- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #77.101
bende bnde bndeeeeeeeee yrn başlıyorummmmmmmm yanımızdasınz diiimiiiiiiiiii ????
nerde bu millet uyudular mı yoksaaaa
pati22 cim sen kaç günde yendin
canım sana kendımden örnek vereyımkızlar ya aparatta zorlanıyorum. ne yapayım sizceee
bende bnde bndeeeeeeeee yrn başlıyorummmmmmmm yanımızdasınz diiimiiiiiiiiii ????
basardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bişey sorcam. ben önce işaret prmkla denedim sonra orta parmağla denedim oldu. sonra bi arkadaş işaretle ortayı küs işareti gibi yap dediler onu yaptım başardım. aparata mı geçeyim
eşli parmak egzersizi yaptım gene ilişki öncesi,önce tek parmak sonra ikisini aldım bebe yağıyla ileri geri yaptık 15,20 dakika ve sonra tamam dedim baya rahatladıktan sonra,vee denedik hiç zor olmadı,inan bu kadar kolay olcağını tahmin etmiyordum..dün tam yumurtlama günümde birazda onun cesaretiydi sanırım bebek istiyoruz inş..:):) nefes egzersizleride çok önemli tabi,darısı hepinizin basına :)
canım senin adına sevindim, kesinlikle bir doktorun dediğine bakmayacaksın muhakkak başkasından da görüş alacaksın. 4 ay uzun bir süre değil canım en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah. ateş çok zor geçen yıl çok çektim bademcik yüzünden aklında bulunsun en güzeli iğne yaptırmak, geçmiş olsun canım.kuru incir ebegümeci,adaçayı,kekik bunlar hamileliği kolylaştırıyor diye biliyorum doğal östrojen içeren yiyecekler ama hamileyken düşüğe sebeb olabiliyormuş.
ameliyat eldiveni plastik gibi kötü kokuyo, o bölgeye herhangi bir zararı olmasın. kızlar??????????
nilayyyyyyy imdat dıyorum sanaaa duy benııı parmak egzersızınde sıkıntı yok ama aparat gırmıyor alamıyorum ıcıme kalın baslıklı bır rımelım vardı ucuna peçete sarıp prezervatıf gecırdımmm ama cok ılerlemıyor kalınlıgından dolayı rımelı bırakıp orta parmagımı denıyorum gırıyor zorda olsaaaaa dogrumu ılerlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmne zaman genişler ve penis kalınlıgı kadar bıseyı ıcıme alabılırım yaaaaaa
napıyosunuz bi bakıyım dedim yatmadan.bugün derdimi unutup hayalimi yazmak istiyorum.akşam boyunca yüzümde bi tebessüm aklımda anne olmak vardı
nursenacım ateşim gece ara ara çıktı yine. sıtmalandım falan. sabah doktora gittim. agumentin adında bir antibiyotik hap verdi 1000 lik. bi de minoset verdi. sersemlik yapar yazıyor. şu an öyle hissediyorum kendimi. aynaya bakınca bile nasıl bitkin haldeyim diyorum.
tebrik ederim canım.inşallah hamile kalırsın.bu hafta denemelere devam et
peis nasıl rahatca gırıyor yaa valla böyle okuyunca hem sevınıyorum sızın adınıza hemde kendı adıma uzuluyorum ne guzel sen işi bitirmişsin darısı umarım benım basımaaaaabenım parmaktan öte baska bısey gırmıyo cnım yanıyo sonklama oluyooo daha kalın bısey sokmaya calısınca (( ay aglıycam valla yaaaa... bu işi bitirdigim gün vallahi şeker dagıtıcam cocuklara artık o dereceye geldım sacmalamakta. daha özelde konusamıyorum ki msnininiz yokmuuuuuuuuuu lütfeeeeeenn
yine pek kimsecikler yok bayramdan sonra bi dogru duzgun toparlanamadık ...
albuneecnm gecen gunde yazmıstım yarışma başlatalım ben topu sana atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?