Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

firstnur sen de mi burda yenenlerdensin. biz yenilerin cesarete ihtiyacı vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Eveeett canımm Bende Burdakii ArkadaŞlar sayesnde Bu kabustann KurtuLdumm Çok Şükürr.. Burada soylenenleri tembellik yapmadan denemeye çalışırsanızz sizlerinde yenmee zamanınız yakındır.. Ben parmak egzersizleri sayesnde yendim... Mutlaka egzersizlerinizi yapın aklınıza takılan herşeyi burada sorun..

slm canım :))) ficklebird yendi çok şükür ,sıra bize geldi inşallah

Olesaa, FickLeBird TebriiikLeeeeeeeerrrr

kasılıyosundur canım,nefesini vererek ittir aparatı..

Canım aynı şeyleri bende yaşadımm... Önceliklee umutsuzLuğa kapıLmaa.. Yarısına kadar almışssın madem daha nie alamayasın kii.. Demek kii v..ji içine alabiliyo en azından bunu görmüş oLdunn.. Bu hastalıkta 2 geriliyon bi ilerliyon sora 2 ilerliyon bi geriLiyon ama emin oL en sonunda başarıyosun... EgzersizLerinii ihmal etmee.. denemelerde de sırtın eşine dönük pozisyonda sen üstte denemeye çalışş.. Ben aynayıda almştım elime ilk o şekilde biraz girdiğini görmüştüm.. SOnrasında hiç Alamadğımm zamanlar Oldu.. Bu şekilde deneye deneye Başardımm..

bu yazdıklarını okuyunca ben randevu aldım bu cumartesi gününe..çok heyecanlıyım ve bu son sanşım galiba..sana birşey sormak istiyorum lütfen yardım ol cevapla mesajımı ne olur..
merak ettiğim şunlar : dr iki parmağım içeride diyince hissetmedim dedinya kremle uyuştu diyemi hissetmedin..ve diğer merak ettiğimde şu : eşinle evde hemen dedinya kan gibi birşeyler geldimi ..
lüften cevap yaz bu cumartesi gidicem çünkü ve hala korkuyorum üstelik bu dr son şansım lütfennnnn

dediğin gibi ben üstte sırtım dönük denedim yarısını aldım sonra yan yattım yatağa sırtım eşime dönüktü öylede aldım ama ilerletemedik çok da bastırmadık açıkçası keşke biraz zorlaydım o gün.akşam tekrar deneri dedik ama bir daha hiç o kadarı bile girmedi.ben çokda zevk alıyorum girişinden hissediyorum hoşuma gidiyor aparat bile uyarıyor beni çook istiyorum ama beceremiyoruz. kendimize güvenimizde kalmadı

bu yazdıklarını okuyunca ben randevu aldım bu cumartesi gününe..çok heyecanlıyım ve bu son sanşım galiba..sana birşey sormak istiyorum lütfen yardım ol cevapla mesajımı ne olur..
merak ettiğim şunlar : dr iki parmağım içeride diyince hissetmedim dedinya kremle uyuştu diyemi hissetmedin..ve diğer merak ettiğimde şu : eşinle evde hemen dedinya kan gibi birşeyler geldimi ..
lüften cevap yaz bu cumartesi gidicem çünkü ve hala korkuyorum üstelik bu dr son şansım lütfennnnn

sağol canım. ateş bitti şimdi boğazlarım yara içinde sanki. yutkunmak istemiyorum.

kızlar sakın tamamı girmiyo diye pes etmeyin. madem yarısı giriyo o acımayan giren kısmında milim milim git gel yapın ve zevk almaya odaklanın.öyle yapa yapa yolunu buluyo.biz eşimle yarım saat yapıyoruz sonra eşim boşalsın diye ufak gitgeller yapıyoruz. o mutluluk zaten güven veriyo insana.

ah be güzelim bir defa oldu yarısı birdaha hiç olmadı.birde benim eşim sürekli git gel yapmaya çalışyor o yüzden ucu bile girse oynattığı için çıkıyor yerinden.öyle sopa gibi hareketsiz olmazmış kabullenmiyor birde :)

kızlarrr nooldu biliomsnzz??bgn muma bşlycaktm bidaha okym biraz buraları dedm birinn rimelle yaptığnı okudum ve hemen kalktım rimelmde bayağı kalınnn :))peçeteyle sardım bide streç flm sardım bebe yağı sürdüm yattım denym dedm tamamını aldım içimee:))) acı fln yok sadece girdiğini hiseediosun..önce azcık titredm korktm sanırım snra 10 15 defa çıkardım tekrar soktm..çok rahattıı..artık bikaç tane daha peçete sarıp kalnlaştırıcam....yapabiliorum sanırımmm:))))))))))

tebriklerrr,yatarak mı denedin

Selam kızlar benimde 45 gün önce bebişm oldu uzun süredir bu kısma girmiyordum benim problemim denemeler yapıyordum bir akşam başardık ve aynı gece hamile kaldım sonra tekrar denedik canım acıdı olmadı sonra hamilelikte de bıraktım evliliğim ilk zamanları hamile kaldığımdan ve zor geçtiğinden hiç cinsel ilşki olmadı diyebilirim vajiyi de yenemedim şimdi yeniden egzersizlere başlıyoruım birkaç gün içinde artık bebişten fırsat buldukça şimdi başaranlar ve rahatlayanlar ne kullanıyorduk kayganlaştırıcı isimleri faaln herşey unutuldu nerden başlasam bana yatdımcı olur mıusunuz

tebrik ederim cnmmm gıt gellerı sık sık yapmayı unutma..

oyy oyy oyy ne tatlıdır şimdi o:)))allah saglıklı sıhhatlı buyumesını nasıp etsın...

cm femolup kullananlar cok memnun ben okey jel kullanıyorum

slm canım seni çok merak etmiştim özelden msj attım okumuşsundur sanırım, yazdıklarından ümitsizliğe kapıldığını görüyorum ama yılma lütfen devam et başka yolumuz yok ..... seninle aynı zamanlarda başladık umarım berabercede yeneriz tatlım :))) inanıyorum buna ve lütfen burdan ayrılma sende biliyorsunki burdaki kızların desteği bize moral oluyo ve başarı sağlıyoruz. ben elimden geldiğince buraya takılıp cesaret alıyorum. ya yapacağız ya yapacağız:))))) başka yolu yok.... benim motivasyonum düşünce burdakiler desteğini hiç benden çekmedi devam ettim ve etmeye devam ediyorum tabi beraberce ..... akşam eve gidince tekrar dene olur inşallah

Hoş geldin canımm bebiş hayırlı olsun,nasıl oldu normalmi sezeryanmı? zorluk çektinmi?vajili olduğun için? bide nasıl hamile kaldın?vajiliyken?

bugün itibariyle regl oldum,birkaç gün hiçegzersi yapamayacağım için hiç bu konuyuda düşünmemeye karar verdim.kendimi rahatlatacağım sadece gezip tozmak istiyorum eğlenmek istiyorum.sonrasındada yine devam edeceğim ama hayal kırılığına uğradım tabi. mumu ilerletemiyorum ittiriyorum zorluyorum bir yerde kalıyor.ama p..s yarısına kadar olunca umutlanmıştım.keşke hep okadar olsa yavaş yavaş ilerletirim.ama hiiiç olmadı.reglden sonra kalınlaştırıp deneyeceğim.hiç ilerlemiyor yanefeste aldım verdim ıkındım kasmadım ama beceremedim.senin nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…