok rahatladım 6 ay gectı hala karı koca olamadık zar olayını unutmalıyım evet bu geceden ıtıbaren parmak gezersızıne ben de baslıyacagım umarım evlilik yıldönümüme kadar bu iş sürmez siz kısa surede yenmıssınız ama ben kendımden o kadar umutlu degılım ama yınede artık sizinleyım en azından okudukca cesaretlenıyorum
kızlar bişey sorcam. ben önce işaret prmkla denedim sonra orta parmağla denedim oldu. sonra bi arkadaş işaretle ortayı küs işareti gibi yap dediler onu yaptım başardım. aparata mı geçeyim
Günaydın kuzucuklarımm:)) Nerelerdesiniz bu sabah:)?
günaydın cnmmm....dün gece başardımm...tamamını aldım içimee yendimmi ben şimdi vaji yi..2 yıllık kabusum bittimiiii rüya gibi sevincimi anlatamammmm tsk ler arkadaslarımm sizlerden aldığım cesaret ve bebe yağı sayesindide
Aaaaaa gerçektenm icanım, çok sevindimmmm senin için):)) O zaman sana da halaylar gelsin:)) Anlat bakalımnasıl başardın:)
Teyyy teyy
günaydın cnmmm....dün gece başardımm...tamamını aldım içimee yendimmi ben şimdi vaji yi..2 yıllık kabusum bittimiiii rüya gibi sevincimi anlatamammmm tsk ler arkadaslarımm sizlerden aldığım cesaret ve bebe yağı sayesindide
ne güzel bi haber sabah sabah..olessa tebrik ederim canım..rabbim başka sıkıntı vermesin..tekrarını göstermesin.cesaretine hayranım belkide hamile bile kalımışındır.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?